Månedlig arkiv: august 2011

Så lite gjennomtenkt!

Kanskje var det ingen andre som tenkte over det, kanskje var det bare helt naturlig for dem – å løpe og skrike midt på Trondheim Torg.

Det var på onsdag forrige uke. Jeg var i Trondheim. Skulle kjøre mi kjære venninne Kristine til flyplassen, etter et fantastisk bloggtreff, og noen koselige dager med henne her hos oss. Vi dro innom Trondheim på dagen, da flyet ikke gikk før sent på kvelden. Jeg viste henne Nidarosdommen og Torget. Vi spiste pizza på Peppes sammen med Marianne. Vi rusla rundt i Trondheims gater.

Det var etter at vi hadde møtt Marianne, når hun var ferdig på jobb, så klokka var 17. Vi var på vei bort mot Trondheim Torg. Når vi kommer gående mot den åpne plassen, hører jeg noen hyle, og en mannsstemme rope ett eller annet. Så er det en haug med ungdommer som løper rundt.

Jeg blir redd. Jeg får lyst til å bråsnu og løpe i motsatt retning. Det eneste jeg tenkte var «nå har det kommet til Trondheim også. Nå er det en galning her som skyter rundt seg og skal drepe oss!» – men ingenting skjedde. Ungdommene slutta å løpe, det var stille, iallefall mye stillere enn jeg hadde trodd det skulle være. Jeg skjønte at de lekte, noe «haien kommer». Det var en LEK. Mannen ropte «haien kommer», og ungdommene løp for å komme seg «hjem». Det var en LEK.

Men jeg var redd. Jeg smålo, og fortalte Kristine og Marianne om hvor redd jeg ble.

Jeg tenkte en del på dette i løpet av dagen. Hvor lite gjennomtenkt den leken var. Midt på Trondheim Torg, med masse folk. Hvor mange ble redde? Hvor mange assosierte det med 22.7.11? Var noen av de overlevende fra Utøya på torget den dagen? Hvordan følte de det? Når JEG ble så redd, jeg som har sittet på trygge Statland i sommer. Jeg som har levd så fjernt fra dette. For meg har det vært så uvirkelig, nå: Not so much.

Jeg har tidligere også vært redd. Når vi reiste på ferie. For hver gang vi var på et offentlig sted med mye folk. Angst. Men på onsdag var jeg VIRKELIG redd. Det var nesten så jeg kunne se for meg mennesker bli skutt. For et lite sekund. Før jeg innså at det kun var en barnelek.

Men JEG synes det var lite gjennomtenkt. Selv om livet må gå videre, så var det lite gjennomtenkt.

~~~~~~

Mens jeg alt er inne på temaet 22.7.11…

Tenker på dere alle som på en eller annen måte er personlig berørt av tragedien. Jeg tenker på de overlevende. De omkomne. De pårørende.

Kondolerer til alle de som mistet noen. Og hvil i fred, alle de 77 døde.  

Photobucket

Beskyttet: H: Stor sprekk

Det finnes ikke utdrag siden innlegget er beskyttet.

Her er jeg!

Himmel, så vanskelig det er å få tid og anledning til å blogge om dagen da. Hektisk sommer.

Em har vært plaget med kjedsomhet i sommer, og har krevd litt av meg.

Mens Mo begynner å bli større. Han åler seg fram på gulvet nå, er overalt. Mer våken på dagtid. Han krever iallefall mer av meg.

Vi har vært på ferietur i Nord-Norge, og jeg har hatt bloggtreff hjemme hos meg.

Jeg har også vært noen turer i Trondheim, både på treff og sykebesøk.

Vi har vært i Namsskogan også.

Jeg har over 1200 uleste innlegg på bloglovin, og aner ikke hvordan jeg skal komme gjennom dem. Henger etter på månedsoppsummering, og måned for måned av Mo. Jeg har masse bilder å dele.

Og fortsatt skjer det noe hele tiden nesten. Torsdag skal jeg på barseltreff igjen, etter at vi har hatt sommerferie en stund nå. Og til helga er det molomarked og molofest, samt 3 årsdag til Sarah – niesa mi.

Må ta litt om litt, men skal forsøke å få lagt ut bilder og fortalt litt om hver hendelse i sommer:)

I tillegg til hektisk sommer, så har det hendt ting i familien som har gitt bekymring – så det har ikke alltid vært lett å fokusere seg om andre ting. Kommer nok mer tilbake til dette og.

Jeg har også begynt å strikke, så sitter litt med dette på kveldene også. Det er morsomt. Skal nok dele litt av det etterhvert og.

To bilder av klumpen, bare for å vise fram hvor stor og fin han har blitt – med det skjønneste smilet og de to søte små tennene nede.

PhotobucketPhotobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket