Månedlig arkiv: mai 2009

[ I gårkveld.. ]

I gårkveld hadde jeg en kjempefin kveld sammen med gjengen! Dro og henta Mona og Tor Magnus i 9-tiden, og kjørte Camilla sin bil over til Tøtdal. Satt en stund hos Jørn, spiste grillmat og drakk litt. Og kosa med nye hunden- Shira!!! Kjempesøøøøt. Så dro vi bort til naustet til Martin, og satt der en stund. Der traff vi på Martin, Kristine, Grete og Mari. Etter en stund dro vi tilbake til Jørn, og det ble da bra med liv. Enkelte ble godt i formen.
Så godt med slike kvelder. Være med venner. Prate og le. Slike kvelder er gullverdt! Selv om formen dagen etter ikke er like god :p
Photobucket

Foto: Storpia som kan å sykle!

…og tunga rett i munnen!
Photobucket
Photobucket

[ week 21 ]

 

21. uke {21.- 27. mai}
Jeg kjøpte ny sykkel til Emma-Isabelle denne uka. Uten støttehjul og greier, og hun var veldig stolt og spent. Og jammen lærte hun seg ikke å sykle på 1-2-3! 

Photobucket

 

{Foto: Kristel S. Angell}

[ Week 20 ]

 

20. uke {14.- 20. mai}
Et bilde fra 17.mai var et soleklart valg denne uka. Det er av Emma-Isabelle i fantasibunaden sin.
Photobucket

 

{Foto: Kristel S.Angell}

[ Week 19 ]

 

19. uke {7. – 13. mai}
Her er jeg på besøk til naboHilde og lille Mina for første gang. Hun er kjempelik storesøster Eirin, og ble født samme dag som jeg hadde bursdag! ^^

 

{Foto: Kristel S. Angell}

[ Week 18 ]

18. uke {30.april – 6.mai}
Hadde en periode med veldig fint vær. Og dette bildet av sola som er i ferd med å gå ned, ble tatt på Utvorda.
Photobucket
{Foto: Kristel S. Angell}

Frihelg denne helga også!

Da sitter jeg her da, mutters alene! Henta Emma-Isabelle på skolen kl. 14:00, og dro rett hjem og pakka bag til henne. Kl 15:00 dro hun og tante Marianne. Det er nemlig pappahelg denne helga også, og Em skulle sitte på med tante til Namsos, hvor de skulle møte Vilhelm. Derfra skulle Vilhelm og Em dra til farmor, for å hilse på henne og hennes nye hund – Bobben (tror jeg det var..) Deretter skulle de opp til Skage for å besøke tante Julie, de skal være der i helga – og der er også farfar, som bor i Oslo, men er i trøndelag nå!! :) Emma-Isabelle gleda seg veldig.
Rart at det er pappahelg denne helga også, men det er jo egentlig denne helga som er hans helg da. 17.mai helga var også hans. Men det ble litt rot. Egentlig skulle Em på skolen DEN uka, og da kunne han ikke hentet henne før fredag. Han mente også at hun burde være her på 17. mai, noe jeg var veldig enig i – selvfølgelig ;) Derfor hadde det blitt bare fredag-lørdag den helga, og det var litt kort – særlig ettersom det er et stykke å kjøre. Men så ble det ikke skole den uka likevel, men da hadde Vilhelm alt tatt på seg jobb, og da passet det ikke likevel. Derfor tok han mi helg forrige helg i steden, og jeg hadde henne hele 17.mai helga. Og det var jo bare fint, for da var jo Marianne og Morten hjemme også :)
Aner ikke hva jeg skal i helga. Even skal jobbe.. Men han har ungefri da, han også! ;) Dessuten snakka Grete om å ha en pinsefest. Var meningen å grille i dag, men det regner jo sånn. Vet ikke heller om jeg er bedt da, men ;) Hørte bare de snakka om det på onsdag, når vi var hos Camilla og Jørn og så fotballkamp. Champions League finale, hvor Barcelona dessverre slo Manchester United :(
Driver å redigerer noen bilder nå, så snart kommer oppdatering på Week for Week bildene! :) Enjoy!

Ny sykkel

I går kjøpte jeg ny sykkel til Emma-Isabelle. Vi så en i reklamen for Europris, som kostet bare 599,-. Så vi ringte til mormor, som kjøpte den og hadde den med hjem i går ettermiddag. Dessverre var det ikke noe luft i dekkene, og sykkelpumpa fungerte ikke på ventilene. Men det fikk vi fiksa i dag. Even kom og tok med seg sykkelen opp til Petter, som fikk fylla i luft. Så etter middagen gikk vi ut for å prøve sykkelen, og det gikk veldig bra!!
Her viser hun stolt frem den nye fine sykkelen sin. 

Photobucket
Og her sykler hun, helt uten støttehjul og hjelp. Vel, jeg måtte hjelpe henne og holde til hun kom i gang da. Var vanskelig å filme, og det ble en dårlig film da, ettersom det er MMS-oppløsning på mobilen.  Men man ser at hun sykler iallefall :)
Photobucket

Første førskoledag er over!

Da har jeg akkurat hentet Em i barnehagen. Hun gikk dit kl. 14:oo da skolen var ferdig. Da jeg spurte henne mens vi stod i gangen i barnehagen, om hvordan skolen hadde vært – svarte Åse at hun hadde nesten ikke snakket om annet etter at hun kom i barnehagen, og praten hadde gått i ett.
Vi møtte opp på rektors kontor kl 08:30, og fikk litt informasjon og et ark som jeg må fylle ut og levere til han i løpet av noen uker. Så fikk vi en liten omvisning på skolen, før vi gikk til kunst og håndtverk-rommet hvor 1.-4.klasse allerede hadde kommet i gang. Emma-Isabelle og Runi fikk hver sin plass, og i dag skulle de male et bilde etter et bilde i ei bok. Det så ut til at Em likte seg, så etter knappe 20 minutter spurte jeg henne om jeg kunne gå hjem, og det var greit.
Hun har fått ei mappe med mange forskjellige øvingsark som hun skal bruke denne uka. Og noen av arkene hadde hun alt gjort. Fikk også en ukesplan, så vi vet hva de skal gjøre denne uka.
Til maten i dag fikk de sjokomelk (kunne også velge vanlig melk, men de valgte sjokomelk). Og de fikk frukt etter maten. Emma-Isabelle forteller at de også fikk is av Ragnhild (læreren på småtrinnet). Det var fordi de hadde vært så snille, sa hun! :)
Hun sa også at hun hadde bygget noe, men forsto ikke helt hva. Tror hun var godt fornøyd med dagen, og gleder seg til i morgen sier hun! Og det er kjempebra!!
I tillegg forteller hun at de har vært å kikka på rompetrollene! Og de har leika og hatt det morsomt.
Spent på foreldresamtalen i barnehagen til neste uke, da får vi vel referat fra Ragnhild om hvordan det har gått denne førskoleuka.
:)
Photobucket

Innskriving i skolen, og førskoleuke!

Mandag blir en spennende dag for meg og Em. 08:30 skal vi møte opp på rektorskontor, for innskriving i skolen! Etterpå skal vi ned til småtrinnet, fordi Em skal ha skole hele denne uka! Mandag, tirsdag, onsdag og fredag.
Planen ser slik ut:
Mandag:
1. og 2. time – Forming med tegneoppgaver.
3. time – Ukas regle.
4. time – Høytlesing og språkleker.
5. time – samfunnsfag
6. time – Forming
Tirsdag:
1. og 2. time – Norsk-kurs sammen med 1. klasse
3. time – høytlesing
4. time – engelsk
5. time – RLE (om pinsa)
6. time – «før tallene»
Onsdag:
1. og 2. time – Mattespill
3. time – høytlesing
4. – 6. time – Tur
Fredag:
1. time – ukas regle m/oppgaver
2. time – boklån
3. time – musikk
4. og 5. time – gym
6.time – høytlesing/leik
Håper Emma-Isabelle for sansen for skolen etter denne uka. At hun liker seg der. Hun har vært veldig skeptisk fram til nå. Sier hun vil gå i barnehagen hele tiden, og at hun ikke vil på skolen. Men det ble litt bedre da Runi begynte i barnehagen. Jenta som Em skal gå på skolen sammen med. Tror det hadde litt å si at de to ble litt kjent før skolestart. For virker ikke som skolen er så skremmende nå, som den var for et halvt år siden.
Spennende!!
Jenta mi begynner virkelig å bli stor!!! :D
Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket