Beskyttet: H: Stor sprekk

Dette innlegget er passordbeskyttet. Du må oppgi passord nedenfor for å se det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 • http://arikanne.wordpress.com arikanne

  Kjenner meg igjen i det du skriver! Ikke det at jeg er på diett, men jeg tenker på når jeg ikke skal overspise og spy. Finner det vanvittig vanskelig, skulle ønske det var mye enklere.
  Idag er det mandag igjen, kanskje det kan motivere deg til å begynne på ny frisk igjen? Bare ikke gi opp! Sånn kommer du ingen vei. 11.11.11 er enda ett stykke unna, du kan komme langt innen den tid om du går inn for det. Forhåpentligvis vil smertene du plages med i kroppen avta litt dersom kroppen din blir litt lettere (vil jeg tro), hvis det er snakk om belastningssmerter.

  Lykke til ♥

 • http://lileana.wordpress.com Lileana

  Onde sirkler er fæle :( Spesielt når kroppen hindrer en i å gjøre det som må til for å bryte den.

  *klemme på*

Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket