Forbedre eller ikke forbedre!

Har lekt litt med tanken på å ta opp eksamen i mars, forsøke å forbedre karakteren min. Jeg fikk jo, som tidligere nevnt, «bare» en E – og jeg VET jeg kan bedre! Skulle jeg mot all formodning stryke på neste forsøk, så blir E’en gjeldende – så sånn sett har jeg ingenting å tape på det. – Vel, bortsett fra tid kanskje? Tid som jeg kunne brukt med ungene, eller med å lese på andre ting – blir da brukt på å lese anatomi!?

Jeg spurte læreren litt om dette i dag. Og han sier at man i utgangspunktet skal være «fornøyd» med en E, man har bestått, man får gå videre. Han sier at man heller skal fokusere på å gjøre det bedre på de andre eksamenene vi har framover. Og jeg er delvis enig med han, for lesing til anatomien i tillegg til alt annet framover – kan jo gjøre at prestasjonen på f.eks psykologi-eksamen blir dårligere, fordi man ikke konsentrerer seg utelukkende om den.
Men samtidig, når jeg VET at jeg kan bedre – så hadde det vært litt gøy å prøve, og kanskje få en bedre karakter.

 • Noen med erfaringer her?
 • Noen med tanker om dette?
 • Noen som kan gi meg tips/råd?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 • rodstilk

  Jeg ville ha ventet! :) Ha den på lur, til når det blir et rolig semester – eller evt. konte etter at du er ferdig med bacheloren.

  • http://3hjerter.com/ ★ frk. Angell ★

   Ja, vi får se. Ikke bestemt meg enda :)  

 • Cathrine

  Hei :)

  Kom innom bloggen din ved å google Hint sykepleien og har nå lest litt på den :) Må si jeg beundrer deg som alenemamma til to og går sykepleien!!! Jeg synes det er nok med et barn og er heller ikke alenemamma :-p

  Sitter her med sikkert noe av de samme nervene som du hadde når du tok anatomien. Avla eksamen i går og har veldig blandende følelser. Klarte noe, men samtidig som jeg svarte helt feil på noe annet. vil så gjerne stå sånn at jeg kan fortsette til høsten og ikke vente til neste eksamen som er da. Så jeg lurte på om hvor mye rett sånn ca du hadde av alle oppgavene dine på eksamen? Kanskje vanskelig å svare på men.. Hva må man ha for å kunne få en E?

  • http://3hjerter.com/ ★ frk. Angell ★

   Hei!
   Takk skal du ha! :)

   Det er vanskelig å si hvor mye rett man må ha for å stå. Og jeg aner ikke hvor mye rett jeg hadde på mine oppgaver. Det er jo en stund siden jeg tok denne eksamen nå, så det er glemt for lenge siden :p

   Men du får ha lykke til! :)

Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket