Månedlig arkiv: september 2012

Tittei, her er jeg!

Himmel altså, det er en hel måned siden jeg sist blogget! Men jeg har gode unnskyldninger da, for det er veldig travle dager og jeg blir veldig sliten. Det er jo en helt ny hverdag for oss. Det er mye lesing og jobbing med pensum for meg, så kveldene går med på det.

Dagene våre ser egentlig slik ut:
Mo våkner og kommer inn til meg 06:30-07:00. Da står vi opp og ordner oss. 08:00 går vi ut døra hjemme, for Em starter skolen 08:30 og jeg starter 09:00 – så vi triller bort til skolen og barnehagen som ligger på samme sted. Derfra bruker jeg kanskje 15-20 minutter ned til skolen min (med mindre jeg tar bussen – ByBassen) – så går fra barnehagen fem på halv 9. Skoledagen min varer som regel til 15:00 – og da henter jeg ungene med det samme. De dagene jeg slutter tidligere blir jeg enten sittende på skolen å lese, eller drar hjem å leser – om sistnevnte så henter jeg ungene i 16-tiden.
Da er det egentlig bare å lage middag nesten med en gang vi har kommet oss hjem, og etter middag er det leking og kosing – så skal jo plutselig Mo legge seg da! Tiden går så fort!
Når han har lagt seg, så rydder jeg litt før jeg setter meg ned – med Macen, lekser, facebook, tv og alt..
Em legger seg til 21, og da sitter jeg å nyter stillheten og bare koser meg. Før jeg finner senga i 22:30 tiden!

På skolen går ting veldig bra. Det er spennende og interessant, og jeg føler meg veldig motivert! Vi jobber en del i gruppe, og jeg og gruppa mi fikk godkjent første arbeidskrav! Vi har også kommet i gang i øvingsavdelingen, og har stelt pasient, redd senger og hatt sårbehandling. Om to uker har vi prøveeksamen, og 14. desember har vi eksamen. Praksis blir det etter jul.

Ellers går det veldig bra med oss. Trives godt i huset, og begynner å komme i orden her. Skal få vist dere noen bilder etterhvert, men den tiden strekker ikke helt til! Også må jeg få bytta gardiner først, for det matcher ikke – og ser egentlig litt teit ut..

Men en liten sniktitt skal dere få:

 

Ungene har funnet seg til rette i barnehage, skole og SFO – og det er så godt å vite. Mo hadde litt startproblemer, om jeg kan kalle det for det. Han brukte ganske lang tid på tilvenningen, han gråt mye når jeg gikk og gråt når jeg kom også – fordi da kunne jeg ikke komme fort nok. Men nå trives han kjempegodt i barnehagen, og det er godt! Em fant seg til rette veldig tidlig, og fikk mange venner – men er litt småbekymra likevel, for her om dagen når jeg spurte hvem hun hadde lekt med, så svarte hun «trivselslederene» – som er 7.ende klassinger, og har en rolle for å få alle til å trives og slik. Er vel litt for å hindre at noen sitter alene og blir utenfor – etter som jeg har forstått. Er bare så redd de i klassen ikke vil leke med henne.. :/ Men bekymrer meg vel uten grunn, tenker jeg. Hun sier jo at hun har fått mange venner, og at hun trives.

Jeg håper jeg får tid å blogge litt ordentlig snart igjen. Men er ikke så lett å rekke over alt man ønsker! Har frihelg til helga, så da skal jeg forsøke å få til et innlegg eller to – mellom lesingen! Har liksom så mye å fortelle også!

Håper alt er bra med dere alle sammen!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket