Nyttårsball, bestefar og trening.

17. januar var jeg på nyttårsball. Det tradisjonelle nyttårsballet på Utvorda. Mamma og pappa passet Emma-Isabelle. Var bra med folk, bra musikk og god mat. Ble nok å drikke og hadde det i grunn veldig morsomt. De som vil ha mer «juicy» detaljer, kan sende meg en mail – haha xD

Kjent mye på savnet etter Bestefar i det siste. I går kunne han hatt bursdag. Og natt til mandag drømte jeg om han. Pussig at det var akkurat natt til bursdagen hans. Drømte at jeg og Marianne hadde så lyst til å ba ta borti han EN gang til, men vi visste at det ikke var mulig. Men vi gikk etter han, og prøvde likevel. Om 6 dager er det 1 år siden han døde, og det føles virkelig ikke som om det er så lenge siden.
Caroline sa til meg da, at jeg ikke måtte være så trist. Heller minnes han med et smil. Han fikk leve i 90 år, og vi var så heldige å få feire 90årsdagen med han. Men can’t help it, savner han så det gjør vondt :(

På søndagen tok jeg meg en gå/joggetur. Ikke så lang tur, for jeg er i alt for dårlig form til det, enda. Og i går var jeg på volleyballtrening, vi var vel 11 stykker eller noe. Og det var kjempemorsomt!! Holdt på i nesten 2 timer faktisk. Var Mona mi, Stig, Heidi, Hans, Patrick på ene laget og Yngvar, Pål, Grete, Stefan, Tommy og meg på det andre. Laget mitt tapte alle settene, bortsett fra de to siste ;) Kan tro jeg kjenner det i kroppen i dag, vondt i muskler jeg ikke visste jeg hadde.. o_O
Og ikke nok med det, til tross for smertene i musklene i dag – så har jeg vært ute på en ny gå/joggetur. Litt lenger i dag faktisk. Håper bare jeg klarer å fortsette slik da. Og kan begynne på fotballen igjen. Og at føttene ikke blir kranglete igjen..

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • http://www.blogger.com/profile/15778983456941535993 Anette

    Godt du klarer mere med tanke på føttene:) Håper formen er grei ellers. Kjempefin bloggen din har blitt! Gøy og lese når du legger så mye arbeid i det:D

Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket