Apps

Morsdagsgave!

Emma-Isabelle var å overnatta hos tante Line, onkel Kris Even, Sarah og Filip på fredagen. Og da hadde hun og tante Line laget morsdagsgave til meg. Tusen takk Line for at du hjalp Em med det, du må være beste svigerinna som finnes! *hjerte*

Ble utrolig rørt og glad av gaven jeg fikk. Hjemmelaget gaver er koselige. Og spesielt når jeg ser at Em har lagt så mye kjærlighet og omtanke bak gaven.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Det er en hjerteboks, som det var sjokoladehjerter av melkesjokolade i, og to glass for å ha telys i. De er pyntet med decoupage! Er det ikke nydelig??

Em var så stolt da hun kom inn på soverommet mitt og ga meg gaven i senga i mårrest! Var så koselig!

I tillegg tok hun med seg lillebror opp, så jeg fikk sove litt lenger. Og hun laget frokost til oss alle, med egg og rundstykker! Flinke gode storjenta mi!! Jeg er så stolt av henne!

 

(Bildene er tatt med iPhone 4s, og redigert med iDarkroom)

Stormens herjinger på Statland!

Photobucket

Selv om det i følge alle værmeldinger på nettet, om at vi bare skulle få laber bris og stiv kuling her på Statland, så nådde Berit helt inn og romsterte mer enn hva vi var forberedt på. Men selv om vi ikke var forberedt på full storm, så tok vi inn trampolina (egentlig alt for seint uansett) og passet på så ingen løse ting lå ute. Og det var vi innmari glad i utover fredagskvelden, når vi merket stormen mer og mer.

Lyset blinka fler ganger, og en gang ble det borte en stund også. Utover kvelden ble vindkastene sterkere, og i natt tror jeg det må ha vært ganske sterk vind.

Jeg og min søte niese Sarah, som er på besøk i helga, kjørte oss en tur å titta – etter at vi hadde vært på «Frosken» og kjøpt oss lørdagsgodterier. Sarah får ikke til Kj-lyden i Kiosken, så da blir det Frosken. Synes det er litt søtt!

Vel, stormen. Den har rast godt på Statland i natt. Naust lå på fjorden, naustdører har løstnet, vannstanden er høy, gjerder har ramlet over ende.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Det fjøset har vært falleferdig lenge da. Men det har blitt verre etter stormen. Nesten pussig at det fortsatt står.

Oppe hos oss er alt som det skal. Ingenting som har løsna og fløyet av gårde. Det blåser mindre i dag, selv om det ikke er helt stille i dag heller. Blitt sagt det skal ta seg opp litt til kvelden, men tror nok ikke det blir som i går.

Været er fascinerende, og jeg har STOR respekt for naturens krefter!

Photobucket

Alle bildene er tatt med HTC Desire HD, og foto-appen «Little Photo»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket