Månedlig arkiv: januar 2009

[ week 4 ]

4. uke {22.-28. januar 2009}
Bursdagsoverraskelsesfest til en kompis -cowboyfest, 23. januar. Dette var det nærmeste jeg kom en cowboy!

[ Dårlig dag..]

Denne dagen har vært forferdelig, og jeg vet ikke en gang hvorfor. Men sov ikke i går natt, men sovna dessverre i 10tida i formiddag, og sov til halv fem. Ble nesten for sein til å hente Emma-Isabelle i barnehagen, før den stengte.

Em har masa i ettermiddag, og jeg har ikke orket. Så skulle jeg lage mat til mamma og lillebror kom hjem. Vi skulle ha amerikansk gryte, og mamma hadde tatt ut kjøttdeig i går. Jeg tok ut to poser amerikansk gryte, fordi jeg trodde også at pappa skulle ha, og at vi måtte ha så mye. Først etter jeg hadde blandet vann og puvleret, så jeg at det var bare 1 pakke med kjøttdeig, som blir lite på 2 poser pulver… Så jeg knakk helt sammen. Følte jeg ikke fikk til noe, at alt jeg gjør blir galt.
Og ikke nok med det. Var tom for røyk,og kom meg ikke i vei å kjøpe før shell stengte.

Da mamma kom hjem klikka jeg på henne også, og var sint fordi hun ikke skjønte at jeg hadde det vondt. Jeg gråt jo, bare pga en dum gryterett, hun måtte jo skjønne at det måtte være noe annet.

Gikk på rommet og la meg, med pcen. Og fikk ut litt. Skjønner IKKE hva som skjedde. Men det var vel bare en sånn dag.

Fikk 3 røyk av Camilla da, så har nok til i kveld :) Takk for det pia mi!

Satser på at morgendagen blir bedre.

Photobucket

[ Twilight ♥ og enda en film ]

I går dro jeg og Kristine på kino i Steinkjer. Vi så Twilight. Hadde lest boka fra før, og hadde såå lyst til å se den. Og den var KNALLBRA!!! Så herlig liksom. Drømte meg helt bort!! Virkelig verdt å se altså!!!! Boka var knallbra og filmen var også bra. Ble ikke skuffet av filmen, selv om det var enkelte ting fra boka som manglet.

Og i dag tidlig så jeg «I could never be your woman» med Michelle Pfeiffer. Søt film! ;) Sånn romantisk komedie greier, som jeg er så glad i ♥

Legger de inn i filmlista mi :D

3 nye, bestefar, idrettskole, volleyball, helga & helsestasjonen

Ført på 3 nye filmer i filmlista mi, titt innom for å se hvilke :) Har også lagt til youtubelink til trailere av filmene jeg har sett :)

I dag er det 1 år siden bestefar døde, og det gjør jo at en tenker litt mer på han akkurat i dag. Savner han og minnes han. Det er jo litt trist. Men har tenkt å lage en minnevideo av han da. Så driver å samler opp litt bilder :)

I dag starter idrettskolen opp igjen etter juleferien, og vi må huske påå dra nedover. Emma-Isabelle har kjempelyst, og har snakket mye om det. Så var det å huske på det da, det er jeg alt for dårlig til altså.

Og i kveld skal også mammaen trene litt. Forrige mandag var jeg på volleyballtrening for første gang på aldri så mange år! Og det var kjempemorsomt! Så i kveld skal jeg nedover igjen da. Selv om enkelte steder på kroppen ikke helt har kommet seg siden forrige gang :P

I helga var det pappahelg, og etter at vi var på helsestasjonen på fredag møtte vi Vilhelm, og Em dro dit. På helsestasjonen fikk vi vite at hun har blitt 106 cm og 20,6 kg, hun ser kjempegodt, og har god motorikk osv. Så alt var bra. Legen hadde feilberegna tiden sin, så vi må tilbake til han senere. Typisk ..
Når det var pappahelg utnytta jeg det til det fulle, og har knapt vært hjemme. Fredag hadde Tor Magnus bursdag, og det ble planlagt overraskelses-cowboy-fest! Vi kledde oss ut som cowboyer og dro dit for å feste. Han ble overraska og glad, og det ble en knallfest! Var vel hjemme i 6-tiden om morgenen, og var rimelig sliten dagen derpå. Hadde planlagt roligkveld, og kanskje et filmbesøk eller noe – men fikk melding av Camilla som lurte på om vi skulle finne på noe. Hun kom hit og vi drakk baileys og vin, og bestemte oss for å dra til Namdalseide på revyfest. Men festen var jo slutt før vi rakk å komme oss dit, så ble bare nachspiel på oss da. Og det var kjempemorsomt! Ble vel henta på eide i halv 8 tiden eller noe. *gjesp*

Men hatt det veldig bra.

Photobucket

[ week 3 ]

3. uke {15.-21. januar 2009}
Familiekaffe i barnehagen, mandag 19. Da fremførte de største ungene Bukkene Bruse, og Emma-Isabelle var den største bukken. Her er hun sammen med Trollet etter forestillingen. Hun var så flink!

[ Enda en ny film ]

…nemlig Space Chimps.

Var Stian som anbefalte meg den på msn en kveld. Og i går fikk jeg sett den. Animert film om aper som reiser ut i verdensrommet. Søt og arti film.

Lagt den til i filmlista mi! :)

Nyttårsball, bestefar og trening.

17. januar var jeg på nyttårsball. Det tradisjonelle nyttårsballet på Utvorda. Mamma og pappa passet Emma-Isabelle. Var bra med folk, bra musikk og god mat. Ble nok å drikke og hadde det i grunn veldig morsomt. De som vil ha mer «juicy» detaljer, kan sende meg en mail – haha xD

Kjent mye på savnet etter Bestefar i det siste. I går kunne han hatt bursdag. Og natt til mandag drømte jeg om han. Pussig at det var akkurat natt til bursdagen hans. Drømte at jeg og Marianne hadde så lyst til å ba ta borti han EN gang til, men vi visste at det ikke var mulig. Men vi gikk etter han, og prøvde likevel. Om 6 dager er det 1 år siden han døde, og det føles virkelig ikke som om det er så lenge siden.
Caroline sa til meg da, at jeg ikke måtte være så trist. Heller minnes han med et smil. Han fikk leve i 90 år, og vi var så heldige å få feire 90årsdagen med han. Men can’t help it, savner han så det gjør vondt :(

På søndagen tok jeg meg en gå/joggetur. Ikke så lang tur, for jeg er i alt for dårlig form til det, enda. Og i går var jeg på volleyballtrening, vi var vel 11 stykker eller noe. Og det var kjempemorsomt!! Holdt på i nesten 2 timer faktisk. Var Mona mi, Stig, Heidi, Hans, Patrick på ene laget og Yngvar, Pål, Grete, Stefan, Tommy og meg på det andre. Laget mitt tapte alle settene, bortsett fra de to siste ;) Kan tro jeg kjenner det i kroppen i dag, vondt i muskler jeg ikke visste jeg hadde.. o_O
Og ikke nok med det, til tross for smertene i musklene i dag – så har jeg vært ute på en ny gå/joggetur. Litt lenger i dag faktisk. Håper bare jeg klarer å fortsette slik da. Og kan begynne på fotballen igjen. Og at føttene ikke blir kranglete igjen..

Photobucket

[ ny film ]

I går, fyllesykedagen, så jeg en film -> How to lose a guy in 10 days.
Filmen er lagt inn i lista over filmer jeg har sett 2009.

Blitt en del filmer nå:) på bare 3 uker.
Glad i å se film, så blir nok mange fler også!!

[ Søvn ..]

Jeg er innmari lei av den søvnen min. Den ene natta får jeg ikke sove i det hele tatt, og holder meg våken nesten hele natta – noen ganger legger jeg meg i 5-6 tiden, andre ganger døgner jeg. Uansett, disse nettene, og dagen etter, sover jeg minimalt, alt fra 3-6 timer. Og det er slitsomt.
Mens natta etter, så legger jeg meg tidlig, alt mellom 21-24. Disse nettene sover jeg mye, og jeg sover også mye dagen etter. Jeg sover hele formiddagen – jeg kan sove alt fra 12-15 timer. Så det finnes liksom ingen mellomting da. Skulle bare ønske jeg hadde en NORMAL døgnrytme.

Men det er ikke bare jeg som ikke har helt normal døgnrytme da. Emma-Isabelle har ikke en normal døgnrytme til å være 5 år, hun har mer en voksens døgnrytme. Sovner i 11 tiden, og opp i 7-8 tiden om morgenen. Hun har alltid trengt lite søvn, hun sluttet jo å sove om dagen da hun var 6 mnd. Men som 5 åring må man da være trøtt og kunne legge seg i feks 8 tiden? Jeg kaaan strekke meg til 9 – men ikke senere. Men uansett når jeg prøver å legge henne, så holder hun det gående til omtrent klokka er 23 +/- .. Si meg, har hun arvet dårlige gener fra mamman sin??

Når skal frøknene Angell lære seg å sove RETT??

[ Max Manus]

Endelig kan også jeg si at jeg har sett Max Manus, og jeg må si den var veldig bra. Veldig gøy at Norge har laget en film om 2. verdenskrig. Selv er jeg veldig fasinert av 2. verdenskrig og synes det er veldig interessant å lese om eller se film fra krigen.

Filmen er lagt inn i listen over filmer jeg har sett 2009 – finner link i menyen til venstre :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket