Strikkegalskap?!

Jeg har virkelig blitt bitt av strikkebasillen!

Nå har jeg også forsøkt meg på babyvotter. Disse strikka jeg i går:

Photobucket

I går fikk jeg også pakke i posten med 48 (!!) nye garnnøster! Det skal bli til 5 ulike prosjekter. Mange herlige farger, og jeg gleder meg veldig! Har allerede begynt på det ene, og det er et av de jeg er mest spent på!

Verste er at jeg kjenner det veldig i nakke, skuldre og rygg nå. Det blir mye strikking, og jeg kjenner det tar på! I tillegg en del bæring av Mo i løpet av en dag… Hmm, tror jeg ønsker meg gavekort på massasje på H2 Ellemelle til bursdagen min.

~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 • http://kathrinenatvik.blogspot.com/ kathrine

  awh, så kult! skulle ønska eg kunne strikka og, kan berre strikka rett ned, ikkje etter «oppskrift» liksom ;p trur me må møtast så du kan læra meg :D
  flink du er :D <3

 • http://maritajakobsen.femelle.no Marita

  Så flink du er!!! Jeg er ikke så flink til å strikke, er bedre på hekling. Skulle virkelig ønske jeg hadde tid til å hekle mer… Er jo så gøy å ha noe hjemmehekla til de små :)

 • http://lisa1993d.blogg.no Mamma til tobias

  SV: tusen takk abre til og melde deg på :) å takk for du likte bloggen min du har også en utrolig flott blogg jeg kommer til og følge :)

 • http://phoebe.femelle.no Phoebe

  Så gøy at du har fått strikkedilla <3 Du er jo så flink!

Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket