Månedlig arkiv: oktober 2009

Hjemme igjen

Da er jeg hjemme igjen, etter noen fantastiske dager i Stavanger! Det var ganske fælt å reisefra Em, når hun var nyoperert og greier. Men snakka med henne og Vilhelm flere ganger, og det var tydelig at Em hadde det kjempebra og ikke lot seg hindre av den store gipsen! :) Så da kunne jeg slappe litt mer av.
Ankom Sola og Stavanger på onsdag i 14-tiden, og der sto Lise og venta på meg! Kjørte hjem til henne, og spiste mat. Nydelig mat! Vi var også på kino, for å se «Engelen» – tror jeg var på bristepunktet gjennom hele filmen. Utrolig rørende og bra film. Men samtidig litt sterk også. Likte den godt, og vil anbefale den til alle.
Til tross for at jeg og Lise er kjent for å sitte oppe hele natta å skravle, så la vi oss i 1 – halv 2 tiden tror jeg det var. Sovna fort, og sov kjempegodt. Dagen etter var vi nede i byen. Handla litt, kikka litt. Og vi tok PIERCING!! Eller microdermals, som det heter. Lise tok i pannen, og jeg tok under øyet – som heter Anti Eyebrow ;) Er vi ikke fine?? 

Photobucket
På kvelden kom mammaen til Lise å henta oss. Vi skulle dit å få mat. Begge foreldrene til Lise var kjempehyggelige. Og det var fint å se hvor Lise har vokst opp – Hundvåg! Vi fikk pizza-rundstykker, og det var kjempegodt. Etterpå satt vi litt i uthuset og kikka TV, før det var på tide å bade i stampen!! Det var skikkelig digg!!! Glovarmt vann, mens vinden og regnet pisket rundt oss! Så kjørte mammaen oss inn til Stavanger igjen. Ble ikke så sen kveld på oss denne kvelden heller.
Fredag dro vi for å se på de tre sverdene i stein. Lise hadde aldri vært der selv heller, så det var ikke bare bare å finne fram! haha! Men vi fant da fram til slutt. Tok noen bilder, mens vi satte oss for å vente på bussen. Men den kom jo aldri.. Etter en halvtime, MINST, kom et gammelt ektepar bort til oss og sa at bussen går ikke forbi der.. Så vi måtte gå opp til bussholdeplassen utenfor Madlaleiren. Og der var det jo fullt av militære da! En ting jeg lurer på, hvorfor er flagget på militærklærne feil vei? (Prøvde å finne bilde av det, men den gang ei!) Vi spurte dem, men skjønte ikke helt svaret! Haha! xD Det var noe med vinden og greier.. Og de lærte oss et uberteit sjekketriks de militære kan bruke!! LOL.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Handla inn til kvelden, så laga vi Strawberry daquiry. Og annen drikke, og begynte å forberede videoblogg! Herremiiiin, som jeg LO! Trodde seriøst jeg skulle krepere. Brukte lang tid på videoen, og klokka var vel nærmere halv 2 da vi gikk ut på byen. Dansa masse, og det var kjempegøy.
Lørdagen sov vi lenge, og bare daffa før vi tok bussen til Ålgård. Fordi vi skulle i bursdag til Unni! Til og begynne med var det litt ekkelt, kjente ingen.. Og det var tungt å komme i gang med drikkingen. Men det løsna veldig utover kvelden. Og det ble en kjempebra kveld!! Storkosa meg!! :) Var hjemme i stavanger i 2tiden om natta.
Søndagen sov vi iallefall lenge, og så en film da vi sto opp. Før broren til Lise kjørte oss til flyplassen. Litt trist å måtte dra fra Lise. Men godt å være på tur hjem også. Ble en lang reise, men kl 23 så jeg endelig kjentfolk igjen. Pappa og Ole Marius henta meg på togstasjonen på Steinkjer. Var deilig å komme hjem å gi Em en kos, selv om hun sov. Laga meg mat, og slo på pcen en tur. Kort tid etter kom Em ruslende, så jeg la meg med henne – og hun fikk gaven fra meg :)
Gleder meg til hun kommer hjem fra skolen!! *elsk*
PhotobucketPhotobucket

Operasjon i håndleddet til Em

Mandag 05. Oktober like før kl. 14:00 ble jeg oppringt av lærer Ragnhild. Emma-Isabelle ville at jeg skulle hente henne, hun hadde slått armen sin.. Så på armen da vi kom hjem, og den var ganske hoven. Hun skreik og sutra en del, noe som er ulikt henne. Snakka med mamma på tlf, og vi bestemte oss for å ringe legevakta når hun kom hjem. Fikk time ti over halv seks. Vilhelm møtte oss på legevakta. Snakka med legen, fikk henvisning til røntgen. Og måtte vente litt til.. Legen vi snakka med da var veldig trivelig, og Em var flink. Kom inn en lege til, for å se på bildene, og da ble Em litt redd. Det ble konstantert brudd i håndleddet, og vi fikk lagt på en midlertidig halv-gips og bandasje. Fikk beskjed om å komme tilbake kl. halv 8 neste morgen for operasjon. 

Ble ikke så mye søvn den natta. Em våknet ofte, og hadde vondt. Ble vel knap 4 timer på meg. Måtte nemlig opp kl. 6, og kjøre halv 7 fra Statland. Vilhelm møtte oss utenfor sykehuset. Da vi kom opp på intensiven fikk hun emla krem på hånden, for å bedøve. Da måtte vi vente i en time før den virket. De var ofte innom til oss, og alle virket trivelige. Halv ni ca. var det klart. Jeg og Vilhelm ble med inn, og måtte ha på oss sånn frakk og lue og sko.. Emma-Isabelle var veldig flink, og ikke lenge etter sov hun .. Var annerledes enn da hun fikk satt inn snellene. De sa det kom til å ta en time ca. før hun var tilbake på rommet. Så vi gikk og tok oss en røyk, før vi gikk opp for å vente. De som vaska på rommet var snakkesalige, og hun ene var jo fra Tøtdal ;)  

Det gikk vel knapt en time før hun kom tilbake, og hun var alt litt våken da de trillet henne inn. Men veldig sløv, og hun sovnet igjen og våknet igjen og sovnet igjen. Hun påsto at jeg hadde fire øyne. Og hun drømte en musedrøm.. hehe.. 

Vilhelm dro etter at Em hadde våknet, og kort tid etter sov Em litt mer. Da sov hun ganske lenge. Så fikk jeg en mer behagelig stol å sitte i, og Em våknet opp igjen. Da var det på tide å prøve å drikke litt. Og den som registrerte pulsen kunne hun få ta bort. Måtte også forsøke å gå på do etter en stund. Det gikk fint, men da hun var på plass i senga igjen ble hun kvalm, og kasta opp litt. 

Kom seg mer etter hvert, og da gikk jeg å kjøpte meg litt mat, tok noen telefoner og handlet et blad til Em. Og etterhvert nå kom hun seg veldig. Drakk litt mer saft, skrev noen brev til vennene sine, og fått litt kjeks. 

Nå, kl. 14:03 venter vi bare på legen som opererte, så får vi vel snart dra hjem. Eller rettere sagt, hjem til farmor & Pappa. Så skal vi møte tante Julie og Gabriel. Før mormor kommer å henter meg, og jeg drar hjem til Statland. Em blir igjen hos Vilhelm, skal være der i høstferien, mens jeg reiser til stavanger i morgentidlig. Litt trist å skulle dra nå, men turen har jo vært planlagt så lenge – og jeg gleder meg til den ;)  

Photobucket 

Photobucket

Photobucket

Photobucket

PhotobucketPhotobucket

Gratulerer med dagen Tante Julie

Emma-Isabelle vil gratulerer si kjære Tante Julie med bursdagen i dag!! Emma-Isabelle e veldig glad i si tante Julie. Tante Julie har alltid vært der og stilt opp. Sjøl om omstendighetan va litt uvanlig i starten. Tante Julie har vært super! Har hatt Em-helgi, der hu har hatt Em fra fredag-søndag, så mamman har fått fri. Det ska hu vit vi har satt innmari pris på!!!
Gratulerer med dagen, vi e glad i dæ!
Photobucket 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket