Månedlig arkiv: mai 2012

Velkommen skal du være …eller ikke!

I dag er det 31. mai. I morgen er det 1. juni. Men det vet dere vel allerede. Juni er den første sommermåneden – men det vet dere vel også.

Men mon tro om det er noen her som IKKE vet det? *peke opp mot himmelen*

For her sitter jeg på Statland, og ser ut vinduet – på noe som skulle ha vært en fin 31. maikveld – og hva ser jeg? Take a wild guess!

SNØ!!!

I forrige uke satt jeg ute på altanen og sola meg, farge fikk jeg også! Em og Mo bada i badebasseng på plena vår. Vi grilla, og spiste is. Livet var herlig. Mo elsket å være ute i det deilige været, det var lett å se – han ble så lykkelig, og strålte mer enn sola!

I dag måtte jeg ha på meg vintersko når jeg gikk ut, for det var så kaldt. Man kan bli deprimert av mindre!

Vinteren er IKKE velkommen! Vi vil ha sol og varme. Lengter etter late dager i sola. Bading. Is-spising. Grilling. Soling. Sommerferie. Turer. – Bare nyte livet!

Kan nesten virke som om sola også streiker! *sukk*

I’m so proud!

Jeg er så stolt av meg selv! Jeg har nemlig, i dag, ferdigstilt Mariusgenseren jeg har strikket til Mats-Oliver. Jeg så enden i går, og ble litt for ivrig. Og som ordtaket sier: Hastverk er lastverk! Jeg klarte å sy armen på vranga! Reaksjonen min var å starte å le, og rope på mamma, før tårene nesten tok meg! Må le litt når jeg tenker på det nå! Jeg var kjemperedd for at jeg hadde ødelagt ALT! Heldigvis var det lett å sprette opp sømmen, og sy på nytt. Men det orka jeg ikke begynne med i gårkveld. 

Men i dag har jeg hatt god tid til å jobbe med genseren, ettersom Mats-Oliver er sammen med pappaen sin. Så da har jeg spretta opp sømmen, og sydd i armen på nytt, jeg har sydd inn tråder og strikka opp masker til å strikke halsen. Jeg har sydd på mitt eget navnebånd på den, og jeg har dampstrøket den! Så nå er den klar til bruk!

Jeg kjenner jeg er kjempestolt av meg selv! Det er bare 9 måneder siden jeg lærte meg å strikke på ordentlig, og jeg hadde ALDRI i verden trodd at jeg skulle kunne klare å strikke OG montere en genser for egen hånd! Fram til nå har jeg strikket en haug ullbukser, noen babyvotter og to luer.
Bare èn gang i min strikkekarriere har jeg vært stoltere, og det var da jeg fullførte min aller første monsterbukse – og fikk se at jeg faktisk KUNNE STRIKKE!
Mariusgenseren er mitt – til nå – største prosjekt, og det er klart jeg er kjempestolt av å ha fått det til! Gleder meg til at Mo skal begynne å bruke den! Har alltid vært så glad i Mariusmønsteret, jeg!

Jeg kjøpte garn til å strikke til Emma-Isabelle også. Men mamma sa hun kunne og ville strikke den – så da overlot jeg det til henne. Hadde jeg visst at jeg skulle få det til å greit selv, så kanskje jeg hadde villet strikke den selv.  Var jo redd jeg ikke skulle bli ferdig til høsten/vinteren, men jeg brukte i underkant av 3 uker på denne til Mo, så da hadde jeg nok rukket over Em sin også – før det ble høst! Men kanskje jeg heller skal fokusere på mine X antall andre prosjekter, som ligger halvferdig i strikkekurven min?!

  • Hva synes dere? Ble den ikke fin?
  • Strikker du noe?

Forandringer

Har gjort noen små forandringer på bloggen i det siste. Fant ut at det var på tide med en ny header. Den er ikke så veldig ulik den forrige, men den har nyere bilder av oss tre, og annen skrifttype. Jeg har også da endret avataren, slik at den står i stil med headeren. Denne ser dere blant annet på facebook-siden vår, og når jeg kommenterer via disqus.
Når vi er inne på disqus, så kan jeg fortelle at jeg har endret kommentarfelt, så nå er det disqus-kommentarfelt på bloggen! Er ganske fornøyd med det, og håper det fungerer greit for dere som skal kommentere!

Om det er noen problemer med dette, så håper jeg dere kan ta kontakt på facebook-siden eller noe.

Ønsker veldig å bli flinkere til å blogge, og blir litt mer inspirert når bloggen ser bra ut! :) Så satser på at det kommer noen fler innlegg fra meg framover. Jeg vil jeg vil jeg vil! Og tenker nok at mine lesere også vil!

Update angående problemene hos posten.

Må legge inn en liten oppdatering i forhold til forrige innlegg. Jeg ringte nemlig til hovedkontoret for posten, og lurte på om det er noe man kan gjøre. Måtte oppgi masse informasjon, så forsøkte de å søke opp pakkene blant pakker som av en eller annen grunn ikke kunne leveres. Søkte da etter innhold blant annet, i den tidsperioden pakkene forsvant. Dessverre fant hun ingen av pakkene mine!
Noe som betyr at de enten har kommet bort ett eller annet sted på veien, eller blitt stjålet. Det som da er litt merkelig, er at det er så mange pakker akkurat til MEG som har kommet bort.
Pakkene var jo sendt med a-post/brev, så de skulle kommet rett i postkassa. Kanskje har de gjort det, og at noen har forsynt seg fra postkassa. Innimellom er det en del pakker og post til oss (eBay *kremt*), og da prakker postmannen pakkene ned i postkassa, og lar de gjerne stikke opp fra postkassa om det er trangt… Om pakker stikker opp av postkassa, er det vel lett å bare ta… Tror ikke det finnes slike uærlige mennesker her i bygda, men man vet jo aldri. Mye turister som drar forbi også…

Det som er positivt da, er at de skulle opprette en sak på meg/min adresse. Slik at det lokalet postbudet blir oppmerksom på det, og følge ekstra med i forhold til pakker til meg. Så da satser vi på at fremtidige pakker til meg, faktisk kommer fram! Hvis ikke må vi vel skaffe lås på postpassa, og da blir vel alle pakker levert til posten på butikken her. Men heller det altså!

Uansett. Strikkenett sendte meg nye pakker, så det var kjempeflott service! Og cdon sendte pengene tilbake, slik at jeg kan bestille OTH sesong 3 på nytt om jeg ønsker det. Litt innvikla måte å gjøre det på, men de ordner opp iallefall – og det er kjempebra! :)

Problemer med posten!

Fader altså, nå kjenner jeg at jeg er LEI!

Det begynner nemlig å bli alt for mange pakker som ikke kommer fram til meg! Det er pakker fra ærlige bedrifter og mennesker, så det må være posten som roter.

Jenny sendte meg pakke i begynnelsen av året, som aldri kom fram. Noe som er kjempetrist, for det var jo sikkert en litt personlig gave – som ikke lett kan erstattes. Hun kan jo ikke bare pakke den og sende på nytt.

For andre gang på noen måneder så er det pakke fra Strikkenett som ikke kommer fram! Ganske ubehagelig å sende dem mail om dette en gang til! Og dessverre så ødelegger det for mine framtidige bestillinger hos dem, da jeg framover MÅ velge sporing på pakken, noe som blir dyrere.

Når jeg satt her å skrev mail til Strikkenett, kom jeg på at sesong 3 av OTH ikke har kommet enda. Kjøpt hos cdon.com. Den skulle bli sendt 8.mai – så ganske rart at den ikke har kommet.

Jeg har hørt med lokale postkontoret (post i butikk) – og det ligger ingen pakker til meg der. Alle pakker som har kommet til meg der, har blitt hentet. Så pakkene må ha forsvunnet før de kom hit til bygda.

Noen som vet hvordan man kan gå fram? Om pakker som forsvinner underveis havner noen steder, et hittegods eller noe?! Hehe! Og om det hadde vært lurt å sende en klage til posten? Gå til media? Ett eller annet?
De er jo minst 4 pakker å 4-5 mnd som har kommet vekk!

Kjenner jeg er irritert og lei meg!

Mo liker å huske!

Men før dere får se video, så må jeg bare si at jeg fatter ikke hvordan småbarnsmødre har tid og anledning til å blogge. Når de er små, så er det jo greit – da sover de jo større deler av dagen. Men når de blir større og mer aktiv, og sover mindre på dagen – da skjønner jeg ikke hvordan det er mulig.. Jeg har iallefall ikke tid til å blogge så mye lenger, og når jeg først har tid – så er det et ork å sette seg med bloggen. Endelig litt stille tid – og da blir den tiden brukt på å sjekke facebook, kanskje lese litt blogger, se tv og strikke. Beundrer de som rekker over ALT, og også har et tilsynelatende «perfekt» hjem ..

Uansett, her kommer en liten videosnutt av Mo som husker. Vi var nede på lekeplassen i Barnehagen her om dagen, og Mo fikk prøve både sklia og huska. Og som han LO! Barnelatter har aldri vært så vakker!

Finast jenta, ho e mi!

Det er ingen tvil om at den fineste jenta er mi! På onsdagen føna vi, og styla håret – og hun ble så nydelig! Tok noen bilder av henne!

20120520-012104.jpg

Dette er et litt typisk uttrykk på henne.

20120520-012222.jpg

Håret hennes.

20120520-012820.jpg

Utrolig herlig og søt.

20120520-012804.jpg

Fineste øynene!! Med litt mascara.. Og masse fine fregner!

(blogget fra iPad)

Anbefaling; Web-Linn SmykkeDesign!

Det er ikke ofte jeg kommer med anbefalinger på bloggen min, men har sett at det er fler som lager slike mammasmykker for tiden – og da må jeg bare få fram den jeg synes lager de fineste! Fordi hun fortjener litt reklame, slik at fler legger merke til henne!!

Jeg har selv vunnet øredobber og armbånd på bloggen hennes, og fikk da med et smykke også (til Em ♥) – og det er øredobber, smykke og armbånd som har blitt mye brukt. De er kjempesøte!

Akkurat nå har hun en konkurranse på Facebook-siden sin, hvor det blir trukket en vinner når siden når 200 «likes».

(Bildet er linket)

 

Jeg synes disse mammasmykkene er utrolig søte!! Og har selv tenkt å bestille, bare ikke bestemt meg for hvordan jeg ønsker det skal være enda.

Men anbefaler ALLE å innom siden hennes, og bloggen for den saks skyld!

Den andre er meg.

Det fins to typer folk
Den eine er alle de andre og den andre er meg
Jorda spinner rundt seg og tar alle med seg
men eg spinner bare rundt meg


Om eg går med håve høgt
går med håve lågt
går ingen med meg
Alle ser på kverandre og
elsker hverandre men
ingen ser meg


Og eg fant ingen svar i bånn av et rødvinsglass
Det er ingen som har verken tid eller plass
Med meg går det ner
Ner til Fanden med sjumilssteg

[Kaizers Orchestra - Den andre er meg]

Første frisørbesøk!

På lørdag var vi hos frisøren! Måtte ta noen før og etter bilder, av Mo.

Dette er før-bildene.

20120511-003651.jpg

Og dette er etter-bildene.

20120511-003742.jpg

Han var ganske flink hos frisøren, satt for det meste i ro. Men mot slutten ble han utålmodig, og da var det bare å avslutte. Hun ville ikke ta det noe særlig kortere heller, da det fortsatt er litt tynt under, og hun mente det kunne se snaut ut. Men har blitt klipt litt rundt ørene, og litt bak i nakken, og bittelitt på toppen.

Ikke lett å ta bilde av han heller, han er jo høyt og lavt til en hver tid, og har ikke tid å sitte stille. Bildene er tatt med iPhone, så ikke den beste kvaliteten heller.

(blogget fra iPad3)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket