Månedlig arkiv: juli 2008

[ gjensynsglede ]


Home sweet home. Ti på 9

[ grane kommune ]


Da er vi i grane kommune. Kl er 5. Vesla er ute og strekker på beina. Jeg kjører.

[ polarsirkelen ]


Kl er 2:18 og vi er midt på saltfjellet. Marianne kjører enda. Vesla sover, og det gjør nesten jeg og.

[ lite å gjøre ]


Lite å gjøre når jeg bare sitter på! Hehe.. Halv tolv, og 15 grader. Under ti mil til fauske. Vesla sover. Vi hører Sasha.. Haha, gøy med gammel musikk! Er litt trøtt, så kanskje jeg skulle sove litt før jeg må ta over kjøringa igjen..

[ ego ]


Må da finne på noe når jeg ikke kjører lenger. Kl er ti over halv elleve, vi har kommet oss av ferja i Bognes, og Marianne har tatt over kjøringa. Jeg har kjørt siden halv to, da vi dro fra Nikkeby. Vi har det fint, og kjøringa går bra. Det er 16 grader ute, og sol med skyer.

[ vakkert ]


[ skarberget ]


Vi rakk ferja, og er sjeleglad for det! Etter en ufrivillig stopp på en halvtime for å vaske opp spy like før Narvik, var vi redd vi ikke skulle nå ti-ferja!

[ søvnig ]


Kl er seks og vi har ti mil til narvik ca. Marianne sover litt..

[ stein ]


[ vente på ferja ]


Da står vi på ferjeleie og venter på ferja. Er på tur hjem. Kristel starter å kjøre, da Marianne ikke tørr kjøre ombord i ferja, eller i undervannstunnellen.. Hehe.. Ønsk oss god tur!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket