Månedlig arkiv: mars 2010

Stolt mamma!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=UZuRr-grv2M&hl=en_US&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&border=1]
Endelig har min lille-store Em lært seg å dykke under vann! Her er hun enda litt forsiktig, men etterhvert svømte hun lagt under vann. Hun har tidligere vært veldig redd for å få vann i ansiktet, men i dag kjøpte jeg dykkemaske/briller til henne, og da ble alt så mye bedre. Noen ganger blir hun så ivrig at hun glemmer å opp puste, så det blir litt host og hark … Men jeg er stolt! Og læreren hennes var stolt også, for de har øvet litt på det i basseng-gymmen på skolen – uten særlig hell.
PhotobucketPhotobucket

Mammahjertet banker litt ekstra på dager som dette.

Da datteren min mista sin første tann gråt vi begge to. Hun gråt vel mest fordi jeg lo av henne da det sto på som verst, mens jeg gråt fordi det var et stort øyeblikk! Hun mista sin første tann! Bare en mor kan forstå den følelsen, tror jeg. Den første tanna mista hun i fjor på denne tiden, og den andre kom ikke lenge etter. 

I det siste har hun har fire løse tenner, og i dag ble den ene plutselig veldig løs – og hun bestemte seg for å få den ut. Dette var vel mellom halv sju og halv åtte. Da klokka var ti på halv åtte sa jeg: «Denne tanna er ute før klokka åtte i kveld!» Det gikk vel ikke mer enn to minutter før hun kom til meg: «Mamma, no e deinj ut!!» Og mamman stolt over jenta si, og felte et par tårer!! *sukk*

Tanna skulle ut før mormor kom hjem (som er i morgen), så vi måtte ta bilde å sende til mormor da (og noen andre viktige mennesker i livet vårt! ) Em bestemte selv hvem vi skulle sende til, så det var litt koselig.

Photobucket

Er’a ikke fin?? Og tannløs ;) De to oppe er løse og den nede til høyre (på bildet) for de to som alt er mista..

PhotobucketPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket