Månedlig arkiv: februar 2012

Ingen farlige celleforandringer!

Var jo å tok vevsprøver fra livmorhalsen 30. januar – Les HER.

Forrige uke fikk jeg svar fra legen. Prøvene viste ingen farlige celleforandringer, men laboratoriet mener det er viktig med nye prøver etter 3 måneder. Så må bestille meg ny time innen 30. april.

Legen poengterte at det da er snakk om vanlige celleprøver, og ikke vevsprøver – derfor ingen fare for blødninger. Hun følte vel for å understreke dette, så jeg ikke skulle være alt for nervøs, med tanke på hvordan det gikk sist!

Håper virkelig celleprøvene neste gang ikke viser noen celleforandringer. Tror ikke jeg klarer å slappe av med tanke på dette, før prøvene er helt OK. Vet det er veldig vanlig med celleforandringer, men når det var i så høy grad at jeg måtte ta vevsprøver – så føler jeg meg bekymra for det. Ikke slik at jeg tenker på det hele tiden da, men det kommer innimellom. Det har liksom vært så mye nå, så man forventer nesten det verste..  :/

Så var det bare å huske på å ringe legekontoret da. Glemte det i dag. Så om noen minner meg på det i morgen, sånn midt på dagen hadde det vært fint. *BLUNK*

 

  • Noen andre som har hatt celleforandringer?
  • …Og har måtte ta vevsprøver og/eller gjentatte celleprøver?

Giraff Love #3

Tid for å dele enda en giraff!

Denne ble kjøpt i fjor sommer, da vi var på ferie i Nord-Norge. Den har ikke vært så interessant før nå i det siste – han har vært litt for liten til den tidligere. Men nå kan han faktisk holde på litt med den, mer enn å bare leke med den – om dere skjønner. Nå tar han av ringene, og setter dem på igjen.  Han LEKER med den, på ordentlig.

Slike lære leker er fantastiske. Synes dere ikke?

Photobucket

Strikkegalskap?!

Jeg har virkelig blitt bitt av strikkebasillen!

Nå har jeg også forsøkt meg på babyvotter. Disse strikka jeg i går:

Photobucket

I går fikk jeg også pakke i posten med 48 (!!) nye garnnøster! Det skal bli til 5 ulike prosjekter. Mange herlige farger, og jeg gleder meg veldig! Har allerede begynt på det ene, og det er et av de jeg er mest spent på!

Verste er at jeg kjenner det veldig i nakke, skuldre og rygg nå. Det blir mye strikking, og jeg kjenner det tar på! I tillegg en del bæring av Mo i løpet av en dag… Hmm, tror jeg ønsker meg gavekort på massasje på H2 Ellemelle til bursdagen min.

~

Ut å leke i snøen

Tidligere i uka tok jeg og ungene en tur ut i snøen. Em har jo hatt vinterferie denne uka, så har blitt litt lange dager for oss. Den dagen vi var ute var det skikkelig krabbsnø, så det var lett å lage snømann! Laget en liten og en stor! Begge ungene syntes det var gøy, men det var ikke noe særlig godt vær. Var kaldt og snødde, så vi var ikke ute så lenge. Men håper på mye bra vær framover, så man faktisk kan være litt ute. Mo får greit til å gå ute i snøen nå, på egenhånd. Men været har vært så utrolig dårlig, i tillegg til at Mo har vært veldig forkjøla, så vi har ikke fått vært så mye ute.

Photobucket

Ungene hadde gått inn da den store snømannen var ferdig, så jeg måtte posere med den selv – for å få fram litt hvor stor den ble.

Så var jeg og Mats-Oliver ut en tur i dag også. I dag var det strålende vær, så vi kosa oss ute en stund. Så på traktoren som brøyta hos naboen, akte litt og mokka litt snø med den lille hjullasteren han fikk i bursdagsgave.

Photobucket

Giraff Love #2

Nytt innlegg i den nye kategorien. Bare fordi jeg gjerne skulle vist ALLE på en gang, og ikke klarer vente lenger med å dele nr. 2.

Dette er en giraff som Mo fikk i julegave fra May-Irene og Camilla. Det er en pakke med jungeldyr, og den ble kjøpt til Mo hovedsaklig pga giraffen inni!

Photobucket

Utrolig søte jungeldyr, og disse holder han på med en del.

 

  • Hva synes dere om den nye kategorien på bloggen?

Giraff Love #1

Ny kategori på bloggen.
Det er ingen hemmelighet at vi er glad i giraffer. Fra Mo lå i magen, begynte jeg å handle inn søte giraff-ting. Nå er vi liksom litt kjent for det, og får mange gaver fra venner og bekjente – av en giraff, bare fordi «Måtte bare kjøpe den, for tenkte sånn på deg og Mo når jeg så den!» – Det er jo kjempekoselig.

Mange har spurt meg om hvor mange giraffer vi egentlig har. Og derfor denne nye kategorien. Tenkte å ta bilde av, og vise fram giraffene våre.

 

Giraff nr. 1 er denne:

Photobucket

Det er en draleke fra Brio. Jeg kjøpte den da Mats-Oliver var liten – så den har lenge bare stått til pynt. Men nå er den lekt med masse, og man kan se den begynner å bli slitt i kantene. Kan se at Mats-Oliver er fascinert av den, selv om han ikke helt får til å gå å dra den etter seg enda. Men han drar i den, så den ruller når han står stille eller sitter.. Men så snart han forsøker å gå med den, så bikker den og Mo bare sleper den etter seg… Da går han lei, og slipper tråden. Cute!

 

~

Vinn Duplo Creative Sorter hos Hodetmitt.no

 

Det er mange bloggere som har denne konkurransen gående nå. Der kan du delta på Gudrun sin, det er bare å trykke på bildet!

Jeg deltar fordi dette hadde vært en kjempefin ting for Mats-Oliver. Han har en Laban putteboks, og har begynt å lære seg hvor han skal putte de ulike figurene. I tillegg er han kjempeglad i lego, og har nå begynt å skjønne hvordan han setter dem sammen – selv om det er mest gøy å ta dem fra hverandre og rive tårn som jeg bygger.

Konkurranser og Give aways!

Vil bare minne om at jeg har en egen plass for konkurranser og slikt i sidemenyen min. Der legger jeg bilde og link til konkurranser jeg deltar på.

Akkurat nå er det link til en konkurranse hos søteste Phoebe, hvor man kan vinne en Duplo Creative Sorter. Jeg krysser alt jeg har for at jeg og Mo vinner!!

Ligger også link til en annen søt give away, hos Musefletta, hvor jeg deltar. Der kan man vinne en søt kopp og deilig te.

Det er de konkurransene jeg deltar på akkurat nå. Men følg med i det feltet på sidemenyen, for plutselig er det nye konkurranser der!

To nye monsterbukser

For (alt for) lenge siden spurte Theri/Cecilie meg om jeg ville strikke monsterbukse til minstegutten hennes. Men med julestress, lite strikkeglede osv så ble det utsatt. Men på mandagen for 2 uker siden begynte jeg endelig på den. 6 dager senere var den ferdig, og resultatet ble nokså bra om jeg får si det selv.

Photobucket

Jeg har brukt Drops Baby Merino garn, og det var en fryd å strikke med – så har å delvis bestemt meg for å kun bruke dette garnet til monsterbukser (med mindre noen som bestiller har noen andre konkrete ønsker, eller jeg finner et annet garn jeg ønsker å prøve).

Fargene var jo så nydelige også, så jeg kosa meg veldig når jeg satt å strikka på den.

Restene fra garnet brukte jeg til å strikke en mini-ullbukse til nevøen min som nå er 2 uker i morgen. Det ble ikke noe monster på den da, men synes den ble søt likevel. Syntes den så veldig liten ut, men så er jo lille tanteknøtte liten han også!

Photobucket

Kaizers Orchestra i Trønderhallen

Ah, det var fantastisk!

Jeg har ikke vært noe utprega Kaizers fan tidligere, det er faktisk først i det siste jeg har fått øyene (evnt ørene :p ) opp for dem. Men mamma har likt dem lenge nå, og hun har lenge nå gått å snakket om at hun hadde veldig lyst til å reise til Levanger på Kaizers. Broren og svigerinna mi skulle dit blant annet. Men det har blitt med praten. Hun følte hun var for gammel til å dra på konsert! Hørt slikt?!

På lørdag når vi kjørte hjem fra Trondheim, kom først Hjerteknuser på radio – etterfulgt av Drøm videre Violeta. Da sa jeg til mamma «Vi bestiller billetter, så drar vi!!» – hun var veldig med på det, var ikke vanskelig å overtale. Så da var det bare å skaffe barnevakt til ungene. Heldigvis forsto pappa hvor lyst vi hadde til å dra, så han tok ungene.

Vi kom ganske tidlig til Trønderhallen, og ble derfor sikret plass helt fremst! Selv om mamma var veldig i tvil om hun heller burde sitte på tribunen. Men tror ikke hun angret et sekund heller!

Etter å ha vært på konsert er jeg nå helfrelst! Jeg synes det var knallbra, det finnes ikke ord! Faktisk så bra at jeg har lyst å reise til Larvik å besøke venninna mi Kristine der nede, og dra på Kaizers med henne i mars!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket