Månedlig arkiv: mars 2009

[ week 13 ]

13. uke {25. mars – 01.april}
Tanna til Emma-Isabelle har vært løs veldig lenge, denne uka ble den bare løsere og løsere. Og 31. mars fikk vi den ut. Jeg løsna den en del, men hun tok den ut selv. Etterpå sa hun til meg «Æ vart så gla at æ skreik» – og da måtte mamma’n innrømme at også jeg ble så glad og rørt at jeg gråt litt ;)

Må legge til at det var litt av en kamp. Startet tidligere i dag, for det var i går at tanna ble enda løsere – etter at hun spiste eple i barnehagen. Tidligere i dag kjente jeg på tanna, og sa den snart kom til å ramle ut. Jeg fikk knapt kjenne på tanna etter det, og hun låste seg inne på badet, og satte seg inni klesskapet. Hun ville være alene. Vet ikke om hun var redd, spent eller hva det var. Ekkelt kanskje. Vi ble enige om at tanna måtte ut før hun skulle til pappa i helga, og helst før hun skulle i barnehagen i morgen også. Hun var også redd for å miste tanna mens hun sov, så hun kunne svelge den. Så vi har holdt på en stund i ettermiddag og i kveld. Ikke ofte jeg fikk komme til inni munnen, men jeg tok i litt hardt de få gangene – slik at tanna ble enda løsere. Em gråt, og jeg lo. Huff, stakkars. Men det var jo vondt for henne, men tanna sto rett ut – så jeg kunne ikke la være å le. Så, mens jeg var opptatt med å skrive med Line på MSN – tok hun ut tanna selv. Og vi begge lo og gråt. Egentlig et helt utrolig øyeblikk – og tenk; Nå er PIA MI STOR :D

[ week 12 ]

12. uke {19.-25. mars}
Ei uke hvor jeg og Em var en dle ute på ettermiddagen. Em syklet. Vi raket i blomsterbedet – og jammen holder ikke tulipanene på å komme fram.

Oppdatering..

Stakkars, stakkars bloggen min – blir jo skikkelig nedprioritert jo!

Men NÅ kommer en aldri så liten oppdatering på den siste tiden. Egentlig er det vel ikke så fryktelig mye å skrive om da – for det er liksom ikke så mye spennende som skjer i livene våre.

~Emma-Isabelle~
Hun har jo som tidligere nevnt, to løse tenner nede i munnen. Den ene er nå KJEMPELØS, og jeg tror den snart ramler ut. Om ikke i dag, så i løpet av de nærmeste dagene. Og det er skikkelig stas da. Selv om hun gjemmer seg litt unna. I dag løsna den veldig, og hun blødde litt også. Da låste hun seg inn på badet, og da jeg kom for å se til henne løp hun og satte seg i skapet sitt. Så jeg sa til henne at hun skulle få være alene, og at jeg var på kjøkkenet om hun trengte meg. Kanskje er hun redd, ettersom hun blødde. Kanskje er hun spent. Kanskje er det ekkelt. Jeg vet ikke. Det er jo den første tanna. Kanskje vil hun være alene..

Hun har pappahelg nå til helga, så vi håper tanna er ute til da – så hun kan vise pappan sin!

Ellers går det bra med lesing og skriving. Øver ikke så mye, men hun skriver litt nå og da. Og kommer hjem med brev til meg, som hun har laget i barnehagen.

~Kristel~
I forrige oppdateringsinnlegg, skrev jeg at jeg skulle på bursdag til Mona. Og det var litt av en bursdag. Ble veldig full, og dagen etter var jeg nesten ikke gangbar. Bare se her:

Photobucket

Det var ikke så lurt å løpe ut bakdøra, når det var en halv meter ned til trappa fra dørkarmen, og trappa i tillegg var ISGLATT.

Ellers er ting OK. Bestemt meg for å SKIKKELIG gå inn for å slanke meg. Og skal snakke med legen min om det også. Få litt tips og triks osv. ;)

Inatt våkna jeg og hadde SYKT vondt i venstrefoten. Sånn inni. Musklene eller leddene, eller hva pokker. Det som legen kaller depresjon. Tok en paracet, og fikk etter et par timer sove igjen. Nå er det igjen vondt i foten, så jeg er vel deprimert nå også da. Nei, skal slutte å tulle med dette «deprimert i føttene» – men irriterer meg enda at legen ikke tok meg på alvor og skylda på depresjon. For det er ikke normalt at det er så vondt i musklene/leddene, selv ikke for noen som er deprimert…

Ellers gleder vi oss til Påske! Da blir det revy og fest. Og det beste av alt Sarah kommer!! Sammen med mamman og pappan sin såklart ;) Blir fint å se henne, hun har vokst så masse siden jul, og sitter alene nå! :D

Ellers har jeg lest ferdig bok nr. 2 om Bella og Edward! Og gleder meg SYKT til filmen kommer. Noen sa November 09. Boken heter «Under en ny måne» (eller New moon, om du vil). Første filmen kommer på DVD 29. april! :D Bok nr. 3 kommer på norsk 15. mai. Men tror jeg skal vente til etter filmen fra bok 2.

Photobucket

[ week 11 ]

11. uke {12.-18. mars}
Den 14.-15. Mars var jeg i 25årsdag til en av mine beste venninner. Jeg ble veldig full, og fikk erfart at det ikke var lurt å løpe på dør, når det var en halv meter fra døra og ned til trappa – og trappa i tillegg var såpeglatt! (Bakdøra på forsamlingshuset – som ikke er helt ferdig etter oppussinga enda..)

[ Meg og bestevenninna mi ]

Photobucket

[ litt mobilbilder og sånn ]

Fin korktrekker, som kom av seg selv;)
{20.des}

Spillkveld hos oss med Silje, Anne-Marte, Tommy, Ole M og meg.
{25.des} 


Tante Kristel og Sarah!!
{31.des}

Vinkveld te Camilla
{10.jan} 

Camilla og Silje – haha
{10.jan}

BRA BOK!!! 

Klar for Nyttårsball
{19.jan}

Bestevenninnene mine og meg!!!
{24.jan} 


Kose oss :D
{29.jan}

Gikk tur te «haugen»
{3.feb} 


FIIIINESTE MORSAGSKORTET!!! 


FIIIINESTE MORSAGSKORTET!!! 

Koser oss med Bamseludo!
Skitur på Reina
{10.feb}

Elg i hagen
Skitur på Reina
{14.feb}

Skitur på Reina
{15.feb} 


Skitur på Reina
{15.feb} 


Skitur på Reina
{15.feb} 

FORBASKA MORRIS!!
Jeg satt helt vanlig ved kjøkkenbordet, med hånda hengende ned, og VIPS der kommer Morris – minste katta vår og HUGGER tak i hånda mi!! VONDT!!
{22.feb}

Gitarhero!!
{23.feb} 


Sånn ser jeg ut etter å ha føna håret mitt tørt! Haha
{27.feb}

Hånda min hovna plutselig opp, når jeg og Marianne var på KBS-sentret i trondheim – så etter shoppinga gikk turen til legevakta – hvor legen bare sa det ikke var noe farlig.
{28.feb} 

Va i Trondheim, og tok piercinga – SNAKEBITES!
{28.feb}
Photobucket

[ week 10 ]

10. uke {5-11. mars}
Denne uka baka jeg brød. Vi er mange som har savnet mamma sine hjemmebakte brød, og når hun jobber så mye og ikke orker å bake – måtte jeg ta affære! Og gode ble de!

[ Pitteliten oppdatering ]

Huff, jeg har vært så utrolig dårlig på å blogge i det siste. Har liksom ikke hatt ord, og ikke funnet ordene. Vært i litt dårlig form de siste ukene, og nå når jeg skal skrive en liten oppdatering – husker jeg ikke hva som har hendt en gang. Det betyr vel at det ikke har skjedd noe nevneverdig. Og det som er verdt å nevne, skriver jeg litt om under her.

Først må jeg si HURRA – for jeg vant fotokonkurransen på Fotoverden. Jeg synes ikke mitt bilde var det fineste eller beste, men takker for stemmene, og er glad for at jeg vant.

Når det gjelder Emma-Isabelle, så må jeg jo skrive noen ord. Hun er blitt så utrolig stor og flink. Hun leser og skriver, og mamman er bare superstolt :D Men jeg vet ikke om det er troen på seg selv, eller det at hun ikke orker – for noen ganger sier hun «Nei, jeg klarer ikke» .. Men hvis jeg ikke leser det for henne, så leser hun det når hun virkelig vil. Så jeg skryter masse av henne når hun klarer det, og sier hun er flink og sånn :) Om hun ikke har tro på seg selv, så skal jeg hjelpe henne med det. For hun er så flink atte!!
Ellers så har hun jo to løstenner, som hun har hatt siden før jul. De er blitt litt løsere, men har ikke villet komme ut enda. Hun er ikke så gira på å vrikke på dem heller, men de sitter vel godt der de er. :)

Så over til MEG. Må jo skrive litt om meg også. xD
Har fått meg kjæreste, så ting er ganske ok for tiden. Han har en sønn på snart 4 år, og de har vært å besøkt oss 2 ganger – og det har gått fint. Første gangen han var her, og Em fikk treffe han, så var han alene. Kjapt innom på en kaffe. Em likte seg ikke, og jeg ble veldig redd for at det ikke skulle gå. Men dagen etter, når han hadde med seg Øystein, så gikk alt så mye bedre. Og Em snakker og leker med dem begge ;) Og det er FINT :) Kunne skrevet MASSE om dette, men ikke alt er til å deles da. Men har det veldig fint for tiden, og det er godt å ha noen. Og han er så snill og god, og jeg er veldig glad i han!!

7. mars åpnet musikkhallen igjen. HURRA!! Og det var blitt kjempefint der. Mellom 15-17 på ettermiddagen var det åpent hus for alle, det ble servert kaffe og kaker – det ble holdt takketaler og ungdommene fra bygda stilte opp med musikalske innslag. De er jammen bra flink ungdommene fra Statland altså, til å synge og spille. På kvelden fra kl 19 var det middag for påmeldte, og etterhvert ble det fest – men først masse takketaler IGJEN. Selv dro jeg oppover litt over 21, fordi jeg egentlig ikke skulle i vei, så skulle jeg i vei likevel :P Men kom oppover, og må nesten le av takketalene. Bjørn sto og takket ALLE og enhver, mens Roger stortsett bare takket Bjørn! Og slik sto de da, fram og tilbake :p Tale av ordeføreren, overrekking av nøkkelen til ungdomsklubben, som også skal ha lokale i den nye musikkhallen, osv!
Festen ble gøy! Mye folk, bra musikk (tror jeg :p) og full ble vi da! ;) Utrolig kjekt å endelig ha fest der oppe igjen. :D

Noe bra skjer da i bygda for tiden. Musikkhallen har vært stengt lenge nå, pga oppussing osv – men det har vært verdt det da. Bassenget har også vært stengt LENGE, men det har også stått lenge uten at noen har gjort noe da. Men i begynnelsen av året fikk vi et notat om at det blir dugnadsarbeid der borte, for å komme i gang – og at svømmehallen skal være klar til bruk til høsten!!! Er ikke det kjekt da!!!
Dessverre er verftsområdet mer usikkert da: Artikkel på NA ..

Hadde det vært mer jobbmuligheter og slikt her ute, så hadde bygda holdt seg godt tror jeg. Dessverre er det stortsett barnehage, skole og alderspensjonat som trenger jobber. Butikken har vel stortsett EN ansatt – sjefen sjøl. Shell har vel 3, og klarer seg med det.. Ja, så er det Kristensen transport da – men det krever jo at man kjører trailer ;) Og ikke alle kan være snekkere og jobbe i Trønder-Element heller. :p Så da må man kjøre da, til Namsos feks. På vinterstid kan det være mildt sagt håpløst, for brøyting og strøing mellom Tøtdal og Sjøåsen er ofte utrolig DÅRLIG.

I helga skal jeg på 25-årsdag til verdensbeste MONA!! Gleder meg utrolig mye, og håper bare jeg blir fri denne fæle hosten til da. Iallefall at den kan være litt bedre enn nå..

Photobucket

[ week 9 ]

9. uke {26. februar – 4. mars}
Det største og viktigste som skjedde denne uka, må være at jeg tok ny piercing, nemlig Snakebites!!

Liste

A-
Available: Nei.
Age: 25, snart 26
Annoyance: Det å ikke vise respekt for andre mennesker og deres tanker og følelser.
Animal: Hest..

B-
Beer: te nød
Birthday: 27. april
Body Parts on opposite sex: Øya, arma
Best feeling in the world: Å være glad og lykkelig
Best weather: Sol å sommer!
Been on stage?: Jepp!
Believe in Magic: Ja, delvis

C-
Candy: Sjokolade, NAMM
Color: Blå og lilla – men genrelt glad i farga
Chocolate/Vanilla: Sjokolade.
Chinese/Mexican: Mexikansk!
Cake or Pie: Kake
Continent to visit: Australia – drømme veldig om å reise dit
Cheese: Bare smelta. Også ostepop da!

D-
Day or Night? Natt.
Dance in the rain? Det hadd jo sikkert vært fint, innimellom
Do the splits? niks
Date: Har faktisk aldri vært på ordentlig date.
Dance: Veldig glad i å danse, men ikke så flink
Dawn or Dusk: Dawn – fordi det klinge bedre :p

E-
Eggs: HARDkokt, og æ spise ikke plommen.
Eyes: Hovedsaklig blå
Everyone has: to fart sometimes
Ever failed a class? jadda

F-
Full name: Kristel Søberg Angell
First thoughts waking up: «Vil sov meeeeer»
Food: elsk/hat-forhold te mat
Flower: LILJER – helst Cala

G-
Greatest Fear: Brann
Goals: gå ned minst 25 kg
Gum: er jeg faktisk ikke så glad i lenger..
Get along with your parents?: ja, stortsett.
Good luck charm: eier jeg ikke

H-
Hair Color: Brunt
Height: 153 cm
Happy: Ja, veldig glad for tiden. (stortsett)
Holiday: JULA – elske den!
How do you want to die: *hemmelig*

I-
Instrument: Drømme om å lære meg mer piano og gitar. Eller fiolin -det var drømmen da jeg var mindre
Ice Cream: er veldig godt!!

J-
Jewelry: piercing!! Har i tungen, samt snakebites!

K-
Kids: Emma-Isabelle
Kickboxing or karate: Kickboxing, kanskje?
Keep a journal?: Ja, delvis

L-
Longest Car Ride: København – Laukøy, sommer 2007
Love: er visstnok noe fantastisk- som jeg håper jeg opplever en dag.
Letter: er gøy å få, så lenge det ikke er regninger
Laughed so hard you cried: kan nesten ikke le uten å gråte

M-
Milk flavor: Skummet
Movie: Romantisk komedie, thriller, drama, action, eventyr/fantasy – vel det meste i grunn
Motion sickness? Hmmm
McD’s or BK: BurgerKing, men egentlig ingen av de
Meal: blir stortsett bare middag.
Miss: Bimbo – tidsfordriv :p

N-
Number of Siblings: 3 – storebror, lillesøster og lillebror
Number of Piercings: Tunga, snakebites og 2 i hvert øre
Number: 7
Number of tattoos: Ingen, men har lyst.
Nickname: Liljen, og hjerte mitt (Em)

O-
Outlook towards the future: hmm.. tenke ikke så mye på fremtiden. Liker å ta en dag om gangen

P-
Pepsi/Coke: Cola er BEST, men pepsi max er jo sunnest..

Q-
Quesadilla dip: dip er fælt uansett

R-
Reason to cry: Gråter for det meste, men stortsett bare når jeg er alene.
Reality T.V.: Noe bra, noe dårlig
Radio Station: Radio Norge eller Lugna Favoritter på viasat
Roll your tongue in a circle?: M’hm
Ring size: Aner ikke..
Roommate: Em ;)

S-
Song: Det er mange! Men Within Temptation – Pale er MEG;)
Shoe size: 36-37!
Salad Dressing: Blæh, NEI!
Sushi: Har jeg aldri smakt, og ønsker heller ikke smake det
Skipped school: Masse
Slept outside: Jada :)
Sing well?: Haha, trur ikke det
In the shower?: så vasker jeg meg
Swear?: ..
Strawberries/Blueberries: Jatakk, begge deler
Soup: Tomatsuppe

T-
Time for bed: Burde vært før 12 en gang, men blir alltid MYE senere
Thunderstorms: e spennende

U-
Unpredictable: Ja, veldig

V-
Vacation spot: Laukøya

W-
Weakness: jaaa
Which one of your friends acts the most like you: Lise!!
Who makes you laugh the most: Mange -har så mange rare kjente ;)
Worst feeling: maktesløshet, kaos, selvskadingstrang, sorg, usikkerhet ++++
Wanted to be a model?: Nesj
Where do we go when we die?: Veit itj Æ
Worst Weather?: Snøstorm, regn som aldri tar slutt

X-
X-Rays: har jeg så vidt vært borti
X’s: er det ikke så mange av..

Y-
Year it is now: 2009
Yellow: er påske!

Z-
Zoo animal: ISBJØRN!

LAST PERSON WHO?
1. You went to the mall with?: Marianne, lillesøster mi
2. You talked to on the phone?: Pappa
3. Made you laugh? Em
4. Hugged you?: Even
5. Said they loved you?: Em
6. Held your hand?: Even
7. Spoke with? Mamma
8. You cried over/for? Sandra, som mistet babygutten sin
9. Owned you? Ingen som eier meg, vel bortsett fra Em
10. Threatened your life? ..

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket