Månedlig arkiv: mars 2011

Storveitja mi

Photobucket

Emma-Isabelle har blitt skikkelig stor jente, men samtidig er hun så lita også. Hun vokser til, og snart er hun vel i gang med den skrekkslagne puberteten. Har merket noen tegn på den allerede, og det skremmer meg. Tenåringsdøtre er nok ikke lette å ha med å gjøre.

Samtidig er hun lillejenta mi, så lita og uskyldig. Så sårbar og følsom. Og det er litt skremmende at jeg ikke kan beskytte henne fra alt ondt i verden. Får vondt i mammahjertet av å tenke på at noen er slem mot henne. For det finnes dem som er det. Det er noen hun er redd, noen som har skremt henne litt. En av guttene på ungdomsskolen. Noe som har gjort at hun innimellom har brukt lang tid på hjemveien, fordi hun har måttet gjemme seg på skolen til han hadde dratt.

Skulle ønske at jeg kunne gjøre slik at hun aldri i verden ble redd, såret, skuffet, skremt, eller noe slikt. Skulle ønske jeg kunne beskytte henne mot alt ondt.

Det eneste jeg kan gjøre er å være der for henne. Snakke med henne. La henne vite at mamma alltid er her. Jeg kan lære henne å snakke om vonde og vanskelige ting, slik at hun vet at hun alltid kan komme til meg å snakke om det er noe som plager henne. Det jeg kan gjøre er å være glad i henne, og ta vare på henne. Gi henne glede, lykke, trivsel og kjærlighet <3 Da går nok alt bra til slutt uansett.

Pynt på soverommet.

Okai – det er kanskje litt dumt at denne fine pynten er «stuva» bort på soverommet, men sånn er det bare :p Står fint på plass oppe på kommoden til Mats-Oliver, og gjør det litt ekstra koselig der inne.

Elsker denne ramma fra Sofie’s Villa. Jeg måtte kjøpe to jeg, så jeg kan ha en til hver. Ikke fått satt i bilder enda da, hverken på Em sin eller Mo sin. Men det blir.

Photobucket

Dette glasset med roser fikk jeg i gave av tante Brit når jeg lå på sykehuset og Mo var under et døgn gammel. Rosene er ekte, og glasset er forseglet. Skikkelig fint!! Skal jeg ta godt vare på for alltid <3

Photobucket

Denne stenen fikk jeg av min beste venninne, som ikke lenger er min venninne :( Den står fint oppe på kommoden sammen med rammene, og glasset med roser. Et fint minne fra en fin tid <3 Miss you, and still care for you!

Photobucket

Klumpen min er så fin!

Se bare her

Photobucket

Bildet er litt photoshopet, men han er så fin i virkeligheten og altså ♥

Give away @ Anette’s blogg

Jeg er med i en give away hos ei som heter Anette, hvor man kan vinne dette veggordet.

Konkurransen finner du her: Anette’s blogg

Nytt på bloggen

PhotobucketHar i kveld sittet å pusla litt med bloggen, så nå er det litt andre farger her, ny bakgrunn, noe nytt i sidemenyen og ny header.

Hva synes dere?

Har også oppdatert «OM OSS» og «MINE FAVORITTBLOGGER» – titt innom!

Selv ble jeg veldig fornøyd, og synes det ble bedre med litt gråtoner enn det rosa. Det rosa var noe som har fulgt meg siden jeg var mamma bare til Em, nå er jeg jo mamma til en gutt også – og da syntes jeg ikke det passa seg med så mye rosa lenger.

Minner med det samme om at dere kan følge bloggen vår på Bloglovin, ligger knapp i sidemenyen :)

Søte tær

I dag har jeg vært ute å trilla på Mats-Oliver, sammen med Emma-Isabelle. Vi var ute å gikk en liten time omtrent. Ikke lange turen det, men var godt å ut en tur.

Mats-Oliver er stortsett fornøyd om dagene, og han elsker å ligge på stellebordet å bli bytta på, han elsker å bade (både i baljen og bassenget) og han elsker å ligge naken på sofaen og bli smurt inn med babyolje.

Han har også blitt så flink til å ligge alene på gulvet under babygymen sin, da koser han seg – men sier i fra når det er nok. Når han sutrer eller gråter, så er det stortsett enten fordi han er sulten, har bæsja eller er trøtt. Noen ganger når han er trøtt, så vil han ikke falle til ro i fanget – og da fungerer det bare å legge han i kurven.

Apropos legging, har begynt å legge han omtrent i 22-tiden om kvelden. Da får han mat, og han legges på rommet i senga si. I går når jeg gjorde dette, så sov han helt til 06. Det var ganske deilig.

Når det kommer til Emma-Isabelle, så kan hun være en utfordring til tider. Jeg tror det er (pre-) pubertet jeg. Jenta mi begynner jo å bli storjente, snart en liten dame. Som alt ønsker å bruke BH, og jeg har kjøpt en BH-topp til henne, som hun er stor fornøyd med. Ingen må få se «puppene» hennes nei.

På fredag var hun og overnatta til Kris Even, Line, Sarah og Filip – og hun kosa seg så masse at hun ville ligge over fra lørdag til søndag også. Så Line har sagt at vi må finne ei helg om ikke lenge igjen.

Ellers har hun blitt utrolig dyktig i vannet, og nå på torsdag fikk hun kjøpt svømmemerket «Hval» – som de har tatt gjennom svømmetreningen. Hun har også tatt «Skilpadde», og det skal hun få kjøpe på torsdag.

Hun er også dyktig med lillebror, og noen ganger blir det litt mye, så jeg må sette grenser til henne. Hun er jo ikke mammaen, bare storesøster – og enkelte ting er ting som bare mamma kan gjøre. Men hun er søt som vil hjelpe til da.

Legger ved et bilde av føttene til Mo, som jeg synes ble litt kult. Nå han rakte tunge på alle bildene, så måtte jeg ta bilde av noe annet enn ansiktet :P

Photobucket

Tulleklumpen!

For to uker siden forsøkte jeg å ta noen bilder av Mats-Oliver på skinnfellen til søstra mi, men han rekte tunge på nesten alle bildene!!! :p Her er et fint lite utvalg bilder fra photoshoten!

Enten er dette genbasert – at han har arvet det fra sin onkel Kris Even,
eller så er det hans kjære morfar som har lært han det, for han er veldig på det å rekke tunge til Mo, og forsøke å få han til å rekke tunge tilbake.

Photobucket

Tantehjerter ♥

For to uker siden fikk jeg låne både Sarah og Filip til å fotografere. De er to herlige barn, som jeg er stolt av å være tante for ♥ Også er det jo så fint å ha noen skjønninger å øve meg på, ikke bare har jeg Mats-Oliver og Emma-Isabelle, men også Sarah og Filip jeg kan ta bilder av.

Photobucket

Photobucket

Nå kommer våren!

…eller kanskje ikke – ettersom vi våkna opp til sikkert 10 cm nysnø i dag!!

Men jeg og Em har faktisk funnet årets første hestehov!!! Det er noen dager siden nå da, det var samme dagen som hun prøvde den nye sykkelen sin.

Photobucket

Årets første lille hestehov!

Heksa mi!

Mamma skulle på karneval i barnehagen hun jobber, for noen uker siden – og kjøpte da en parykk. Denne ville Em så veldig gjerne låne her en dag. Også måtte jeg hjelpe henne med sminken. Ble hun ikke fin?

Photobucket

Syntes det var kjempegøy å gå rundt å være heks, og ville helst ha med seg parykken på besøk hos Mathias også. Så kanskje det blir heks og ikke prinsesse ved neste karneval? Lov å håpe – mammaen er nemlig litt smålei prinsesser ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket