Månedlig arkiv: november 2009

Ønskeliste for Kristel

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Emma-Isabelle sin ønskeliste til JUL

Photobucket

~Utstyr til Babyborn
 • Bleier
 • Seng
 • mer klær til han
 • alt mulig som går ann til babyborn
~Klær
 • Strømpebukser/stilongs (Str. 116/120)
 • Bukser (Helst ikke trange dongeri, de blir så trange med stilongs innom nå om vinteren. Str. 116/120)
 • Gensere (Str. 116/120 – gjerne litt tykke gensere som er varme om vinteren.
 • Undertøy (Str. 116/120 – truser, sokker (str. 30-32) og t-skjorter)
 • Superundertøy (Str. 116/120 – helst micropolyester, da alt annet ser ut til å klø for henne)
 • Vinterklær (Str. 116/120 – helst boblebukse, som og er en smule vanntett, og enkel å ha av og på – gjerne med jakke som hører til.)
 • Gode varme vintersko (Gjerne sherrox, str. 31/32 – byttelapp her er kjekt, da det er vanskelig å treffe rett størrelse)
 • Gavekort til klær er kjekt, så vi kan velge ut selv ;)

Photobucket

Emma-Isabelle poserer for mamma

Photobucket

Dedikert til CarolineKusine! ♥

Jeg har noen søskenbarn. Men ingen er som Caroline. Vi har vært venner hele livet hennes, selv om hun nesten forårsaket min drukningsdød *LOL* Ikke så drastisk som det høres ut som, men Caroline ble født da jeg var 2 år. Vi var å besøkte dem på sykehuset, og jeg og min storebror var utenfor sykehuset og leika. Jeg ramla oppi en fontene, heldigvis kom pappa ut akkurat da, og fikk redda meg.

Photobucket

Caroline har vært ei venninne jeg har kunnet snakke både alvor med, og som jeg nesten har ledd meg ihjel  sammen med. Hun har betydd mye for meg, hun BETYR MYE for meg.

I dag våknet jeg opp til ei koselig melding fra henne. Jeg spurte hvor det plutselig kom fra,og fikk til svar at hun bare kom til å tenke på meg, og ville si hun var glad i meg. Herremiin, så rørt og glad jeg ble.

Vi har hatt våre krangler vi og, som de fleste venner har. Men vi blir alltid venner igjen. Caroline har vært en av de beste vennene jeg har hatt opp igjennom,og det har liksom alltid vært meg, henne, Marianne og Camilla. Firkløveret, jentegjengen :p

Jeg håper jeg alltid får beholde Caroline Mii, hun har en spesiell plass i hjertet mitt, og det vil hun ALLTID ha!!!

LÅVJULÅTS!!!!!
{heart}
Photobucket

Jeg har vært mamma i 6 år!!

Her er det tradisjonelle bildet av Emma-Isabelle på bursdagen hennes. Kl. er 00:53, akkurat 6 år siden hun ble født. Jeg tar alltid bilde av henne til det tidspunktet hvert år. Hun sover søtt, og gleder seg sikkert bare til morgendagen. Runi skal være med henne hjem fra skolen, og resten av ungene kommer kl. 16.

Photobucket
Jeg har også bakt sjokoladekake, samt tre forskjellige farger med gele og sjokolademousse. I tillegg har vi is. Og tre sorter brus. Så det blir kooos!!

Photobucket

Så har vi bedt Gudmor og Jørn hit kl. 18:30 på kaffe og kaker. Litt usikkert om de kommer enda, men håper jo det.

Det er kjemperart å tenke på hva jeg gjorde for akkurat 6 år siden. Da hadde jeg akkurat fått Emma-Isabelle opp på brystet mitt. Den lille skapningen som hadde tilbrakt nesten 9 måneder inne i magen min. Ååå herreguud som jeg elsket henne fra første øyekast! Og som jeg fortsatt elsker henne!!

Photobucket

Jeg vant en konkurranse!

Jeg var med i en konkurranse på en blogg, og jeg vant!!

Premien var denne søte klokka fra Hello Kitty :D

Photobucket
Konkurransen var at man skulle ta et bilde å legge ut, som viser glede. Eller beskriver hva glede er for MEG.
Jeg skrev: 

Foto er glede for meg. Det å ta bilder. Det er noe jeg elsker, og noe som hjelper meg å uttrykke følelser eller «glemme» følelser. Når jeg tar bilder, er det kun jeg og den tingen/den personen jeg tar bilde av som eksisterer i verden – alt annet er borte. Og det er en deilig følelse.


Og la ut dette bildet:

Photobucket
Så i løpet av uka får jeg den klokka i posten!! Kjempedigg :D
Photobucket

Mitt budskap til verden!

Thomas Moen har startet et prosjekt som heter Mitt budskap til verden. Han skriver “(…) Derfor utfordrer jeg DEG til å lage en bloggpost med et bilde av hånden din hvor du skriver et budskap du vil dele med verden, og oppfordrer andre bloggere til å gjøre det samme”. 

 

Mitt budskap handler om noe av det verste et menneske kan oppleve.Voldtekt. Jeg har selv opplevd det, og sliter med ettervirkningene 8 år etter.
Real men dont rape – ekte menn voldtar ikke!
Photobucket
Bildet mitt er inspirert av bilder jeg har sett på nettet, men jeg har laget min egen versjon. 

{ Foto: Kristel Angell}
Photobucket

Oppsummering over helga.

På fredag var jeg i byen for å levere Em til pappan, så dro jeg å handlet inn til bursdagen. Camilla kjørte, så det var veldig koselig. Bytta de sølv-skoene jeg kjøpte sammen med kjolen, da de var for store. Og jeg bytta dem i lilla i steden, som passa veldig godt til kjolen.

Handla inn papptalerken, plastikkglass, sugerør, ballonger, bursdagslys og ingredienser til baking. Ettersom det er både gutter og jenter som kommer i bursdagen, ble det sjørøverfat.

Em har kost seg hos pappaen i helga, mens jeg og mamma har hatt besøk av Sarah. Hadde photoshoot med henne på lørdag. Men hun var grinete, og gråter på nesten alle bildene. Fant ut etterpå at hun hadde bæsja i bleien, så det var sikkert derfor.. Skal kanskje prøve igjen til neste helg, om jeg får tid – med tanke på bursdagsfeiring.

I dag våknet jeg til en kjempegod nyhet. BA og E har blitt foreldre til ei lita jente i dagtidlig, så Em har fått seg ny tremening! Vi gleder oss til å hilse på henne :)

Var ute en tur i går sammen med venner, og det ble fuktig og gøy.

I morgen har jeg mye å gjøre. Må rydde og vaske, samt lage gele og bake kake. På tirsdag braker det løs!

Photobucket

Bilder til julekort – her er de vi ikke skal bruke!

I dag har vi tatt noen bilder til julekort, og dere er så heldige å få se de vi ikke skal bruke – iallefall noen av dem. Hun ble veldig alvorlig på mange av dem, men de ble fine likevel synes jeg. Min lille model {heart} ..

Så har vi noen hvor hun absolutt ikke er alvorlig, men heller litt overhappy! Så det ble for mye igjen. :D

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Dreads-extentions!


I går hjalp Camilla meg å sette på dreads. Og i dag tok Em dette bildet av meg. ;D Egentlig venter jeg på dreads fra Lilleblack, men så ble det disse i mens da… :p

Photobucket

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket