GiraffLove

Giraff Love #6

Dette er nok en gave fra ei nettvenninne. Og akkurat nå husker jeg ikke helt historien bak en gang.. Men det var iallefall ei fin jente som jeg ble kjent med via et mammaforum. Hun fikk en datter akkurat 1 uke før jeg fikk Mats-Oliver. I oktober i fjor var jeg å besøkte henne, hvor vi blant annet hadde vinkveld med fler jenter fra forumet. Jeg ble hos henne hele den helga, og fikk også hilse på datteren. Det var utrolig koselig! Jeanette er ei kjempebra dame!

Som takk for at jeg fikk bo hos henne den helga, sendte jeg en fødselstavle i gave til dem.

Men jeg tror ikke at vi fikk denne puten i gave fordi vi sendte gave til dem. For jeg mener at når jeg sa jeg hadde en overraskelse på lur, fortalte hun at hun også hadde det til oss. Både jeg, Em og Mats-Oliver fikk en liten ting – og det Mo fikk var denne fine puten med giraff! Perfekt!! Den er jo bare utrolig søt!!

Photobucket

Giraff Love #4

Fisher Price – Little People! Utrolig søte og morsomme leker!

Denne fikk Mats-Oliver i julegave fra mormor og morfar. Det er en bil med en mann, løve og giraff. Den spiller musikk og lager lyder.

Vi har også sett disse figurene på TV, har blant annet en DVD som var med i Foreldre og Barn med Little People. Men jeg kommer selvfølgelig ikke på hva figurene heter. Men samma det. Det er iallefall enda en av Mats-Oliver sine giraffer!

Photobucket

Giraff Love #3

Tid for å dele enda en giraff!

Denne ble kjøpt i fjor sommer, da vi var på ferie i Nord-Norge. Den har ikke vært så interessant før nå i det siste – han har vært litt for liten til den tidligere. Men nå kan han faktisk holde på litt med den, mer enn å bare leke med den – om dere skjønner. Nå tar han av ringene, og setter dem på igjen.  Han LEKER med den, på ordentlig.

Slike lære leker er fantastiske. Synes dere ikke?

Photobucket

Giraff Love #2

Nytt innlegg i den nye kategorien. Bare fordi jeg gjerne skulle vist ALLE på en gang, og ikke klarer vente lenger med å dele nr. 2.

Dette er en giraff som Mo fikk i julegave fra May-Irene og Camilla. Det er en pakke med jungeldyr, og den ble kjøpt til Mo hovedsaklig pga giraffen inni!

Photobucket

Utrolig søte jungeldyr, og disse holder han på med en del.

 

  • Hva synes dere om den nye kategorien på bloggen?

Giraff Love #1

Ny kategori på bloggen.
Det er ingen hemmelighet at vi er glad i giraffer. Fra Mo lå i magen, begynte jeg å handle inn søte giraff-ting. Nå er vi liksom litt kjent for det, og får mange gaver fra venner og bekjente – av en giraff, bare fordi «Måtte bare kjøpe den, for tenkte sånn på deg og Mo når jeg så den!» – Det er jo kjempekoselig.

Mange har spurt meg om hvor mange giraffer vi egentlig har. Og derfor denne nye kategorien. Tenkte å ta bilde av, og vise fram giraffene våre.

 

Giraff nr. 1 er denne:

Photobucket

Det er en draleke fra Brio. Jeg kjøpte den da Mats-Oliver var liten – så den har lenge bare stått til pynt. Men nå er den lekt med masse, og man kan se den begynner å bli slitt i kantene. Kan se at Mats-Oliver er fascinert av den, selv om han ikke helt får til å gå å dra den etter seg enda. Men han drar i den, så den ruller når han står stille eller sitter.. Men så snart han forsøker å gå med den, så bikker den og Mo bare sleper den etter seg… Da går han lei, og slipper tråden. Cute!

 

~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket