Månedlig arkiv: oktober 2011

Like’n'Share: Pro Fresh

Photobucket

I dag fikk jeg disse to boksene i posten fra Like’n'Share.

Pro Fresh er fra Fisherman’s Friend, og de to smakene jeg fikk var Blueberry og Lemon.

Måtte selvfølgelig smake med en gang. Og den Blueberry var knallgod!! Likte den innmari godt, så kommer helt klart til å kjøpe den ved en senere anledning. Lemon var litt «rar» i starten, men den kom seg og den var ikke vond den heller. Men ingen favoritt nei.

Veldig spennende med nye produkter.

Happy Halloween!

Photobucket

Først et skremmende bilde!

Så en oppdatering av dagen vår. Den startet faktisk veldig seint i dag. Em kom jo naturligvis og vekte meg ti på 8, da hadde jeg sovet over alarmen – og måtte opp å lage skolemat til Em. Mats-Oliver sov selv om hun var inne på rommet og «bråka» – så jeg la meg så snart Em var gått på skolen, hun går 08. Da sov vi til klokka var nesten 9! Det er ikke dagligdags, for å si det sånn – men deilig!

Vi har kosa oss hjemme i dag. Mo har lånt storesøster sin stol, når han så Drømmehagen i formiddag, og det var stas. Tror han følte seg som en storgut da ja! Så veldig stolt ut der han satt!

Photobucket

Han var ikke oppe så lenge før han måtte ha duppen sin, og da satt ho mor å strikka og så TV – henger etter på fler serier her nå. Desperate Housewives, Criminal Minds, Greys Anatomy, Private Practice, So You Think You Can Danse, Americas Next Top Model, Home an Away. House og Gossip Girl henger jeg fler sesonger bak, men forsøker å se masse for å komme likt med TV’en da. Men lite tid å se TV egentlig.

Når han våkna igjen, så hadde postmannen vært innom med pakke til oss! Bokpakke fra Barnas Egen Bokverden – og i den pakken var det ei fin bok om Mummitrollet, samt et nydelig puslespill i tre med ville dyr! Mats-Oliver gikk såklart etter giraffen først!

Photobucket

I dag var det også første offentlige bading i Statland Svømmehall. Sesongen er fra høstferien til påskeferien, men pga noen feil så ble det ikke åpnet før denne uka. Etterlengta!! Tok med meg begge ungene og mamma, og gjett om ungene likte det. Mo har vært en del i svømmehall, så han er glad i vann! Men vi glemte baderingen vi har kjøpt til han da, så den får vi prøve ut neste uke.

Vel hjemme satt vi og venta på besøk på døra, men tror dere det kom noen? NEI! Men kanskje ikke så rart, når jeg tenker meg om. På Statland er det vel INGEN gatelys som lyser lenger, så det er bekmørkt! Man ser knapt hånden foran seg når man går. Ned bakken her er det faktisk farlig å gå i mørket, for veien er ødelagt pga regn i høst – så er en del humper og små grøfter. Tråkker man feil ned i dem, så kan man ødelegge seg. Så det blir å klage til Kommunen, både for lyset og veien – det er jo lenge siden vi klaga sist på veien, og det er enda ikke gjort noe med. Håpløst!

Men jeg sminka Em. Hun turte ikke ut å gå selv, men skulle skremme de som kom på besøk. Ble så hun gikk til to av naboene her da, for det er ikke så langt og ikke SÅ mørkt. Hun var faktisk så skremmende at Mo ble kjemperedd og begynte å gråte :’( Stakkars liten, men det gikk over da og etterhvert tror jeg han skjønte at det bare var storesøster – som bare så litt rar ut.

Men vi har hatt en fin dag! Og nå sover ungene trygt og godt i sengen sin, mens jeg sitter her å koser meg med stillheten!

Kristel: Ønskeliste til jul

Vanskeligst å skrive ønskeliste på megselv, men har da satt sammen noe

 • Bøker (se boklisten min over bøker jeg har lest, og liker)
 • Strikketing
 • Klær
 • Pynteting (øredobber, sminke osv)
 • Sengesett til dobbeldyne
 • STORE fotoalbum

 

Mats-Oliver: Ønskeliste til jul & første bursdag

Mats-Oliver sin første jul! Det blir utrolig koselig, gleder meg veldig. Selv om han ikke kommer til å forstå så mye, så blir det stas likevel! Og bare 3 uker etter jul, så er det hans første fødselsdag! DET blir stas det!!

 • Gyngehest / gyngedyr
 • Gåbil (Lokomotivet Thomas eller Giraff, eller noen av de på bildene under her )
 • Klær str. 80 – gjerne passende for vinteren (Vi har ulldress/heldress, tykkdress, vinterjakke, lue og votter – mangler strømpebukser, ullundertøy, langermet bodyer, bukser, pysjamas med GLIDELÅS – ikke knapper/ evnt. todelt :) )
 • Leker med lyd/lys
 • Sengesett juniordyne (100×140)
 • Badeleker (ikke badeender og slike myke pipeleker, det har vi nok av)
 • Leker med litt utfordring, som han kan lære av. Klosser, ringer osv for å stable eller putte.
 • Babyhuske

Liker brunt og blått. Og giraffer, alt av giraffer er velkomment. Under her er noen bilder av ting som passer til det vi ønsker oss.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Emma-Isabelle: Ønskeliste til bursdag & jul

Det nærmer seg ny fødselsdag for Emma-Isabelle, og vi håper årets bursdag blir litt mer vellykket enn fjorårets. (Les mer her: Emma-Isabelle’s 7årsdag)

Mange spør etter ønskeliste når det nærmer seg fødselsdag og jul, så her kommer Em sin liste.

 • Klær i størrelse 128/134 – 8 år
 1. Strømpebukser
 2. Gensere/bluser
 3. Bukser – dongeri går greit, men helst ikke trange tettsittende.
 4. Ullundertøy / superundertøy
 5. Tunika / kjole
 6. Votter
 • Stoff man kan sy gardiner av (Rosa/prinsesse/hello kitty lignende)
 • Hobbyting (perler, papir, sakser, lim, klistemerker osv.. )
 • Disneyklassikere filmer (har nr. 1, 16, 18, 30, 33, 34, 36, 39, 43, 45, 46) – Løvenens Konge feks
 • Spill til Nintendo DS eller Nintendo wii
 • Badeskum
 • Øredobber
 • Hello Kitty dansematte
 • Babydukke, som kan sove (Kjøpte selv av bursdagspenger)

Baby toddler leggings!

Lenge siden jeg kjøpte min første baby toddler leggings på ebay. Da valgte jeg den «smile panda». Når vi fikk den i posten, ble jeg forelska. Den var kjempegod, og utrolig søt. Så jeg måtte bestille fler. Neste gang kjøpte jeg 4 i slengen, og nå sist kjøpte jeg en til – som jeg har venta over 1,5 mnd på. Den siste med giraffen kom i posten nå i dag, og den var akkurat like flott som de andre. Kommer til å bestille fler slike, er mange av de jeg har lyst på. De er så snedige å ha når vi er bare hjemme her. Lett å bevege seg i dem! Så det er ofte han har bare body og en slik på seg her hjemme.

Photobucket

Kan anbefale selgeren Inda-Bayi!!

Bloggurat.

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

Bloggtreff 2011!

Photobucket

Det er helt sprøtt! Årest bloggtreff ble holdt hos MEG!! Og det var hele 9 søte jenter som ville komme ut i ødemarka hos meg – og jeg ble helt overvelda nesten! Treffet ble avholdt andre helga i august! 12.-14.

Torsdag dro jeg til Steinkjer og henta Kristine. Ååå, det var så godt å se henne igjen!

Sent torsdagskveld kom Caroline, Rina, Ida, Anita og Cilla. De hadde kjørt helt fra Vestfold-området – tøffingene! De hadde også med seg Caroline sine 2 ildere. At de fikk plass i den lille bilen kan jeg ikke forstå, men det så ut til å gå veldig greit.

Alle disse fikk treft Em og Mo – og jeg var så stolt og glad for å endelig vise dem fram!! Tror bare en mamma kan forstå det altså. De andre fikk vel såvidt treffe dem de også, men de kom først på fredagen – og mamma tok jo med seg ungene å reisa på fredagen. Men var iallefall Kine, Marie og Jenny som kom på fredagen – sånn midt på dagen omtrent.

På fredagen dro vi og handla, og vi laget taco til mat. På kvelden hadde vi en fest, og det løsna veldig på stemninga. Det var utrolig morsom fest!! Lenge siden jeg har ledd så mye.

Lørdagen sov vi lenge, iallefall noen av oss. Og det var daffedag delux. Helt til vi utpå ettermiddagen bestemte oss for å gå en tur til festningen/kystfortet på Utvorda. Det ble en fin tur.

Etterpå var vi på Fossekailn og spiste mat, før vi dro hjem igjen og bare så film skravla, lo og kosa oss.

Seriøst den beste jentehelga EVER! Så mye latter og glede!

Så tusen takk alle sammen – Kristine, Jenny, Caroline, Rina, Cilla, Ida, Anita, Marie og Kine. LOVE YOU!
Photobucket

Sommerferien2011; Laukøya

Sommerferien ble tilbragt på Laukøya. Jeg og mamma tok med oss ungene mine og kjørte de 116 milene nordover, les mer om reisen her. Når vi kom oppover var nesten det første jeg gjorde å gå meg en tur med Mo i vogna. Tok noen bilder, og nøt naturen og øya mi!
De to første nettene sov vi i gammelhuset, men var bedt oppover i nyhuset på kake etter middagen. Og vi var der oppe til det var sengetid omtrent. Kris Even og Line og ungene var jo der, da de kom før oss oppover.

Andre natta sov Em oppe hos Sarah.

Fredagskvelden fikk vi besøk av Alexandra og Gillianne, og det var kjempekoselig. De lovet å ta med seg onkel Aksel og tante Laila dagen etter, og det gjorde de. Da spise vi kake og kosa oss. Det var kjempekoselig å hilse på dem igjen!!

På kvelden var vi ute med båten, for å se på sola. Det var herlig!

Var veldig heldig med været, som dere kan se ut i fra bildene.

Gikk turer i fjæra, og samlet stein og kråkeboller. Var oppe i lia og plukka blåbær. På kveldene drakk vi vin, og satt å prata og strikka. Det var her oppe jeg lærte meg å strikke (på nytt) – og siden da har jeg strikka masse.

Fra tredje kvelden sov vi oppe i nyhuset alle mann. Og på onsdagen reiste Kris Even, Line og ungene. Mens vi andre ble der til fredag. Da dro vi inn til Tromsø, hvor jeg møtte Silje og Linn + Emma og Mathias. Det var koselig. Så var vi innom kirkegården, og besøkte grava til farmor og farfar. Før vi startet på den lange veien hjem igjen. Jeg var veldig trøtt og sliten, så mamma kjørte mest hjemover. Og hun som ikke tørr å kjøre tunneler og broer da! Flinke mammaen min!

Hadde en kjempefin sommerferie iallefall – se bare på bildene!

Photobucket

Mange fine motiv på øya!

Photobucket

Tatt fra Laukøy mot Arnøy.

Photobucket

Fikk besøk av Alexandra og Gillianne. De kom oppover til øye fra Senja, for å treffe oss.
Alexandra har vi ikke truffet siden 1997 – da var hun kun 4,5 år!
De er tremeningene mine, og barnebarn av søteste Onkel Aksel og Tante Laila!

Photobucket

Mats-Oliver bader i samme baljen som Em gjorde der oppe for noen år siden.
Meget mulig at også jeg eller noen av mine søsken har bada i den når vi var små.

Photobucket

Var heldig med været – så kosa oss ute på den nye verandaen Ole Marius og Ingrid hadde bygga.

Photobucket

Så kom Alexandra og Gillianne tilbake dagen etter, og hadde med seg Onkel Aksel og tante Laila.

Photobucket

Ungene mine og slekta fra Senja.
Alexandra, Emma-Isabelle, Gillianne, tante Laila, Mats-Oliver og onkel Aksel.
De syntes det var stas med ungene, og spesielt Mo. Veldig stas å få holde han, og sånn :)

Photobucket

Sophie er god å ha når det klør i gommene.

Photobucket

Var ute med båten for å se sola.

Photobucket

Midnattsola.

Photobucket

Sarah og Em. Vi var på tur i fjæra, og kosa oss.
Tradisjon å ta bilder her. Har bilder av meg og søsknene mine her,
samt av Em hvert år hun har vært der.

Photobucket

To søte snupper!

Photobucket

Følger med på en glassmanet – spennende.

Photobucket

Fine glade jenter!

Photobucket

Photobucket

Line har ordna dem på håret.

Barnedåpen: Gavene

Photobucket

Gavebordet!

Photobucket

Fra Caroline  Kortet laga jeg, ettersom hun hadde glemt å sende med kort.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Mange fine gaver!

Photobucket

Gaver og kort.

Photobucket

En av scooterene bytta vi inn, samt den ramma «mitt første år» – da vi har en annen slik ramme.
Så det ble et dåpsfat i stedet – som jeg har glemt å ta bilde av.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Armbånd med navnet hans og blå traktor. Det er er velbrukt.

Photobucket

Smykke med fotball.

Photobucket

Giraffnattdrakter.

Photobucket

Skjorte og shorts.

 

Komplett liste:

 • Precious baby album – Caroline
 • Smykke m/fotball – Tante Marianne & Onkel Richard
 • Pledd med navn og fødselsdata – Tante Marianne & Onkel Richard
 • Armbånd m/navn& Traktor – Filip, Sarah, Tante Line og Onkel Kris Even
 • Mitt første år sølvramme – Håvard, Hanne, Ida, Tante Beate og Onkel Nils
 • Mitt første år treramme – Tante Wenche og Onkel Per Morten
 • Scooter sparebøsse + penger – Onkel Ole Marius & Tante Ingrid
 • Penger – Tante Lisa
 • Penger – Jorun, Lena, Martin, Tante Hellen og Onkel Øyvind
 • Penger – Mormor & Morfar
 • Penger – Oldemor
 • Penger – Onkel Henry
 • Penger – Onkel Olav & Tante Liv
 • Scooter sparebøsse – Tante Brit & Onkel Tore, Ann Eli, Tor Håkon, Jan Anders og Tom Kristian
 • Skjorte + shorts – Linnéa, Elisabeth og Bent Are
 • 2 giraff nattdrakter + penger – Elin Victoria
 • Penger – Tante Kristin & Onkel Eivind
 • Stokke Tripp Trapp stol + pute – Pappa & storebror
Så oppretta jeg en sparekonto til han, hvor jeg skal sette inn penger hver mnd. Til dåpen fikk han i alt 4200 kr, tror jeg det var – så det er jo ganske bra det :) Satser på at jeg klarer å være like flink å spare til Mo, som farfar til Em har vært hos henne.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket