Månedlig arkiv: januar 2008

Hørsel

8. Januar var vi på nok en syns- og hørselstest. Vesla var veldig flink. Men det er litt ørevoks i høyre øre, og helsesøster må ganske høyt opp i desibel før vesla hører. Har dryppet ørene med olje, i håp om at det kommer ut litt voks. Så skal helsesøster komme innom barnehagen fredag 18. januar. Er det ikke blitt bedre da – så blir vi henvist…

Førjul. Jula. Nyttår

Førjulstiden
Førjulstiden ble brukt til å bake og kose oss. Har aldri bakt så mange sorter som jeg gjorde i år. Var utrolig koselig. Og vesla hjalp til litt hun også. På bildet nedenfor baker vi pepperkaker. Satte opp pepperkakehus også – og i år datt det ikke sammen med en gang. Wii!

Juleaften
Morgenen var det bare vi fem som var hjemme. Kris Even var enda hos Line i Namsos, og pappa var i Namsos og handla litt. Så på Askepott og greier på tv. Kosa oss. Emma-Isabelle var med morfar i kirka klokken 14. Så var det bare å vente på middagen da. Utrolig hvor tregt tida går på juleaften altså. Sunniva kom og hjalp til før middagen da. Koselig å treffe henne igjen. Middagen gikk fint, men vesla spiste ikke så mye. Så var det laaaang tid for vesla å vente på gaveoppakking da. Hun masa og masa… Men endelig kom tiden da. Men da hun hadde fått en 2-3 gaver, hadde hun fått noe hun likte – og satte seg på kjøkkenet og lekte med det. Onkel Henry var oppleser – men han så jo så dårlig… Hehe… Både jeg og vesla ble glad for alle gavene vi fikk. Og takk alle sammen:) Ble seint før vesla la seg og sovna…
Fem stykker ved frokostbordet.
For pappa og Kris Even var i byen. 

Kris Even har kommet hjem,
og her prøver han å ta vekk en tyverialarm på skjørtet mitt.
Dumme kappahl hadde glemt å fjerne den. 

Posering foran juletreet. 

Julemiddag.
Onkel Henry og Sunniva var hos oss.
Det var kjempekoselig.
Endelig starta vi å pakke opp gaver.
Vesla hadde venta leeenge på det. 


Fikk ski i gave av familien i Namsos.
3.Juledag
Ole Marius sin 16.årsdag og Mamma har ordna middagsselskap. Kris Even og Line var invitert, og Onkel Henry, Sunniva og Caroline. Så vi var faktisk 11 stykker til middag. Veldig koselig. Flott vi har så nytt, stort og fint spisebord :D Etter maten, sånn i 6 tiden kom det kaffegjester. Vi henta mormor. Og tante Brit, Ann Eli, Tom Kristian, Jan Anders, Bent Are, Elisabeth og Benjamin kom fra Bangsund. Mens Onkel Olav kom fra Namsos. Så vi ble da mange!! :)

Middag. 11 stykker til bords var vi. 

16.åringen! 


Jålete søstre og kusiner!!! 

Men de kan være pene også!!
Sunniva, Caroline og Marianne 

Skulle ta bilde av Marianne og Line,
så sneik Onkel Olav seg forbi ;)
Nyttårsaften!
Emma-Isabelle var i Namsos på nyttårsaften. Så hjemme var det bare meg, mamma, pappa og Ole Marius. Vi spiste taco til kvelds. Og i 11-tiden dro vi til Sørlitrøa! De satt og spilla kortskalle, litt før 12 gikk vi ut og sendte opp raketter! :) Etterpå gikk vi inn, drakk vin og sånn – og spilte Fantasi – eller brukte kortene til fantasi, også skulle vi tegne med bind for øynene.Caroline vant – jeg ble vel nummer 2 til slutt. :) Utrolig koselig.Var hjemme i halv tre tiden tror jeg det var.

Raketter

Pappa min!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket