Emma-Isabelle

Emma-Isabelle ble født 17. november 2003. Pappa’n og mormor var med på fødselen, og fødselen gikk veldig bra. Verdens vakreste jente, og veldig snill.

Emma-Isabelle har alltid vært opptatt av tall og bokstaver, farger og former – og lærte seg dette tidlig. Noe som har gjort mamman veldig stolt !! Og noe som viser seg å ha lønt seg, for hun har kun fått skryt på foreldresamtaler i barnehagen og på skolen.

Emma-Isabelle er glad i musikk, tv (da er det Disney og Cartoon Network det går i), PC (har overtatt mammas gamle, og spiller spill der), My Little Pony, Sykling, Babyborn, Tegning, Prinsesseting ..

Emma-Isabelle går nå i andre klasse, og er flink i alle fagene. Lese og skrive kunne hun lenge før hun begynte på skolen. Leksene blir litt kjedelige for henne, fordi de er ganske lette.

Emma-Isabelle har ei lillesøster, som vi dessverre ikke ser så mye til – da hun bor et stykke unna. Hun heter Thale, og ble født sommeren 2007. Men vi hadde besøk av henne og mammaen hennes før jul i 2008 og sommeren 2010.

Emma-Isabelle har også 3 søskenbarn. Sarah (2008), Filip (2010) og Gabriel (2009). Som er onkel Kris Even & tante Lines, og tante Julie & onkel Marius’  barn. Hun er stolt kusine, og liker å hjelpe til og passe på dem.

Photobucket

Photobucket

  • http://mollypollycrazychick.wordpress.com/ Camilla Desiré

    Nydelig bilde <3

  • http://sannhetenbak.wordpress.com Marthe

    Kjempefin jente og nydelige bilda :)

  • http://itype.blogg.no Leyla

    så herlig <3

Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket