Månedlig arkiv: august 2008

[ Bilderas ]

Passer Oliver Kanin til Eirin!
Emma-Isabelle syntes det var stas. 

Laukøya!!
Huset, naustet og båtene vår!

Emma-Isabelle og Marianne

Jålejenter!!

Vakreste plassen på jorda!! 

SEEE så fint!!

Spesiell stein…

Stol i fjæra..

Vesla fant ei fjær..

Marianne mi!

Marianne og Emma-Isabelle.

Meg…

Pusse tenner..

Solnedgang.

Søstre..
Bade i balje på kjøkkenet..

Så mye tåke at Arnøya ikke vises..

Stein..

På grilling på Bangsund.
Ingrid Marie og Ole Marius. 

Marianne..

Onkel Olav og Mamma

Vesla i fanget på onkel Ole Marius.

På Namsos martna. 


Litt skeptisk og redd..

Kristensen transport 80år! 

Marihøne..
Thomas Brøndbo hadde minikonsert…

Thomas Brøndbo.

Vesla rir på hest for første gang.
På molomarked på Statland. 

Stolt ja..

Gudmor maler kanin på vesla.
 

Redningsskøyta..

[ oppdatering fra oss ]

Lenge siden jeg har skrevet noe her nå. Vi har som dere ser vært på ferie i nordnorge, og det ble da noen bilder på turen. Skal legge inn flere bilder senere. Vi hadde det kjempefint på ferie, selv om været ikke var helt bra. Hadde noen dager med sol, men var nordavind, så var ikke så varmt.

Emma-Isabelle har nå begynt siste året i barnehagen, og det er spennende. Hun er den eldste ungen i barnehagen, og det synes hun er stas. I løpet av året skal de ha førskoleklubb i barnehagen, hun blir alene der, men det tror jeg skal gå greit. Regner med at hun snart lærer seg å lese, hun er veldig flink med bokstavene. Prøver å stave litt, og har til og med en egen stavbok som hun kaller den.

Emma-Isabelle har diktet sang. Denne synger hun når hun spiller på gitaren sin, og det er slik en fin sang:

Teddybjørnen kom til skogen i natt,
å dans med meg
mellom trær og fratt.
Fratt betyr visstnok «månen og stjernene» eller noe sånn. Haha, hun er så skjønn. Veldig flink til å dikte egne sanger når hun sitter med gitaren.
Denne «sykdommen» jeg har plagdes med i år er her delvis enda. Men 25.august skal jeg til ørenesehals og på CT. Så da får vi håpe de finner ut noe da.. Selv om jeg tviler… Mye trett og sliten, selv om jeg får nok søvn – men ikke for mye søvn heller. Har ikke hatt overskudd til å være med på fotballen på lenge nå, noe som gir meg dårlig samvittighet. I kveld er det kamp, og jeg stiller opp – men håper de ikke trenger noen reserve, så jeg slipper å spille.
Nå er det bare 40 dager til Line og Kris Even har termin! Da blir jeg tante og vesla får sitt første søskenbarn. Det gleder vi oss mye til. Emma-Isabelle har til og med kommet med forslag på navn. Leah – hvordan hun kom på det vet jeg ikke, men hun har drevet å lekt «Super-Leah på oppdrag» da.. Sara – fordi «ingen andre her i verden heter det.» Haha.. Håper vi får oss en tur nedover i løpet av oktober, og hilse på dem. Ellers så kommer de hjem til jul da :)
Skal prøve å komme tilbake å legge ut bilder fra ferien om ikke så alt for lenge, men dere kjenner meg – VELDIG treg på dette med blogging ;)

[ mor og datter ]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket