Månedlig arkiv: november 2007

Bilder fra bursdagshelga


Kom hjem med krone på fredagen!
Så stolt da!! :D

17.11.07 kl. 00:53
Akkurat 4 år etter at Emma-Isabelle ble født! 


Første bilde på bursdagen,
vesla viser stolt frem hvor gammel hun er.

 


Ble ganske glad for den nye dukkevogna!! 

 


Bake sjokoladekake sammen med tante,
er lov å smake litt;) 

 


Krydderkaka som jeg baka,
med rosa glasur 


Blåse ut lysene på bursdagskaka. 


Hadetkos fra Mathias!!
Så herlig bilde, måtte bare ha det med på bloggen :)  

 


Fikk gitar til Onkel Ole Marius,
så her spilles det litt :)  

 


Gjestene på søndag.
Oldemor, Marius, Tante Julie, Ann Eli, Tante Brit, Morfar.
I tillegg kom pappa, også var mormor der, og mamma og onkel Ole Marius. 


Glad og fornøyd med krem på nesa:P

 

Innbydelsene

Da har jeg endelig fått lagt inn bildet av konvoluttene som Emma-Isabelle selv har skrevet på! Er hun ikke bra flink??? Vi har bedt seks unger – bare to av de har jeg fått høre at kommer, de andre har jeg ikke hørt noe fra. Enda det stod SU. 151107 på innbydelsen – betyr ikke det at de skal si fra uansett iløpet av den 15 da?? Eller er det bare om de ikke kommer de skal si fra?
Satser iallefall på at alle kommer – for vesla sin del!!

Bursdagsplaner

Tid:
Barneselskap – Lørdag 17.november fra klokka 1600-1800.
Familieselskap – Søndag 18.november (åpent hus hele dagen)

Inviterte:
6 unger – 4 jenter og 2 gutter.
Hele slekta.

Mat/servering:
Ikke planlagt noe særlig enda..
Bamsekake (har bamsekakeform, skal prøve å lage den) Mamma skal bake kvæfjordkake!!

Klær:
Vet ikke hva vesla skal ha på seg enda – skal se gjennom hva hun har – evnt kjøpe nytt i morgen i byen.Selv tar jeg bare noe enkelt tror jeg. Fint, men enkelt.

Gaver:
Til meg får hun dukkevogn og babyborn + litt tilbehør.Det er det hun har ønsket seg. Dette har jeg hatt klart i snart en mnd. Gleder meg til hun skal få dem.. Så får hun vintersko til farfar – sånne supervintersko som er veldig dyre.. Husker ikke hva de heter. Ellers vet jeg ikke hva andre har tenkt å kjøpe, men tanta hennes har snakka om å gi henne ski da.. Vi får se.

Ting jeg må gjøre:
- Bake (Fredag og lørdag på dagen)
- Rydde og vaske (Fredagen, samt gå over litt på lørdagen)
- Handle inn (Torsdagen, da skal jeg til byen uansett..)
- Sende invitasjon til slekta om at de får komme på søndag. (Helst i dag)
- Sende inn bilde og hilsen til NA (helst før fredag)

Helga

På fredag var jeg på bursdagsfest til nabo-Hilde. Var veldig koselig. Emma-Isabelle var sammen med mormor – men jeg dro ikke før vesla nesten hadde sovnet da. Tok da av litt på festen der ;)

Lørdag dro vi til Bangsund for å hjelpe til å flytte bestefar til heimen på Bangsund. De var godt i gang da jeg og Emma-Isabelle kom, så vi hjalp ikke til med så mye. Men vi var innom og hilsa på bestefar iallefall. Litt vondt egentlig, for han er så veldig sløv for tiden. Da vesla var der sov han bare, og nesten ikke så han orket å hilse på oss… Var der ca 20 minutter, så dro jeg og vesla på Shell for å treffe Julie – hun skulle ha med seg vesla til byen. Etter å ha sagt hadet til vesla, dro jeg tilbake til bestefar, og da hadde mamma fått han litt mer våken,og det var godt å se at han klarte å sitte oppe og snakke med oss også :)

Om kvelden festa vi på Bangsund. Jeg, mamma, pappa, onkel Henry, Onkel Tore, Tante Brit, Bent Are og Elisabeth :) Ja, men først var jeg og Bent Are og Elisabeth nedover til Ann Eli, for hun passa på Leander!! Leander er blitt SÅ stor og fin altså!!! :D

Etter å ha drukket litt hjemme til tante Brit og dem, dro jeg, mine to onkler og Bent Are og Elisabeth på puben. Ble en ganske koselig og arti kveld :)

Emma-Isabelle overnatta alene hos farmor for første gang, og det hadde også gått bra. De hadde visstnok kosa seg veldig :)

4årskonsultasjon!

Da er det ikke så lenge siden helsesøstera dro. Hun hadde med seg en sykepleierstudent også. Emma-Isabelle gikk lenge og venta på henne, selv om jeg henta henne bare 20 minutter før hun skulle komme. Vesla var ikke noe beskjeden, og snakka lett med helsesøstera. Og ville gjerne leke med henne. June, som helsesøstera heter, hadde med seg noe greier for å teste ut forskjellige ting – språk, farger, tall, begreper osv… Emma-Isabelle var kjempeflink på det!! Gjett om mammaen ble stolt:D June syntes også at hun var flink :) Emma-Isabelle tegna ei dame til June også, og hun skrev navnet sitt på tegningen. Tror nok June ble imponert :D
Men det var en ting Emmis ikke ville være med på, og det var å herme etter June. :P Det var setninger som June sa, som vesla skulle herme etter på, men det ville hun ikke. Ene setningen var «Jeg så ei katte» – da ble Emma-Isabelle mer opptatt av å fortelle om Morris og Felix, og måtte vise dem fram, samt ordne mere mat til dem! Alle de testene på språket og sånn gikk utrolig bra, men det hadde jeg jo egentlig ventet også. Emma-Isabelle er jo så interessert i tall, bokstaver og sånn :) Angående begrepene om «minst, mellomstor og stor» så scora vesla full pott!! Og det er ofte vanskelig for 4åringene sa June :)
Vesla viste også hvor flink hun er til å vrikke på rompa og hoppe på en fot ;)

Ellers så fortalte June meg litt om hva hun hadde spurt vesla om, og hvorfor, og hvordan vesla hadde scora. Samt at hun fortalte om hva som skal skje når vi skal til helsestasjonen 28. november. Og vi snakket litt om søvn, mat, familieforhold, helse, osv… Tok opp dette mer de prikkene på armene og lårene, men det mente hun at bare er hudtypen hennes som er sånn, og at det ikke er noe vi trenger å bekymre oss over. Har jo ikke bekymret meg akkurat heller da, for vesla har ikke gitt uttrykk for at det er vondt, ekkelt eller klør så:)

Haha, Emma-Isabelle fikk June til å hoppe som en frosk og kanin på gulvet vårt også! Hun hoppet først, også sa hun til June «No e det din tur!» …Søte vesla mi!! ♥

Veldig fornøyd med besøket :)

Helgavasken.

*PUH*
Akkurat tatt pittelitt helgavask jeg. Rydda stua, gangen, kjøkkenet. Så har jeg støvsuga, og bretta klær og tørka litt støv. Ryddinga på kjøkkenet/spisestua var værst da, for jeg rydda ALT rotet som lå på sjenken og spisebordet – og det var ikke småtteri! Men ser jo mye finere ut nå. Men spørsmålet er hvor man skal gjøre av alt rotet:P Pakka det ned i skuffer på kjøpmansdisken jeg… Hehe…

Egentlig hadde jeg ikke orket å ta på meg bryet med helgevasken, men i dag er det litt spesielt… Emma-Isabelle skal nemlig få besøk av helsesøstera klokka 1300 i dag! Det er 4årskontroll – hjemmebesøk:) Så om ei lita halvtime skal jeg hente vesla i barnehagen. Hun er ganska flink å snakke med «fremmede» når vi er på butikken og sånn, så tror det skal gå greit jeg. Men på slike hjemmebesøk, skal man servere helsesøstera noe? Kaffe og kjeks/kake? Litt spent jeg!! Skal gå å ordne meg litt nå, og så på butikken, også hente Emma-Isabelle :)

Invitasjoner. Bangsund.

I dag har jeg og vesla skrevet invitasjoner til bursdagen, og hun fikk skrive på konvoluttene selv! Hun er så flink altså. Det blir 6 unger som blir bedt – det er nesten alle i barnehagen det. De som er 1 år blir ikke bedt – de er så små. Skal ta bilde av de fine konvoluttene jeg – der hun har skrevet selv :)

Da vi stod og laga middag i dag, både jeg og pappa, så ringte mamma. Kløtshen på golfen hadde røket, så hun stod på Sjøåsen og visste ikke hva hun skulle gjøre. Så pappa måtte låne bilen min og kjøre å hente henne. Så spiste vi middag, mamma dusja og ordna seg, så kjørte vi alle henne til Bangsund til tante Brit. Fordi da kan mamma låne bilen til bestefar i morgen når hun skal på jobb. :) Var koselig å være der – ble litt sent for vesla, men hun hadde det fint hun også. Fikk kveldsmat til tante Brit. Men Casper kløna henne skikkelig da :( En del slaps på veiene nå, så veldig ekkelt å kjøre…

Men nå skal jeg joine Emmis i senga! :) Natta

RBK. Snø. 10 daga igjen. Julekort.

Woohooo! Rosenborg slo Valencia 2-0 på bortebane i går! Det er bare SÅÅ herlig! Til og med Emma-Isabelle liker Rosenborg godt, og i dag sang hun «ingen banke RBK». I følge Kris Even e det nånn å 70 % sjansa for at vi går videre i CL – og det e 1, ett eller anna for at vi bli sist i gruppa! Looking good!!

I dag var det snø da vi stod opp! Og da jeg leverte Emmis i barnehagen var de på vei ut, for å leke i snøen før den forsvant. Men snøen har ikke forsvunnet – men den er veldig våt da.. Men koselig med litt snø.

I dag var det 10 dager til bursdagen. Gleder oss masse. Må vel snart begynne å skrive innbydelser og sånn! :) Skal jo be hele barnehagen! :D

I dag når jeg hadde henta vesla i barnehagen, tok vi bilder til julekortet. Det var kjempekoselig. Selv om vesla ikke ville at jeg skulle ta så mange bilder av henne. Men de hun tok av meg ble bra da. Fremtidig fotograf?? ;D De to under her er to av bildene vi ikke bruker i julekortet! :)

Noen bilder av Emma-Isabelle


Fotoshot på Utvorda 

Fotoshot på Utvorda

Oppdatering

Da er det kanskje på tide med en oppdatering igjen eller? *LOL* Har skjedd utrolig mye siden sist jeg skrev her da. Den røntgen jeg snakka om i forrige innlegg, viste ikke noe galt -foten er enda ikke helt bra men.. Konfirmasjonen til Ole Marius gikk veldig bra. Utrolig koselig å ha nesten hele slekta samlet.

I sommer dro jeg og Emma-Isabelle først til Danmark og besøkte Kris Even og Line. Var der i over en uke. Vi var ute der hvor mormor og morfar til Line bor, for å passe huset. Der var det veldig fredelig og fint. Vi var også på safari en dag, det var spennende. Var jo shopping et par ganger også, selvfølgelig. Vi var ikke så heldige med været da, så ble bare strandtur en dag. Men det var en veldig fin dag da, og vi kosa oss på stranda :) De siste helga vi var der, dro Kris Even og Line til Paris, så jeg og vesla var alene i leiligheta deres. Det gikk veldig fint da :) Når de kom hjem fra Paris pakka vi sakene våre, og starta på en lang biltur opp mot nordtroms! Starta i ni tiden på kvelden, mandag. Og var fremme på Laukøya tidlig onsdagsmorgen. Kjørte gjennom sverige og finland. Var en LANG biltur, men Emma-Isabelle var kjempeflink og snill. Var litt sur og grinete en gang, og da stoppa vi og spiste og fikk litt luft og strekt på føttene – og etter det var vesla fornøyd igjen!! Oppe på øya var mamma, pappa og Ole Marius alt kommet, de dro noen dager før oss.
Var på Laukøya nesten ei uke, og der var det kjempeflott vær, og vi kosa oss utrolig masse!! Veldig kjekt å se at Emma-Isabelle likte seg så godt der oppe :D Skal nok tilbake til neste sommer også ja – og ikke la det gå ti år mellom hver gang. Faktisk ti år siden sist jeg var der, nemlig… Jeg, Emma-Isabelle og Ole Marius tok fly nedover, tirsdagen. :)

Før sommeren slutta forresten Emma-Isabelle med bleien om natta!! Så nå er hun stor jente ja!! Og nå i høst slutta vi med smokke og kos også!! Vi sendte den til julenissen, slik at nisseungene skulle få bruke dem, ettersom de er småbabyer. Har gått overraskende bra, faktisk! :)

Emma-Isabelle går fremdeles i barnehagen på Statland, og stortrives!!! Da hun var syk for et par uker siden, var hun veldig lei seg for at hun ikke fikk i barnehagen. Det er jo et godt tegn det da, at hun liker seg der :D

Vi har fått oss nye naboer da. Alenemamma med tre barn. Og jenta hun har i midten er året eldre enn Emma-Isabelle – så de leker masse sammen. Aurora kommer nedover hit ganske ofte, og det er utrolig hva de to finner på noen ganger!! Maler Morris oransje og sånn, feks…:P Men morsomt for vesla å ha noen å leke med utenom barnehagen også :) Håper bare de får kjøpt huset nå da.

Selv er jeg hjemmeværende enda, og blir nok det enda en stund fremover.. Kjenner det er kjedelig, men sitter jo og scrapper en del og sånn da -så det går jo greit:) Snakker om Scrapping ja – ble nummer TO i digidonnakonkurransen på Scrapscandistyle nå i oktober!!! :D Har også blitt gjeste CT for Sara Amarie – ei flink designerdame. Elsker scrappinga!! :D
Har også kjøpt Stillheten da – så nå er jeg eier der. Og det går veldig fint. Har to flinke hjelpeadmins, som hjelper meg å holde orden.

Nå har vi full nedtelling til bursdag da. 12 dager i dag! Da blir vesla 4 år – og det gleder hun seg til! Gavene har jeg klar allerede – og jeg tror nok hun blir glad, for det er noe som hun har ønsket seg masse!! Den lørdagen hun har bursdag skal vi ha barneselskap, også blir det familieselskap på søndagen!:)

Vel, det får være nok for denne gang. Lover det ikke blir så lenge til neste gang ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket