3 nye, bestefar, idrettskole, volleyball, helga & helsestasjonen

Ført på 3 nye filmer i filmlista mi, titt innom for å se hvilke :) Har også lagt til youtubelink til trailere av filmene jeg har sett :)

I dag er det 1 år siden bestefar døde, og det gjør jo at en tenker litt mer på han akkurat i dag. Savner han og minnes han. Det er jo litt trist. Men har tenkt å lage en minnevideo av han da. Så driver å samler opp litt bilder :)

I dag starter idrettskolen opp igjen etter juleferien, og vi må huske påå dra nedover. Emma-Isabelle har kjempelyst, og har snakket mye om det. Så var det å huske på det da, det er jeg alt for dårlig til altså.

Og i kveld skal også mammaen trene litt. Forrige mandag var jeg på volleyballtrening for første gang på aldri så mange år! Og det var kjempemorsomt! Så i kveld skal jeg nedover igjen da. Selv om enkelte steder på kroppen ikke helt har kommet seg siden forrige gang :P

I helga var det pappahelg, og etter at vi var på helsestasjonen på fredag møtte vi Vilhelm, og Em dro dit. På helsestasjonen fikk vi vite at hun har blitt 106 cm og 20,6 kg, hun ser kjempegodt, og har god motorikk osv. Så alt var bra. Legen hadde feilberegna tiden sin, så vi må tilbake til han senere. Typisk ..
Når det var pappahelg utnytta jeg det til det fulle, og har knapt vært hjemme. Fredag hadde Tor Magnus bursdag, og det ble planlagt overraskelses-cowboy-fest! Vi kledde oss ut som cowboyer og dro dit for å feste. Han ble overraska og glad, og det ble en knallfest! Var vel hjemme i 6-tiden om morgenen, og var rimelig sliten dagen derpå. Hadde planlagt roligkveld, og kanskje et filmbesøk eller noe – men fikk melding av Camilla som lurte på om vi skulle finne på noe. Hun kom hit og vi drakk baileys og vin, og bestemte oss for å dra til Namdalseide på revyfest. Men festen var jo slutt før vi rakk å komme oss dit, så ble bare nachspiel på oss da. Og det var kjempemorsomt! Ble vel henta på eide i halv 8 tiden eller noe. *gjesp*

Men hatt det veldig bra.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket