Furten!

Mats-Oliver er i en alder hvor han liker å utforske. Alt skal puttes i munnen, og alle skuffer og skap skal åpnes. Derfor har vi investert i barnesikring på skuffene og skapene på kjøkkenet. Men skuffene på kjøpmannsdisken har vi ikke barnesikring på – og de dreiv han å utforska her om dagen.

Han ble ganske furten når jeg kom og sa at det ikke var lov. Og han har jo verdens søteste furte-leppe, så jeg måtte bare ta noen bilder av han. Se bare så søt han er når han furter!

Photobucket

Jeg er veldig for at man ikke bare skal ha glade bilder av barna. Ei heller bilder der barna er rene og pene – for barn er ikke alltid glade og de er ikke alltid rene.

Jeg skriver dette, fordi når Em var lita og jeg la ut bilder av henne hvor hun var litt skitten i klærne, fikk jeg masse kritikk! Men hallo, hvilke unger er rene og pene hele tiden – jeg har enda til gode å se en slik unge. Jeg har også til gode å se en unge som smiler HELE tiden.

Så sånn er det.

Jeg er ærlig og ekte, jeg pynter ikke på sannheten. Så dere vil få se bilder av både sinte barn, triste barn og skitne barn – i tillegg til nybada og glade barn.

 • Hvilke tanker har dere omkring dette?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 • http://netteslilledrmmeverden.blogspot.com/ anette

  He he det er ikke mange rene barn der ute he he, de tar på alt og griser med alt.

  Søt blogg:)

  • http://3hjerter.com Kriztella

   Ja, de gjør det altså! :p

   Tusen takk :)

 • Jenny

  barn skal være barn! <3

  • http://3hjerter.com Kriztella

   Helt enig!

 • http://sofiego.blogg.no Sofie

  Tenk å være så søt når han er så sur! Helt enig, barn skitner seg til og sutrer, sånn er det bare. Jeg skjønner jo at du ikke driver med barnemishandling fordi.. ;)
  Ha en fin kveld!

  • http://3hjerter.com Kriztella

   Ja, jeg fatter ikke at det er mulig <3
   Haha, ja, om det er barnemishandling å ha sure og skitne barn – så er det mye barnemishandling der ute.. :p
   Ha en fin kveld du og :)

 • Line berg

  Han er så skjønn <3

  • http://3hjerter.com Kriztella

   Tusen takk snuppa <3

 • http://anothergirl.blogg.no Ida

  Virkelig helt enig med deg her Kristel, jeg jobber i barnehage, og der er møkkete barn glade barn! :)

  • http://3hjerter.com Kriztella

   Er jo sånn det er og skal være :)

 • http://www.moneo.blogg.no Monica

  Vet du, jeg er helt enig! :) Før Ask begynte å bli aktiv og spise middager klarte jeg å holde han ganske tørr (at han ikke siklet) og ren igjennom hele dagen, men nå etter at han har begynt i barnehage og er aktiv og overalt – det bare nytter ikke. Jeg stusser mye mer over de som hele tiden har rene unger og halvveis nekter seg selv å legge ut bilder av barna der de ikke er rene i fjeset eller har middag/matrester på bib’en og helt oppi kragen på genseren eller bodyen – det er en naturlig del av de første årene til barna! :) Det virker ut som dagens samfunn er så fiksert på å ha en perfekt fremtoning, at bare man legger ut et bilde med en middagsflekk på genseren blir man nesten stemplet med en gang. Sykt.

  Faktisk, når jeg har hentet Ask Leo i barnehagen på slutten av dagen, har jeg sett mange unger som ikke har vært plettfrie, så det viser bare at barnehager også er frigjorte :)

  • http://3hjerter.com Kriztella

   Helt enig med deg.
   Det er mange som skal virke perfekte der ute ja. Ikke bare når det kommer til barna, men også når det kommer til hjem og livet ellers.

 • http://hayatiim.com Sissel

  Du vet bloggen ikke er helt ekte hvis ALT fremstår som perfekt. Jeg synes det er flott å se barna dine smilende og blide, men også sure, furtete og skitne :) Dette innlegget passer jo perfekt med furteleppa nå og det herlige skitne ansiktet du la ut i sted :)

  • http://3hjerter.com Kriztella

   Takk Sissel <3 Helt enig med deg.

 • http://phoebe.femelle.no Phoebe

  så nydelig han er :-) hehe, ja for å si det sånn. Det er lite smil etter klokken fem her i huset!

  • http://3hjerter.com Kriztella

   Tusen takk :D barn er barn ;)

 • http://lillesmurf.no Lillesmurf – Kari

  Hehehehehehe. Herlig bilde :D

  • http://3hjerter.com Kriztella

   Takk :D

Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket