Treff

Snart fremme!

Da er jeg snart framme på Steinkjer, og jeg fårntreffe småhjertene igjen. Jeg har savnet de så sykt mye, og det skal bli så godt å se dem!

Toget er framme der 15:16 – så det er en time til. I mens sittet jeg her med Facebook på gratis wifi, og Kaizers på øret *hjerte*

I Steinkjer blir det litt shopping, har nemlig fått skattepengene i dag. Og har lovet ungene Lego. Lego friends dyreklinikken til Em, og Lego duplo til Mo – som er samme som vi spiller på iPaden!

Og lovet Em at i skal handle nye klær til henne når skattepengene kom. Så skal se om vi får gjort det og.

Har hatt en ubeskrivelig fantastisk helg, men noen av de fineste menneskene i verden! Kommer vel et mer utfyllende innlegg senere. Men legger ved et bilde av hele gjengen samlet i Wisteria Lane ;)

20120625-141711.jpg

Marthe, Hannah, Eline, Cilla (Cecilie), Camilla, Kristine, Caroline, meg, Lisbeth, Nit (Anita), Ida og Line!

(innlegg fra iPad. Bildet er fra Hannah sitt kamera)

Mo-bilder

Har noen herlige bilder av Mo jeg bare må vise!

Det første her er fra 18. januar. Han har en skikkelig herlig sveis, og det var den vi forsøkte å ta bilde av:

Photobucket

Dette andre er fra jeg og Mo var ute i snøen. Først gråt han mens vi kledde på oss, for det var lite kult å skulle ha på så mye klær. Så lot jeg han stå der hvor det ikke var så mye snø, men når han forsøkte å gå ramla han forover og slo ansiktet ned i bakken – derfor har han bluesleppe på bildet. Det gikk over, og han satt rolig en stund mens jeg måkka litt snø. Fikk tatt dette fine bilde av han:

Photobucket

Så var vi jo i Trondheim i helga, til Marianne og Richard. Noe som var veldig koselig. Mats-Oliver kosa seg han også. Her sitter han oppi den pappeska med leker de har lagt av til Nikolai. Det var Richard som putta han oppi der, men Mo ble sittende å leke og kose seg kjempelenge.

Photobucket

På søndagen var vi på Leo’s lekeland, på alenemammatreff. Det var veldig koselig å treffe en gjeng med damer med barn, som man bare har snakket med via nettet. Hun ene har jeg hatt kontakt med i mange år nå, og det var ekstra gøy å treffe henne! Følte at jeg ikke fikk snakka så mye med alle mammaene da, for Mo ville ikke sitte stille. Så vi var mest borte i småbarnsavdelingen, og der kosa han seg i ballbingen.

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket