Månedlig arkiv: september 2009

Ny mobil – RÅÅSA

Photobucket 

Jeg har kjøpt meg ny mobil. Ble så innmari lei av min Nokia N82, så jeg kjøpte meg en Sony Ericsson T707 -noe som passer bra ettersom jeg er litt SE-fan og 7 er yndlingstallet mitt. Den er også ROSA, og jeg liker rosa!! Jentemobil! Den var ikke så dyr, og er heller ikke blandt de beste mobilene. Selv om jeg ønska meg en iPhone eller en Samsung med trykkskjerm – ble det denne. Jeg tok meg ikke råd til en dyrere tlf denne gangen, og lot utseende gå først. Jeg synes denne er kjempesøt, og håper jeg ikke går lei av den før til neste høst – da jeg igjen kan handle mobil via Chess.no ;)

Bursdagsønskeliste – Emma-Isabelle

Nå er det ikke så alt for lenge til Em har bursdag, og blir hele 6 år!! (Hvor har det blitt av babyen min?) Vi må selvfølgelig ha en ønskeliste her på bloggen, så slekt og venner kan se hva de burde kjøpe ;)
~Lekestue (Dette er vel egentlig noe mamman ønsker, og har tenkt veldig på, så om noen vet om noen som skal senge ei gammel ei billig, værsåsnill si i fra!) 

~Nintendo DS (helst rosa)
 • Spill (Hello kitty feks, slike barnespill)
 • Veske for å ha den i (Feks hello kitty her og)
Photobucket
Photobucket
Photobucket
~Sprettball
~Baby So Real (Dukke .. )
Photobucket
~Aquabeads
Photobucket

~Magic Fabric Creation studio
Photobucket
~Utstyr til Charlie (Babyborn hennes)
 • Bleier
 • Seng
 • mer klær til han
 • alt mulig som går ann til babyborn
~Klær
 • Strømpebukser/stilongs (Str. 116/120)
 • Bukser (Helst ikke trange dongeri, de blir så trange med stilongs innom nå om vinteren. Str. 116/120)
 • Gensere (Str. 116/120 – gjerne litt tykke gensere som er varme om vinteren.
 • Undertøy (Str. 116/120 – truser, sokker (str. 30-32) og t-skjorter)
 • Superundertøy (Str. 116/120 – helst micropolyester, da alt annet ser ut til å klø for henne)
 • Vinterklær (Str. 116/120 – helst boblebukse, som og er en smule vanntett, og enkel å ha av og på – gjerne med jakke som hører til.)
 • Gode varme vintersko (Gjerne sherrox, str. 31/32 – byttelapp her er kjekt, da det er vanskelig å treffe rett størrelse)
 • Gavekort til klær er kjekt, så vi kan velge ut selv ;)
~Nye ski, da de gamle er blitt for små.
OPPDATERES NÅ OG DA!
Photobucket

Gi meg inspirasjon!

Gi meg inspirasjon og fotograferingslyst! Eller, jeg har jo LYST, men jeg finner bare ingenting bra å fotografere. Været har vært helt forferdelig i det siste, så har ikke gidda å ta med meg kamera ut. I dag er det oppholds og vindstilla, så kanskje vi skulle ut en tur ?! Ta litt høstbilder. Kunne også fotografert min NYE FLOTTE mobiltelefon. Denne gangen gikk jeg for en med stilig utseende, og ikke den som er best og dyrest (det har jeg forresten ikke råd til heller).
Om ei uke er jeg på tur til Stavanger. Gleder meg!

Æ ælske Rosenborg!!

Photobucket 

Jeg har alltid vært Rosenborg-supporter. Som trønder kommer det vel inn med morsmelka – spesielt når familien er veldig interessert i sport og fotball. Da jeg oppdaget fotballen selv, ble supporterhjertet større. Fotball er noe jeg elsker, og Rosenborg elsker jeg enda mer. 

Rosenborg tok i dag sitt 21. seriegull. Det er utrolig stort! Hittil i serien har de ikke tapt EN ENESTE KAMP! Det er utrolig stort. Det er 3 år siden forrige seriegull, så at det endelig ble igjen er stort. For 3 år siden var jeg på Lerkendal da det ble avgjort, og det var helt utrolig. I år ser jeg det på TV – det er utrolig det også. Tårene står i øynene – jeg er så rørt og glad og stolt!

PhotobucketPhotobucket
Her er bilder fra da jeg var på Lerkendal for 3 år siden. Jeg og søstera mi traff noen av spillerene, samt daværende trener. Av bildene vi fikk til, er det nå kun Per Ciljan Skjelbred som enda spiller der, derfor legger jeg ut kun det bildet. Også er det bilde fra feiringen – vi hadde veldig bra plasser :D
Photobucket
{ Bilder hentet fra Adressa.no}

Irritasjon over bagateller innen blogging

Jeg skriver ikke om dette for å prøve å endre noen av dere.
Eller for å få dere til å blogge på noen annen måte.
~~~~~~
Det er mange småting innen bloggingen jeg irriterer meg en del over. Eller litt, iallefall… Tenkte å skrive litt om dette, ikke for å prøve å endre noen av dere – eller såre dere.. Men for å lette på mine tanker om dette, og høre litt hva andre mener om dette.
Noe som gjør meg veldig forvirra er at det er så mange som har hundre blogger hver (ja, jeg overdriver nå, men dere skjønner pointet håper jeg). Jeg blir også veldig forvirra av at en dag er bloggen åpen, den neste er den lukket – for så å være åpen uka etter. Jeg føler jeg ikke klarer å henge med, og at jeg mister kontrollen på bloggene jeg følger.
Jeg liker best åpne blogger, de er lettest å følge. De låste bloggene glemmer jeg ofte å innom.. Men når det gjelder de låste bloggene, så ser jeg det som ganske unødvendig med ordbekreftelse. Ordbekreftelse brukes jo hovedsaklig for å unngå spam fra ukjente osv.. Men på en lukket blogg, så har man jo kontroll på hvem som kan kommentere – da trenger man ikke ordbekreftelse.
Jeg er ikke så glad i ordbekreftelse på åpne blogger heller jeg da, men det er vel mest fordi jeg er for lat til å fylle ut de rare ordene. Men jeg tror også jeg lider av en liten tastatur-dysleksi, så jeg skriver ofte feil, og da blir jeg småsint ..
Jeg er heller ikke så glad i sånn advarsel før man går inn på bloggen. For det er så vanskelig når man går inn via bloglovin…
Jeg liker når kommentarfeltet åpnes i nytt vindu, da har man blogginnlegget i et vindu og kommentaren i det andre – lettvint og kjekt! Og ikke fullt så begeistret for kommentarfelt som er innebygd under innlegget. Fordi jeg går inn via Bloglovin, og trykker neste nede på den verktøylinja til bloglovin. Når man kommenterer i en blogg hvor kommentarfeltet er innebygd under innlegget, så kommer den verktøylinja bort. Og da er Liljen nok en gang LAT; for jeg synes det er tungvint å gå tilbake til bloglovin for å åpne den på nytt.
Dette med farger er noe alle kan tenke litt over. For det er mange her ute som sliter med synet, og da er det enkelte farger som er veldig ekle. Kontraster. Rosa bakgrunn med blå tekst, er foreksempel utrolig ekkel å lese – selv for en som ikke har vansker med synet. Det er ikke så veldig pent heller, med fargesprakende sjokkfarga bakgrunn og neonfarga uleselig tekst – eller hva?!

Musikk på bloggen kan være ekkelt for noen. Spesielt den som kommer av seg selv når man går inn på bloggen. Jeg har blitt skremt mange ganger av dette, og lurt på hvor ialledager musikken kommer fra. Noen ganger er det også vanskelig å finne ut hvordan man skal stoppe musikken, og da går jeg heller ut av bloggen. Da mister jeg det innlegget, og får iallefall ikke kommentert noe.
De over her er vel mest kjekke tips, som alle kan tenke over. Som går mer på det praktiske på bloggen. Men jeg vil også skrive litt om måten å blogge på. Her er jeg veldig redd for å tråkke noen på tærne, men jeg vil poengtere igjen at jeg skriver ikke dette for å endre på noen av dere eller måten dere blogger på. Dette er kun mine tanker om blogging.
Jeg synes det er innmari vanskelig å lese meterlange innlegg, som ikke inneholder avsnitt! Avsnitt er så viktig for at innlegget skal bli lett leselig. Så de innleggene som er veldig lange, og har ingen eller få avsnitt, de orker jeg rett å slett ikke å lese. Noen ganger bare skumleser jeg slike innlegg, andre ganger hopper jeg helt over dem. Og akkurat det synes jeg er litt synd da, for jeg vil jo gjerne lese også.
En annen ting som interesserer MEG lite, det er meterlange innlegg om egentlig ingenting fornuftig. Og særlig når disse lange innleggene handler om hundre ting i ett og samme innlegg. Da synes JEG det er bedre med 5 kortere innlegg, enn et langt om alt mulig. Og hvem synes det er interessant å lese innlegg som går kun i dette: «I dag gikk jeg på butikken. Da kjøpte jeg taco. Så gikk jeg hjem og laget taco. Så spiste jeg og så en film» .. Vel, jeg synes ikke det er SÅ interessant akkurat. Jeg liker innlegg med en mening. Et innlegg med et godt poeng fenger meg mye mer, enn om alt man har gjort i løpet av dagen.
Overskrifter er også noe som helst bør fenge litt. En god overskrift vekker oppmerksomheten min. Og jeg leser heller et innlegg med god overskrift, enn en overskrift som kun inneholder dagens dato eller lignende.
Og en liten ting på slutten her. Jeg kan ikke fordra Blogg.no, og egentlig heller ikke andre blogger enn blogspot. Blogg.no er verst, for da kan man ikke abonnere på innleggene man har skrevet kommentar i – iallefall har ikke jeg funnet ut av det. Og jeg liker å følge med på om noen svarer på min kommentar. Jeg leser mest blogspot-blogger, og jeg kommenterer iallefall mest blogspot-blogger.
Men som sagt – og jeg gjentar igjen – dette er kun MINE meninger og tanker om blogging. Jeg vil også si at jeg elsker å lese blogger og kommentere blogger. Mine irritasjonsmomenter er noe jeg bare må lære meg å leve med, og «get over myself». Men jeg har iallefall luftet tankene om dette, så kan de som ønsker å endre bloggingen sin, ta noe av dette til etterretning. Om ikke mine meninger er helt på jordet for dere andre da.
Jeg vil også gjerne høre andres meninger om hvordan en god blogg er i deres øyne?!
Photobucket

Endelig en oppdatering fra meg..

Kanskje på tide med en aldri så liten oppdatering igjen da. Tror jeg deler opp det i kategorier, så det blir mer oversiktlig å lese.
Emma-Isabelle:
Hun har gått på skolen nå i litt over 1 mnd. Det er enda litt problemer om morgenen, hun somler veldig med klær og mat – noe som gjør at jeg må mase veldig på henne, så hun ikke kommer forseint. Hun er også veldig glad i å ligge å dra seg i senga før hun står opp. Men hun er kjempeflink til å gå nedover til skolen, når hun endelig har fått kledd seg og spist litt.
Hun gjør det bra på skolen, og jeg tror hun liker seg. Leksene er hun flink med også.
Ellers har hun prøvd seg på fotballtrening to mandager på rad. Hun går nedover selv, så hvordan treningen går, vet jeg ikke. Første gangen var jeg og mamma ute å kjørte midt i treninga, og da så vi at hun var på vei opp til Eline. Men jeg snakka med henne, og sa at Eline kan hun besøke en annen gang. Enten må hun være med på treninga eller så kan hun være hjemme. Neste gang gikk hun nedover med naboLene, og da hun kom hjem var hun klar sa hun. Tror hun hadde vært med på treninga da. Litt usikker på hvem som trener dem, så det må jeg finne ut av.
Emma-Isabelle har fått seg nytt søskenbarn, så nå har hun to. Tante Julie fikk en gutt – Gabriel – 12. september, og Emma-Isabelle var å hilsa på han og fikk holde han allerede dagen etter. Tror hun var stolt.
Mens andre søskenbarnet, Sarah har fyllt 1 år og har flyttet til Namsos. Det er vi veldig glad for.
På fredag var vi på kontroll til ørelegen. Snella på høyre øre har kommet ut, og trommehinna har grodd fint. Mens den i venstre øre er på vei ut, og det så bra ut der og. Vi skal tilbake om et halvt år, og om alt er bra da – så slipper vi å tilbake. Hørselen var også kjempebra, noe jeg var usikker på – fordi hun alltid har så høy lyd på tven.. Hun var kjempeflink på kontrollen, og mamma måtte kjøpe premie til henne ;)
Selv om pappa nå er singel og har flyttet tilbake til Namsos, går pappahelgene som normalt. Og det er godt for oss alle 3 tror jeg. Hun har vært der nå i helga, og jeg venter henne hjem når som helst nå.
Kristel:
Tja, hva skal man skrive om meg da..Jeg har stemt. For første gang i mitt liv har jeg stemt. Det er jo litt stort da. Og jeg er ganske sikker på at jeg stemte det som var rett for meg å stemme. Jeg har jo lest litt på nettsidene til noen av partiene. Jeg har gjort mitt, og det føles ganske bra :) Men utenom det tror jeg ikke at jeg ønsker å engasjere meg selv så veldig, for jeg merker jeg blir så provosert når noen har annen mening enn meg. Og det er en slik ubehagelig følelse.. :p

Jeg har klippa meg. Ganske kort faktisk. Skal legge ut noen bilder fra den siste tiden under her, så da får dere se. Det er uvant, men faktisk ganske fint og lettvint. Jeg liker det.
Jeg savner fotballen veldig, og har kjempelyst til å prøve meg igjen. Men jeg er redd for at formen ikke tillater det. Nå har jeg ekstremt dårlig kondis, og det blir tungt å komme i gang. Men det er føttene jeg er mest redd for. De er ikke gode.. Men jeg VIL VIL VIL.Jeg har vært tøff. Jeg har sagt hvordan jeg ønsker det, ut i fra hva som er best for meg. Så nå får jeg mest sannsynlig tilbake min gamle behandler – det tror jeg blir BRA.

7. oktober reiser jeg til Stavanger. Skal besøke Lise. Gjett om jeg gleder meg!!! Skal være der fra onsdag – søndag. Har kjøpt meg koffert, og må vel snart begynne å tenke på hva jeg skal ha med meg, så klær er reine og greier. Skal bli godt å komme seg litt bort, og gjøre noe annet. Og ikke minst skal det bli godt å se Lise igjen.
Ellers så er jeg bare forelska og nyter kjærligheten. Det går veldig bra med oss, og jeg kjenner at jeg elsker han. Jeg drømmer om en framtid med han. Det er ingen som har vært så snill og god mot meg, ingen som PRØVER å forstå som han gjør. Han er der for meg, og han er glad i meg uansett. Det er så deilig. Utfordringen er dette med barna. Ikke så lett når vi begge er aleneforeldre, det gjør at besøkene blir litt begrenset.
Familien:
Kris Even, Line og Sarah har flyttet til Namsos. Men KE holder til i Trondheim i ukedagene, da han fikk jobb der. Men de har vært en del på Statland etter at de kom, og vi har vært i Namsos i 1årsdag. Jeg føler jeg har fått blitt kjent med Sarah, og det virker som hun er trygg på tante Kristel. Og det er så FLOTT. Det er deilig å være tante. De har fått solgt leiligheta i København nå, men enda ikke kjøpt seg hus i Namsos – så de bor hjemme hos faren til Line enda. Greit de har den muligheten da :)
Marianne og Morten har det kjempebra sammen, og driver å ser litt etter hus. De vil ha noe eget. Men foreløpig bare titter de litt. Morten klarte forresten de eksamenene han måtte ha for å få fly helikopter i Norge. Så nå mangler det bare litt flygetrening, så kan han søke etter jobb innen dette. Det er jo kjempestas da! Han har vært mye bort siden i sommer, og Marianne har virkelig savnet han. Så at det førte noe godt med seg, er veldig bra!!
Vet ikke om det er så mye å skrive om Ole Marius og Ingrid -men de ser like forelska ut som før,og jeg tror de har det veldig bra sammen.
Pappa er fremdeles i Nord-troms og fikser det fjøset/huset. Vi savner han litt, men han er jo så flink til å ringe hjem – så det er ikke noe problem :p
Ellers har vi ikke så mye nytt å fortelle, men skal bli flinkere til å oppdatere.

Bilder:

Photobucket
Tante Kristel og Sarah
Photobucket
Min nye koffert.
Photobucket
Meg og kjæresten min
Photobucket
Kjøpt meg ny jakke
Photobucket
Sarah feirer bursdag.
Photobucket
Marianne og Morten
Photobucket
Em på molomarked
Photobucket
Em rir på hest.
Photobucket
Før …
Photobucket
og etter!
Photobucket
Ny på håret.
Photobucket
Em og naboMina
Photobucket
Stolt søskenbarn!
Photobucket

Første skoledag!

Ååå, jeg er så TREG!! Men iallefall, her kommer noen bilder fra da Emma-Isabelle startet skolen! Vi var veldig spente, men det gikk veldig bra. Hun var litt klengete på mamma og pappa, men det var bare første dagen ;)
Nå har hun gått der i 3 uker, og jeg tror hun liker seg. Hun er flink med leksene.

Photobucket
Surleppa. Men ikke fordi hun skal på skolen da.
Det er fordi hun ikke vil at mamma skal ta bilde av henne 

Photobucket

Småtrinnet. Ikke så mange akkurat. 1. – 4. klasse
Photobucket 

Hele Statland skole. 1. -10. klasse.

Photobucket

Småtrinnet.
Photobucket
Tegner minne fra somemrferien.
Photobucket
Forteller lærer Ragnhild om tegningen sin.
Photobucket
Viser fram penalet sitt :)
Photobucket
Førsteklassingene får noen bøker.
Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket