Buzzador

Buzzador; Tassimo!

For en stund siden ble jeg invitert inn til kampanjen til Buzzador, med Tassimo kaffemaskin! Jeg takket ja, i og med at jeg syntes det var et godt tilbud (sparte mye penger), og fordi jeg tidligere har prøvd Dolce Gusto, og ville forsøke en konkurrent.

Var ganske stas å hente Tassimo på posten, og var veldig spent når jeg pakka den ut. Første som slo meg var hvor mye som var med i pakken! Masse kaffe, kakao og te. Stativ for å holde dem på plass, og den røde flotte maskinen.

Emma-Isabelle ble veldig raskt glad i kakao’en som var med, og det er vel ikke mange slike igjen nå. Mamma har fler ganger fått smake den originale kaffen, og Line og Ole Marius har fått smake den «dark». Og ingen har klagd iallefall!

Kommer nok til å bruke denne en del framover. Og gleder meg til å teste ut de smakene jeg enda ikke har fått prøvd. 

 

Buzzador; Lovefilm!

Jeg var så heldig å få teste ut Lovefilm via Buzzador. Da fikk jeg gratis medlemskap i Lovefilm, fram til slutten av april. Lovefilm er et nettsted hvor du kan leie eller steame filmer. Jeg leide to filmer om gangen.

Lovefilm er veldig kjekt. Og de pakningene som DVD’ene kommer i, er veldig kjekke. Bare river av den delen med eget navn, og den er bare å teipe igjen og sende tilbake. Veldig enkelt. Fri porto også.

Så er du glad i å se film, så anbefaler jeg Lovefilm!!

Buzzador: Lego Friends!

Vi var så heldige å få være med i Lego Friends kampanjen gjennom Buzzador. Til stor lykke for Emma-Isabelle.

LEGO Friends er LEGOs nye byggeklosser og LEGO-figurer som vender seg til barn i alderen 5-12 år. LEGO Friends består av de fem vennene Olivia, Stephanie, Emma, Andrea og Mia. Deres hverdag i byen Heartlake kan du bygge og leke med i følgende LEGO-byggesett på Lekmer.no: Byparken Kafé, Olivias trehytte, Stephanies kule kabriolet, Sommerfugl skjønnhetssalong, Dyreklinikken i Heartlake, Olivias hus, Stephanies utendørsbakeri, Emmas plaskebasseng, Andreas scene, Olivias verksted, Mias valpehus, Stephanies kjæledyrpatrulje, Emmas designstudio og Hundeshow i Heartlake.

 

Emma-Isabelle fikk Olivias trehytte. Og startet med en gang å bygge den opp, og hun satt fengslet med det lenge. Og når det var ferdig bygd, lekte hun med det. Hun likte det faktisk så godt at vi måtte kjøpe enda en pakke, og da ble det Emmas designstudio.

Photobucket

Vi kommer helt klart til å kjøpe fler av pakkene. Det var fint at Emma-Isabelle satt så rolig og konsentrert om noe.

Jeg var faktisk spent på hvordan hun ville ta det, det var jo lego liksom! Men det var jentelego, og midt i blinken – så skjønner ikke hvorfor jeg tenkte noe annet.

Vi føler oss heldig som fikk prøve dette, for nå har vi oppdaget noe nytt og spennende for Emma-Isabelle!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket