Månedlig arkiv: desember 2012

Siste innspurt!

Som jeg hater denne boka akkurat nå! Jeg er så møkklei, og det skal bli så godt å legge den bort på fredag – forhåpentligvis for godt! Dette er siste innspurt, på fredag er det eksamen i Anatomi, Fysiologi, Mikrobiologi og Ernæring! Jeg krysser alt jeg har for at jeg STÅR, så jeg slipper å ta den opp igjen i mars – men akkurat nå er jeg langt fra sikker på at det er mulig. Jeg synes det er mye vanskelig, og det er så mye pensum – så mye vi må kunne, og det er vanskelig å klare å lære alt godt nok.

Mats-Oliver er reist til pappaen sin, ettersom han har friuke og dermed kan ha Mo hele uka. Da får jeg litt mer ro til å lese fram mot eksamen. Blir rart å ikke ha han her hele uka, men regner med jeg har for mye å gjøre til å merke det noe særlig.

Har to dager på skolen, med oppsummering av anatomi og mikrobiologien – så blir det to lesedager! Skal benytte tiden godt til å lese. Føler jeg ikke henger helt med enda. Men har laget meg en egen bok, hvor jeg har skrevet svar på seminaroppgaver vi har hatt i løpet av høsten, og scanet og skrevet ut bilder jeg har limt inn i boken også. Så da er det lettere å lese, når jeg har den notatboka – og slipper å bla i hele den fæle menneskekroppen-boka, som jeg er så drittlei.

Om eksamen ikke blir bestått, så har man et nytt forsøk i mars. Jeg satser på å bestå denne gangen, så jeg slipper å ta den opp igjen til våren – da har vi jo masse annet i tillegg.

At vi er ferdig med eksamen, skal feires med et julebord med klassen på fredagskvelden. Jeg skal delta der, og håper bare at jeg kan gjøre det med en god følelse om at eksamen er bestått.

Trenger alle lykkeønskninger jeg kan få! Så får det gå som det går, jeg gjør mitt beste uansett – noe annet kan ingen forvente eller kreve av meg.

På grunn av anatomien, og at det er krevende å være fulltidsstudent og samtidig alene med to unger som også krever sitt – så har det blitt veldig lite blogging og lesing av blogger. Noe jeg synes er trist, føler jeg mister kontakten med alle jeg har blitt kjent med gjennom bloggen. Men jeg tenker mye på dere alle, og titter innom nå og da – selv om jeg ikke er så flink å legge igjen noen spor.

Ha en fin førjulstid, ALLE sammen. ♡

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket