Hobbyting

InstaJuli

 

★ Sommer ★ Finkjole ★ Sko ★Mo med sko ★ Mo og mamma x2 ★ Sovende syk Mo ★ Macbook Pro ★ Barnearbeid?! ★ Vi matcher ★ Eventyrlig ★ Brente fingre ★ Hotellopphold ★ Bade ★ Strikke ★Nye gardiner ★ Ubongo ★ Fineste Em ★ Lilje ★ Interiør ★ Mo ★ Love ★ Ferieturpakking ★ Kaizerlove ★ Kjekkasgenser ★ Bjarne Brøndbo på Strupen ★ Kaizerlove ★ Macbook Pro ★ Kaizerlove ★ Sovende Mo ★ Jenny gifter seg ★ Fylle tanken ★ Nord-Norge ★ Fettere ★ Vakre Nord ★ Mo i Mariusgenser ★ Høye fjell og vakker natur ★ Disse ★ Naust og båt ★ Huset vårt i nord ★ Solnedgang ★ På lekeplassen ★ Vi glemmer aldri ★ Studier ★ Paradis på jord ★ Insekter in love ★ Vente på ferja ★ Moliven min ★ Fjell, fjell og mer fjell ★ Fake Converse ★ I øyeblikket ★ Fineste plassen på jord ★ Sistekvelden nytes med VIN ★

I ♡ hearts

I det siste har jeg strikket noen hjerter, og vil gjerne vise fram her på bloggen. Endelig noe å blogge om, og endelig litt tid til å blogge. Lovet jo et innlegg forrige helg, men tiden strakk ikke til / jeg orket ikke. Jeg kosa meg med å dra på besøk, spise god mat og bare slappe av. Men her kommer hjerter:

Oppskriften til hjertene fant jeg i boken «med hjerte for strikk» av Bente Presterud Røvik – som jeg kjøpte gjennom hobbyklubben.

Work in progress… Begynte å strikke hjertet kvelden før, men måtte ta med meg det på skolen og fullføre det! Ble litt hekta kan man si. Var så spent på resultatet.

Første hjerte – med pynt – er ferdig!

Ble veldig fornøyd med det, og begynte derfor raskt på fler hjerter. Laget blant annet hjerter jeg ga i gave til to små guttebabyer jeg var å hilsa på forrige helg. To av mine barndomsvenninner som har fått baby i sommer (juli,august) – og jeg var å hilsa på dem for en uke siden.♡

 

Ble de ikke fine?? Får nye ideer stadigvekk, så hjertene blir jo bare bedre og bedre, synes jeg selv da. Lærer underveis, og får nye ideer underveis.

I tillegg til disse har jeg laget to rosa like hjerter, som Emma-Isabelle og Sarah har fått. De ble pyntet med en rød blomst og et gult bånd.

Og siste hjertet var en gave til min kjære svigerinne på hennes bursdag. Et helt enkelt hjerte, uten mye dilldall. Fargene lyver litt…


Og er allerede på god vei med nye hjerter! De er så lett å strikke, og det blir så fint!

Tjue12 – Påsken!

Jeg vet! Jeg har vært en elendig blogger i det siste. Og det er fler grunner til det. Jeg har følt jeg ikke har hatt noe å skrive om, og jeg har følt jeg har hatt mye å skrive om – men ikke klart å finne ordene. Jeg har også følt at jeg ikke har hatt tid eller ork til å sette meg med bloggen. Det kreves litt å ha en aktiv 1åring i hus. Og på kveldstid har jeg heller prioritert å sitte med strikkingen.

Så føler jeg har mye å ta igjen, og mye å fortelle om. Så her kommer litt om påsken vår.

Photobucket

Den boksen til høyre laget jeg til Em til påske. Brukte en eggekartong med plass til 6 egg. Pyntet den med ark, bånd, blomster, maling, dymo. Også kjøpte jeg kinderegg som jeg putta inni. Em ble kjempeglad!

Den til venstre er Em sin. Vi lagde hvert vårt «tre», som vi pynta med påskefugler som vi laget hos Line og Sarah, samt noen egg vi malte her hjemme. Vi laget også noen påskekaniner, som fikk stå i blomsterpotter rundt om i huset. Gøy å holde på med litt hobbysaker. (I bakgrunnen de fødselstavlene jeg har laget til ungene).

Første helga i påsken var jeg og ungene på overnatting hos Line og ungene. Kris Even var nemlig reist nordover med pappa, og skulle være borte hele påsken. Tror det er første året på leeenge at jeg dropper revyen og revyfesten – som er årlig tradisjon i bygda den lørdagen før påsken. Det er alltid koselig å være hos Line og dem, og denne lørdagen etter at de minste ungene var lagt, koste vi (jeg, Line og Em) oss med Mario Party 9 på Wii – mens jeg og Line drakk rødvin, og Em fikk ostepop og brus. Det er jo så klart litt hektisk med 4 unger i hus, det er ikke alltid ungene er enige – det blir mye rot og bråk. Men det var ei kjempefin helg likevel. Jeg kosa meg iallefall, og virker som ungene gjorde det også.

Tirsdagen dro jeg, mamma og ungene og handlet inn til påske. Fant ut vi skulle kjøre til Lauvsnes å handle. Fikk vi oss en liten tur med det samme :)

Onsdagen kom Line og ungene utover til oss. Og denne onsdagen hadde vi hjortestek, og Ole Marius og Ingrid Marie var også til middag. Var kjempegod mat!
Torsdagen hadde vi lammelår, og det var enda bedre!! Helt nydelig!
de ble over til fredag, og både onsdagskvelden og torsdagskvelden kosa vi oss med vin når ungene var lagt. Vi spilte Wii med Em. Og vi hadde det rett og slett kjempehyggelig og veldig morsomt. Lo så tårene trilla innimellom! Og det var jo den inteligensen da! (*intern humor*)

Var noen koselige dager med dem på besøk, men man kjente jo at man var litt sliten også. Ble sende kvelder, og opp tidlig med ungene.
Så det var godt å tenke på at begge ungene skulle ha pappa-lørdag. Helt til jeg snakket med Vilhelm, og han ikke skulle ha Em før på søndagen. Men Mo var borte hele lørdagen da. Og Em hadde plutselig feber, så hun lå bare på sofaen og i senga si. Derfor ble den søndagen hos pappaen avlyst. Men det hadde ikke noe å si.

Vi hadde tenkt oss ut å grille en dag, men mamma var dårlig fra onsdagen av. Og Em ble dårlig til helga. Og været var ikke helt med oss heller, så da ble det ikke noe av det. Men vi hadde da en kjempefin påske likevel vi. Ja, selv om det kom 40 cm SNØ til påsken! HIMMEL! Var ute å lekte i snøen på fredagen da, med alle ungene. Og fikk et raske besøk av kusine Hege-Renate og hennes John-Henning og hunden deres. Det var stas for ungene det, å hilse på hunden. Virker som Mo er glad i dyr, selv om vi ikke har noen selv.

Em var frisk nok til skolen på tirsdagen, tilsynelatende iallefall. Feber steg nemlig igjen, og hun måtte være hjemme fra skolen både onsdag og torsdag. Skjønte det var noe, når hun tirsdagskvelden sovna i stresslessen her, og jeg måtte bære henne til sengs.

Slik så forresten treet til Em ut, da påsken nærmet seg slutten:

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket