Månedlig arkiv: februar 2009

[ week 8 ]

8. uke {19-25. februar}
Hadde med kamera da jeg var på besøk hos Even, og da slipper man ikke unna.. xD

[ Flinke jenta mi! ]

Når jeg kom hjem fra volleyball i gårkveld, lå det et brev til meg ved pc’en. Det var fra Emma-Isabelle, og hun hadde skrevet alt helt selv. Hadde ikke spurt om hjelp EN gang heller. Det står «No ska du på skate gakt i dak» – altså «Nå skal du på skattejakt i dag»… Litt feil, men synes det er innmari godt gjort likevel jeg. Og er UBERstolt av henne :D

Photobucket

[ "haugen" ]

To bilder fra vår tirsdagstur til «Haugen». Søte Em mi, og den gamle «slønga» ;)
Emma-Isabelle var nysgjerrig på haugen, jeg hadde fortalt henne om huset som sto der – om at det brant osv. Og hun ville veldig gjerne opp dit å se.

Photobucket

[ Ut på tur! ]

I dag har jeg og Emma-Isabelle vært ute en tur. Har hatt litt dårlig samvittighet ovenfor henne, så fant ut vi måtte finne på noe morsomt sammen. Så da ble det ski og aketur på «Reina»! Dessverre ligger alle vottene hennes i barnehagen, så ble ikke så lang tur – for hun ble fort kald på fingrene i de fingerhanskene.. Men det var godt å komme seg ut en tur, og artig å få tatt noen bilder igjen. (dårlig med det for tiden, dessverre) ..[ week 7 ]

7. uke {12.-18. februar 2009}
Her har vi fått besøk av ELG. Ei ku med 2 fjorårskalver. Bildet er av kalvene, som stod ikke så langt fra verandaen vår og titta mot vinduet hvor vi stod og følga med på dem.

[ week 6]

6. uke {5.-11. februar 2009}
Så kom snøen igjen da. Ligger nå masse fin og hvit snø overalt, og sola skinner og været er bare kjempeherlig. Men pga dårlig form har jeg ikke fått vært noe ut med Em da.

[..hva man fortjener?!]

Har tenkt å skrive litt om dette en stund nå, men liksom ikke helt funnet ordene – og det er det ikke sikkert jeg gjør nå heller, men.
Jeg har hørt det så mye i det siste, at jeg må bare si noe om det.

Ordene jeg har hørt alt for ofte i det siste er: «Dette fortjener du virkelig!!» og «Du fortjener kun det beste!» …

Hvordan vet {dere} hva jeg fortjener? Hva har jeg gjort for å fortjene {dette}? Hvem bestemmer hva {andre} fortjener? Hvordan kan man si at noen {fortjener} noe?

Hva som gjør at jeg fortjener all godhet i verden? Jeg er ikke noe perfekt og BRA menneske, hvorfor skal jeg fortjene noe godt – og andre ikke. Jeg har gjort mye jeg ikke er stolt over, hvordan kan jeg da FORTJENE kun det beste?

I det siste har jeg vokta meg litt for å skrive til andre at det er akkurat dette de fortjener, eller at de fortjener kun det beste. Ikke fordi jeg ikke unner vedkommende alt godt, men fordi jeg synes ikke det å si at noen fortjener kun det beste er det rette å si. Har jeg noen rett til å bestemme at noen fortjener kun det beste? Hvordan kan jeg vite det?

Joda, mennesker er skjønne og snille og gode og herlige, og jeg ønsker at de skal oppleve gode ting. Men det er dette med å fortjene..

Spesielt kommer det inn dette med hvor vondt jeg har hatt det i tillegg da.. «Du fortjener kun det beste, etter alt du har opplevd!».. Det er det værste synes jeg, bare fordi jeg har hatt det vondt, så FORTJENER jeg alt godt? Man gjør ikke det vet du. Selv om jeg har hatt det vondt, så føler jeg ikke at jeg har gjort meg fortjent til noe godt. Om jeg har jobbet hardt for det gode, DA har jeg fortjent det – men ikke KUN fordi jeg har hatt det vanskelig.

Vanskeligheter og psykdom gir ikke meg noen mer rett til godhet enn andre.

Man må jobbe for å fortjene noe. Nothings for free.

I tillegg, så er det dette med «Dette fortjener du virkelig ikke..» når det er snakk om noe som er vondt og vanskelig. Hvorfor fortjener jeg ikke det? Om man får det man fortjener, så fortjener jeg vel også det vonde, og ikke kun det gode? Gjør man ikke?

Photobucket

[ Happy (fuckings) valentines day]

Dette bildet tenkte jeg egentlig å bruke i dag. Happy fucking valentines day! Jeg har alltid HATET valentines. Det er en grusom dag, som alltid har minnet meg om mitt patetiske kjærlighetsliv, og senere mangel på kjærlighetsliv. Jeg er egentlig ganske romantisk av meg, og elsker romantikk. Så med den perfekte partner, hadde sikkert dagen vært fin, den! Men jeg har bygd opp et hat til denne dagen, og klarer ikke se alle søte valentines gavene som er OVERALT. Valentines er en dag for PAR, og for de andre er det en dag med tortur! Slik har iallefall jeg sett på denne dagen. Det har vært en VOND dag for meg i alle de år!!

MEN…

Jeg er åpen for forandringer!

[ Bestevenner ]

Camilla, Mona og Meg!
Disse to jentene er de beste jentene EVER. Og jeg er så utrolig glad i dem!! I det siste har jeg VIRKELIG kjent på hvor mye de betyr for meg. Mine to aller beste venner!

[ Kort uke-oppdatering]

Snart helg igjen da. Uka her har gått fort.

Mandag var jeg på volleyball igjen, det er så sinnsykt gøy altså!! Denne mandagen var ekstremt morsom! Og har i ettertid fått høre at jeg var flink, og det er jo gøy da! :) Gleder meg allerede til neste mandag!

Tirsdag var Em hjemme fra barnehagen, hun har jo fridag tirsdager. Denne tirsdagen var vi bare hjemme. Jeg var ikke helt i form. Kvalm, vondt i magen, hodepine, trøtt og sliten. Så jeg lå for det meste på sofaen å daffa, enda det var kjempefint vær. Skulle gjerne vært ute i steden, men.. Sånn går det når man fester så hardt i helgen.. *kremt*

Onsdag var Em til legen. Sånn vanlig kontroll. Lytte på hjerte, teste hørsel og syn osv.. Hun var kjempeflink :) Og fikk premie etterpå :) Kjørte henne til barnehagen da vi kom hjem. Onsdagskvelden dro jeg til Even og så film, denne gangen så vi Transformers! :)

Torsdag sov jeg etter at jeg hadde fulgt Em i barnehagen. Var så utrolig sliten. Sliter med søvnen enda, og det er noe HERK!! På kvelden var jeg ute å kjørte med Ole Marius, han driver jo og øvelseskjører. Han er flink ;) Så en film på kvelden, men den var teit, så angrer på at jeg så den xD

I dag er Em hjemme, og jeg kasta henne ut etter at hun hadde spist lunch. Så fikk jeg rydda og støvsuga litt her. Det trengtes, så ikke ut!! Så måtte jeg dusje, for jeg ble litt svett. Men merka det var fredag den 13. i dag ja! Når jeg holdt på å støvsuge klarte jeg å velte bollen med støvtørkevannet … Over HELE stuegulvet!! Hmm, var også andre ting som skjedde, men husker ikke nå. Er for sulten til å tenke klart! ;)

Ønsker dere alle en riktig god helg!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket