Månedlig arkiv: mars 2008

Operasjon

I morgentidlig står vi opp før klokka 7 – for vi må kjøre herfra litt før halv 8. Skal jo være på sykehuset til halv 9. Vi har snakket en del om dette de siste dagene, så Emma-Isabelle vet at hun skal på sykehuset for å fikse så hun hører bedre. Er veldig spent jeg da, kjenner jeg gruver meg litt. Heldigvis skal Vilhelm være med, så jeg slipper å være der alene.. Når jeg sier jeg gruver meg, så sier alle «Det går da bra..» Og jeg vet jo at det går bra, men gruver likevel. Gruver for å være på sykehuset, gruver for å se vesla sovne og dem trille henne bort, gruver for at hun kanskje er uvel og lei seg når hun våkner… Men gleder meg jo også da, gleder meg til å kunne ha en samtale med vesla, uten å måtte gjenta alle setningene 3-4 ganger.. Gleder meg til å slippe å ha så høy lyd på TV når det er barne-tv, fordi vesla ikke hører hva de sier…

Kommer nok til å oppdatere om hvordan det gikk, når jeg får tid til det! Kanskje jeg får tatt noen bilder på sykehuset også, som jeg kan legge ut!

Og nå er det vel senga snart, når vi må opp så tidlig i morgen. Hehe!

Påsketur på fjellet

Langfredag i påska dro vi på påsketur på fjellet. Det var meg og vesla, mamma, tante Brit, Ann Eli og Jan Anders og Tom Kristian, Bent Are og Elisabeth og Benjamin. Vi dro oppover i ellevetiden, men måtte vente litt på dem fra Bangsund da. Parkerte og gikk opp ved måssahatten. Gikk et stykke innover mot Storvatne, men måtte snu og gå litt tilbake for å finne en OK plass å slå oss ned. Hadde med ved for å lage bål, og pølse med brød, brødskiver, frykt, kakao og brus. Vi hadde også med akebrett og romperesere, og vesla hadde med skiene sine.
Været var KJEMPEFINT, og det ble en knallbra tur!!!

Elisabeth, Ann Eli, Tante Brit og mamma

Emma-Isabelle

Ann Eli og Jan Anders
Elisabeth og Bent Are 

Her pågår grilling av pølser og brødskiver.

Jan Anders ble litt furten,
og tok seg derfor en tur for seg selv.
Men ble ikke så lenge borte da.
Emma-Isabelle i farta!
Tom Kristian spiser mat. 

Emma-Isabelle gikk på ski når vi gikk ned fra fjellet!
(Joda jeg var på tur jeg også, men var selvfølgelig bare bak kamera,
iallefall mitt eget kamera… Ble vel med på noen av bildene til de andre..)

Tante og søskenbarn

I månedsskiftet september/oktober en gang, skal jeg bli tante og Emma-Isabelle skal få sitt første søskenbarn! Kris Even og Line skal ha baby. 19. mars var de på scanning, og alt så bra ut. Vi fikk bilde av den lille babyen – den er bare 57 mm lang! Tenk det – og allerede nå kan vi se hodet, øret, ryggraden… Så rart altså!! Gleder oss masse masse da!! Det blir så koselig! :D

VårfølelseOppdatering

Hjelpe meg, nå har jeg dårlig samvittighet her. Har jo ikke skrevet noe her på lenge, så nå kommer en skikkelig oppdatering fra oss.

14. Januar – første gang på skiene hun fikk i julegave! Skikkelig stas
19. Januar – bestefar/oldefar fyller 90 år, og vi var mange som var samlet der. Ble en kjempefin dag, og er så glad og takknemlig for at vi fikk feire den sammen med han!!

26. Januar – bestefar/oldefar dør. Så vi fikk ha han i ei uke etter bursdagen, men hverken jeg eller Emma-Isabelle var og traff han etter bursdagen da. Han sovnet stille inn, dessverre uten familie rundt seg, men to av pleierene på Klinga Bo- og servicesenter var der sammen med han. Og både tante Brit og Tom Børge var der tidligere på dagen. Begravelsen fant sted ved klinga kirke 31.januar.

30. Januar -Emma-Isabelle var og traff lillesøster Thale på Stjørdal sammen med tante Julie. Det var veldig stas!!!

28. Februar – da var vi til audiograf for å sjekke ørene til vesla. Hun hører kjempedårlig på høyre øret, og heller ikke så bra på venstre øret. Så audiografen sendte henvisning til øre-nese-hals på sykehuset. Ei uke senere var vi på plass på sykehuset. Gikk gjennom hørseltest og sånn trykkmåling i ørene. Så kikket han ørelegen inni ørene, nesen og munnen – og konstanterte at her må det operasjon til. Legge unn dren/sneller. Mamma synes det er skummelt, og vesla nekter for at hun hører dårlig – bortsett fra når det at hun hører dårlig kan være til fordel for henne, da sier hun «jammen mamma, æ høre så dårlig æ sjø» … så er hun liksom unnskyldt. Hehe… Fått innkallelse til operasjon, og det blir 1.april!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket