And of we go

Om ca 1 time tar jeg løs på grusen utafor her, og turen går da først til Levanger for å slippe av Em til faren sin. Videre går turen til Værnes, hvor flyet videre til Torp {av alle ting} går klokken 14. Kort visitt på Torp da, etter 30 min der – skal jeg nok en gang opp i lufta, og da går turen til Kastrup flyplass – København, Danmark!

Jeg og mamma skal nemlig nedover og besøke lille Sarah, min aller første niese, som er 2 mnd gammel og som vi ikke har truffet før!

Blir der hele helga, og returen er mandagsmorgen. Da går turen inn til Trondheim for å hente Em, som på søndag blir hentet av tante M – for å være der fra søndag til mandag. Samtidig skal vi også se ny leiligheta til tante M og Morten da.

Og SELVFØLGELIG våknet jeg med skikkelig VONDT hosteanfall for 30 minutter siden. Så jeg holder på å bli syk. Em fikk hosten på onsdag, så det er noe som går. Men typisk at det skal komme NÅ…

Uansett, jeg SKAL få en fin helg no matter what!!! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket