Sommer 2012

InstaJuli

 

★ Sommer ★ Finkjole ★ Sko ★Mo med sko ★ Mo og mamma x2 ★ Sovende syk Mo ★ Macbook Pro ★ Barnearbeid?! ★ Vi matcher ★ Eventyrlig ★ Brente fingre ★ Hotellopphold ★ Bade ★ Strikke ★Nye gardiner ★ Ubongo ★ Fineste Em ★ Lilje ★ Interiør ★ Mo ★ Love ★ Ferieturpakking ★ Kaizerlove ★ Kjekkasgenser ★ Bjarne Brøndbo på Strupen ★ Kaizerlove ★ Macbook Pro ★ Kaizerlove ★ Sovende Mo ★ Jenny gifter seg ★ Fylle tanken ★ Nord-Norge ★ Fettere ★ Vakre Nord ★ Mo i Mariusgenser ★ Høye fjell og vakker natur ★ Disse ★ Naust og båt ★ Huset vårt i nord ★ Solnedgang ★ På lekeplassen ★ Vi glemmer aldri ★ Studier ★ Paradis på jord ★ Insekter in love ★ Vente på ferja ★ Moliven min ★ Fjell, fjell og mer fjell ★ Fake Converse ★ I øyeblikket ★ Fineste plassen på jord ★ Sistekvelden nytes med VIN ★

Vi minnes…

…alle de 77 – som ble drept i Regjeringskvartalet og på Utøya – 22/7 for 1 år siden.

Snart fremme!

Da er jeg snart framme på Steinkjer, og jeg fårntreffe småhjertene igjen. Jeg har savnet de så sykt mye, og det skal bli så godt å se dem!

Toget er framme der 15:16 – så det er en time til. I mens sittet jeg her med Facebook på gratis wifi, og Kaizers på øret *hjerte*

I Steinkjer blir det litt shopping, har nemlig fått skattepengene i dag. Og har lovet ungene Lego. Lego friends dyreklinikken til Em, og Lego duplo til Mo – som er samme som vi spiller på iPaden!

Og lovet Em at i skal handle nye klær til henne når skattepengene kom. Så skal se om vi får gjort det og.

Har hatt en ubeskrivelig fantastisk helg, men noen av de fineste menneskene i verden! Kommer vel et mer utfyllende innlegg senere. Men legger ved et bilde av hele gjengen samlet i Wisteria Lane ;)

20120625-141711.jpg

Marthe, Hannah, Eline, Cilla (Cecilie), Camilla, Kristine, Caroline, meg, Lisbeth, Nit (Anita), Ida og Line!

(innlegg fra iPad. Bildet er fra Hannah sitt kamera)

Frihelg og sykdom!

Er det ikke typisk, at sykdommen kommer snikende på det mest ugunstige tidspunkt?

Nå til helga har jeg barnefri helg! Jeg hadde tenkt at jeg kanskje skulle ut en tur, på Strupen Bar (den nye baren som er åpnet i bygda, ligger nede ved Fossekailn restaurant) – og ellers bare slappe av! Men selvfølgelig holder jeg på å bli syk. Kom snikende i går, hvor jeg først var veldig trøtt og sliten i løpet av dagen, før jeg fikk veldig halsvondt og kjente hvor det begynte å bli tett opp igjennom bihulene, i tillegg til en solid hodepine.
I dag er jeg pottetett, og om det skal være sånn i helga og – så blir det vel heller å sitte under et pledd å se TV lørdagskvelden.

Em skal forresten ha sin første overnattingshelg på lenge hos pappaen sin. Etter at pappaen og hans eks gjorde det slutt, så har det vært ustabilt med samværet – fram til vi fikk hjelp hos familievernkontoret – og Em har vært vrang og ikke hatt lyst. Nå har vi fått en kjempefin rutine på det, og jeg og pappaen samarbeider kjempegodt. Og når jeg forsiktig nevnte for Em at kanskje hun kunne forsøke å ligge over hos pappaen sin neste gang – svarte hun «Va akkurat det æ tenkt å sei, mamma!» .. Så det er framskritt! Men jeg tror jeg ødela det litt, ved å si det før hun rakk å foreslå det selv – for plutselig ombestemte hun seg, og sa hun ikke ville… Så vi ble enige om å tenke på det. Og i går ble vi enig om at hun skulle prøve! Og fungerer det ikke, så venter vi bare lenger til neste gang.

Når det kommer til Mo, så går det og kjempebra. Men han har de siste gangene vært mindre «glad», når pappaen har kommet å henta han.  Før viste han stor glede når pappaen kom, men i det siste er han er passiv. Mer likegyldig (?)… Verken glad eller trist liksom. Og når han kommer hjem, så er han gjerne vrang og sur, viser ikke noe glede over å se meg igjen heller. Og har ved et par tilfeller vært vanskelig å legge om kvelden (kommer hjem 1 time før sengetid, omtrent). Det er ikke noe som bekymrer meg per dags dato, men er bittelitt redd det skal utvikle seg – seperasjonsangst eller noe. Vi får se… I slutten av juni her nå, skal han ha 5 dager sammenhengende hos pappaen sin. Og igjen 7 dager i begynnelsen av juli. Blir spennende å se hvordan det går. Pappaen mente at han skulle ha han 14 dager, og ikke 7 i juli – fordi han har krav på 2 uker. Men da måtte jeg minne han om at han skal jo ha han 5 dager i juni også – det blir jo mer eller mindre 2 uker det. Dessuten er jo Mo litt liten enda, og jeg er omsorgspersonen hans – og de skal helst ikke være så lenge borte fra omsorgspersonen sin. Og det er vel ingen konkret REGEL om 2 uker. Har hørt at om Mo feks har 3 uker fri fra BHG om sommeren – så skal 2 av de være hos meg og 1 hos pappaen. Men det er sånn som vi får ta til neste sommer.

Uansett, det fungerer greit med samværene slik det er nå. Og det er litt deilig for mammaen med en frihelg nå og da. Dette er en av de første helgene hvor begge ungene er til pappaene sine samtidig. Da Em har annenhver helg, mens Mo har tredjehver helg (+ tredjehver uke, 9-10 dager mellom hvert samvær). Så ikke ofte det klaffer slik at begge har pappahelg samtidig.

Men tvitvi for at jeg ikke blir MER syk til helgen!

På denne kalde junidagen . . .

. . . må man plukke fram bilder fra deilige sommerdager, og bare håpe og tro at sola og varmen snart kommer tilbake!

Forrige uke var det strålende vær her. Og da måtte vi blåse opp badebassenget, og prøve det for første gang! I fjor lette jeg etter et slikt, men det var bare utsolgt – så da ble det bare et lite rundt baby badebasseng. Men i vinter en gang fant jeg dette, og da måtte jeg kjøpe det med en gang. Så det har ligget i eska si under senga mi helt til nå. Kjempegøy å endelig få prøve det!

Før noen rekker å tenke «Men hvor er det kjøpt?» – Så kan jeg ærlig innrømme at jeg ikke husker helt! Det er jo en stund siden jeg kjøpte det. Men det KAN ha vært på Toys R Us!

Em og Mo fikk prøve det sammen, og de storkoste seg! Vi håper på slike dager igjen!

Her er noen andre bilder fra de sommerdagene vi hadde. Deilig å sitte ute på altanen med musikk/spotify på iPaden og strikkinga mi! Fikk til og med litt farge.

Også har jeg tatt noen bilder av løvetann – det er en fin blomst, som gir skikkelig sommerfølelse! Noe av det fineste med våren, er å se alle blomstene komme tilbake etter vinteren.

Alle bildene kan også ses på Instagram @frkangell

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket