Gratulerer med dagen til Oldemor

I går fylte oldemor 86 år. Hipp hurra for henne! Så i dag dro vi nedover til henne. Og det var så fint vår-vær her i dag, at Em tok sykkelen og jeg trilla. Mamma og pappa var også med, og lillebror kom kjørende han også.

Sist vi var der, tok jeg ikke noe bilde av Mo sammen med oldemor – men det gjorde jeg i dag. Han var litt sur og gretten her, så det er pappa som holder han så hun får hilse på han. Han begynte å bli trøtt og sulten, tror jeg – så vi begynte på hjemveien like etterpå.

Photobucket

Mormor er veldig stolt av oldebarna sine, det er tydelig – og det er koselig :) Koselig å være der, men ikke koselig å komme hjem og kjenne at det stinker røyk av klumpen :( Utrolig hvor den røyken sitter i klærne våre, enda vi ikke var der noe lenge, og enda hun ikke røyker SÅ mye lenger, og det var lenge siden hun hadde røyka når vi kom. Så det ble bading av Mo i kveld også, og alle klærne ble kasta til vask – og dyna ble bytta på og hengt ute til lufting. Så ille var det. Og noen lurer på hvorfor jeg ikke liker å ta med Mats-Oliver til noen som røyker/har røyka inne?! De skulle kjent de – hvor det stinka av oss når vi kom hjem fra mormor… :(

Men mormor er gammel, skal hun få treffe Mo, så må vi dra dit – og det synes jeg er så viktig. Det er ikke ofte vi er der, og vi er der ikke lenge om gangen – så da går det greit. Det er jo Mo’s eneste oldeforelder, og Em har bare to hun og.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 • http://andersenfamilien.blogg.no Rebecca

  Skjønner veldig godt at det ikke frister å dra dit med tanke på røyklukten. Men er veldig flott at du gjør det av og til for det =)

  • http://3hjerter.wordpress.com Kriztella

   Ja, hun er jo gammel,og vi vet aldri hvor lenge vi får ha henne her.. :/

 • http://lillesmurf.no Lillesmurf – Kari

  HUrra for oldemor :)

  • http://3hjerter.wordpress.com Kriztella

   Jaa :D

 • http://itype.blogg.no Leyla

  Hurra for oldemor :D ! Er ikke alle som får oppleve og bli oldeforeldre. Heldige er de <3

  • http://3hjerter.wordpress.com Kriztella

   Det er sant ja. Håper jeg får oppleve det :) Fikk jo Em i en alder av 20 år, så det kan jo være mulig :)

Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket