Månedlig arkiv: juli 2011

Vinneren av Give Away’en!

Husker dere DENNE?

Photobucket

Jeg har nå hatt trekning på denne give away’en :

Photobucket

Og vinneren ble da CAROLINE, som var nummer 5 som kommenterte på innlegget om give away’en :)

Gratulerer!!!

Send meg adressen din på – kriztella @ live *dått* no - så skal jeg forsøke å sende koppen så snart som mulig! Skal på ferie fra i morgen til 8. august omtrent, men skal ta med meg koppen, og forsøke å sende den underveis – hvis ikke så blir den sendt så snart jeg kommer hjem! :)

Beskyttet: H: Uke 3

Det finnes ikke utdrag siden innlegget er beskyttet.

Nydelig sang

Her er det fettere min og sønnen til kusina mi som synger – vakkert! Spilte denne mye til Mo når han lå i magen, og har spilt den til han en del etter at han kom ut av magen og :)

Photobucket

Ps. Trekning av give awayen kommer senere i dag.

Bokchallenge!

Fikk tips fra Jenny om en bokchallenge, les 100 bøker ila 2011.

(bildet er klikkbart)

Selv har jeg kommet til 32-33 til nå, så skal jeg klare 100 må jeg raska på! ;)

Beskyttet: P: Fredag 29. juli 2011

Det finnes ikke utdrag siden innlegget er beskyttet.

Beskyttet: H: Uke 2

Det finnes ikke utdrag siden innlegget er beskyttet.

Mats-Oliver: 6 måneder

Nå er Mats-Oliver et halvt år og to dager! Et halvt ÅR!!! Store fine gutten min!

Photobucket

Størrelse ved 6 mnd-kontrollen:
– skal dit i august en gang.

Første pakkeåpning, med hjelp:
23. juni, gave fra Ane Camilla og Pernille Marie

Første St.hans feiring:
Ble feiret med grilling hjemme på verandaen, sammen med mormor og morfar og onkel Ole Marius. Storesøster var der også selvsagt.

Første smak av brødskrive:
…med leverpostei. 2. juli. Kjempesøtt hvordan han smatta på brødet.

Første (& andre) TANN:
12. juli (& 15. juli) :) )

Første tannpuss:
12. juli! Det var GØY :p

Photobucket

Mat:

Har begynt å få kjempefine rutiner på mating nå.
MME – 08
Grøt – 11
Brødskrive + frukt – 14
Middag – 17
Grøt – 20

- dette er bare sånn omtrent klokkeslett da.

2. juli fikk han brødskrive for første gang. Kommentarene fra andre var «Allerede???» – men ja, allerede! Selv om han enda ikke hadde noen tenner, så tygga han med gommene, og syntes det var kjempegodt med brødskrive. Ikke noe problem å gi han brød nei :)

Ellers har jeg begynt å lage litt middag selv, og det er gøy. Laget noe som kalles Kylling fra kardemommeby, og det likte han godt. Har også laget noe torsk i appelsinsaus, men det falt ikke like godt i smak.

Photobucket

Søvn:
Fortsatt kjempefin nattesøvn. Legger seg for kvelden i 8-tiden, etter kveldsmaten. Våkner mellom 06-08, men roer seg med smokken fram til 08 omtrent.

På dagtid har han 2-3 dupper. Noen ganger etter mattid på morgenkvisten, før vi står opp i 10-11 tiden. Men vanligst har han en lang dupp mellom 12 og 14 omtrent, sover gjerne 1,5-2,5 time. Så har han en dupp på ettermiddagen før middag.

Noen ganger trenger han en liten dupp også etter middag en gang, og da kan han gjerne våkne i halv 7 -7 tiden, være våken en liten stund, spiste kveldsmat og legge seg igjen.

Gaver og besøk:
~ Gave fra Ane Camilla og Pernille Marie. En giraff-rangle – midt i blinken!
~ Treff med Kathrine i Namsos

Ellers:
Skal vi se om jeg husker alt her nå da. Eller det viktigste.

Feiret St.hans hjemme i år. Var ikke så veldig fint vær. Og ettersom morfar ikke er i så god form, ble vi hjemme. Men vi grilla og kosa oss likevel vi – ikke alltid man så absolutt MÅ i fjæra eller noe for å feire st.hans.

Fått ny vogn. Ei reisetrille som skal være med på ferie. Den likte Mo veldig godt. Og vi andre er fornøyd med den vi og :)

Var på 5. månederskontroll (6.måneders til legen) – og da ble det snakket om kulen ved ribbeinet til Mo. Fikk henvisning til ultralyd, og var der 12. juli. De fant ingenting galt, heldigvis – og mente at det kom til å gå seg til. Mo var så flink, så han måtte få premie etterpå, og da fikk han en kjempefin og god kosebamse!! :)

Så har vi jo fått både første og andre tann. Og de har kommet opp veldig nå. Han synes det er kjempegøy å pusse tenner, iallefall når han får gjøre det selv – ikke like gøy når mamma tar fra han tannbørsten.

Photobucket

Bitteliten GIVE AWAY på Mo sin 6 månedersdag!

Da har jeg gjort det igjen, bestilt noe som vi ikke kommer til å få bruk for. Sist var det Sing Sang-kortene som jeg hadde glemt å avbestille, og som Rebekka – Fru.Mæla vant :) Denne gangen har jeg handlet TO Tommee Tippee kopper, til Mats-Oliver – men så viser det seg at han ikke får til å suge noe ut av de koppene. Så da blir det give away på den som ikke er åpnet og brukt :)

Vet om mange som er fornøyd med Tommee Tippee, det var derfor vi kjøpte dem. Dessverre at han ikke forstår hvordan han skal suge ut av dem. Er nok fordi han er for inngrodd i andre typer.

Det er en slik en:

Photobucket

Og hva må du gjøre for å VINNE denne fine tut-koppen?

1. Legg igjen en kommentar på innlegget her, og skriv hvorfor du ønsker denne koppen
2. Bli gjerne følger av bloggen på Bloglovin og Facebook.

Verre er det altså ikke – Og du trenger ikke bli følger, men det er jo koselig om du blir det da ;)

Fristen er en uke – så neste lørdag vil jeg presentere en vinner! Lykke til alle sammen!

Ny vogn!

Jeg har gått til innkjøp av ei reisetrille, som vi kan ha med oss på ferie i sommer. Vi har nemlig ikke så stor bil, og når vi er fire mennesker som skal på bilferie, trenger vi litt plass – da kan vi ikke ha ei vogn som tar opp hele bagasjerommet. Derfor kjøpte jeg denne reisetrilla – noe både Em og Mo syntes var stas.

Photobucket

Den var grei å trille. Lett å klappe sammen, og tar ikke SÅ stor plass. Den var heller ikke så dyr. Det er trehjuling da, og jeg er egentlig ikke så glad i dem, men ettersom det er STOR kurv under, så har den gjort opp for seg ;) Man kan heldigvis låse det hjulet foran, og det er et stort pluss.

Tenker nok at denne også fint kan brukes på byturer, så slipper jeg å ha med den store Emmaljunga Edge Duo’en. Den tar litt plass :)

Flink å spise brødskive.

Det er nå en stund siden Mo fikk smake brødskive med leverpostei for første gang, og siden har han fått det hver dag sånn rundt 14-tiden. I dag ser jeg nå at jeg har vært helt på toilla, for jeg gav han brødskrive når han egentlig skulle ha grøt! LOL – det er fordi vi sto opp 08 i dag, i stedet for å sove videre, og når han våkna fra formiddagsluren sin, trodde jeg det var den langduppen han bruker å ha mellom 12 og 14 – men det var det jo ikke.

Uansett, jeg har fått noen kommentarer på det – «Allerede???» – som om de synes det er tidlig å spise brødskive. Men det er det da alldeles ikke. Og så lenge han klarer å spise det, så ser jeg ingenting galt i at han skal få det nå – og se bare så flink han er:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=L-va6gUUvfY&w=600&h=480]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket