Fødselsdag

Rosendahl Grand Cru Soft / I-Have-list & Wish-list

Er veldig glad i serien Grand Cru Soft fra Rosendahl, og har fått en del i denne serien nå. Men mangler en del før jeg kan si jeg har komplett serie, derfor en oversikt for venner og familie – slik at de ser hva jeg har og hva jeg ønsker meg – i forhold til bursdag (April) og neste jul.

Dette har jeg fra før:

Klart glass

Porselen

Annet – annet

 

Dette ønsker jeg meg:

Klart glass

Porselen

Annet

Annet – annet

Jeg har vært mamma i 10 år!

For 10 år siden var jeg 20 år gammel, og ganske nybakt mamma – for aller første gang! Emma-Isabelle er nå 10 år og 5 dager! Dagen hennes ble – for min del – feiret med storm på natten, og seinvakt på kvelden. Litt trist i grunn, men tror hun hadde en fin bursdag hos pappaen sin også. Jeg var innom der før seinvakta, leverte gave og klemma og kosa litt på henne!

Hele arbeidshelga har jeg mimra litt. Det hører jo med når ungene har fødselsdag. Jeg ble jo satt i gang 2 uker før termin med Em, pga svangerskapsforgiftning. En litt dramatisk avslutning på svangerskapet, men likevel en utrolig fin fødsel – som gjorde avslutningen på svangerskapet veldig fin. Og ut av det kom jo verdens fineste lille jente, med store vakre øyne og mørkt hår. Hun var jo fullkommen! ♡ Og det er hun fortsatt. Med det lange gullhåret sitt,  de store blå øynene og de søte fregnene! Åh, som jeg elsker de fregnene!

165438_10152717703155654_438325567_n

Hun er jo hjertet mitt. Hun har alltid vært hjertet mitt. Helt fra hun ble født, har hun fått høre at hun er hjertet mitt. Og alltid skal hun få vite at hun er det!

Nå er hun 10 år gammel. Blitt femteklassing. Ungdomstiden begynner snart. Hun utvikler seg mot å bli en liten dame. Mens jeg gjerne ville beholdt henne som en liten jente leeeenge enda!

Var på foreldresamtale på skolen for ikke lenge siden. Hun ligger godt over gjennomsnittet på alle nasjonale prøver. Hun er veldig skoleflink. Og det er veldig godt å høre at hun klarer seg godt på skolen. Virker også som hun trives mye bedre nå!

På mandag feiret vi bursdagen hennes, og hele klassen var invitert. Ikke alle fikk til å komme, men de som var der bråka mer enn nok – og det hørtes ut som det var mindt 50 unger der, og ikke 14-15 som e faktisk var! Men Em kosa seg, og det er det viktigste! Fikk mange gaver, og mye penger!

Synes det er helt utrolig rart at jeg nå har vært mamma i 10 år! Tiden gå så alt for fort. Synes det var i går hun ble født jeg. Må vel snart begynne å tenke på konfirmasjon ;P

♡ Hipp hurra for fine 10åringen min! ♡

Mats-Oliver 2 år!

Onsdag 16. januar fylte Mats-Oliver 2 år! Og det er helt utrolig rart å tenke på! Han fikk krone for første gang, som de hadde laget i barnehagen. Han ville ikke ha den på seg i barnehagen, så de hadde ikke fått tatt bilde av han med den. Men når vi skulle dra fra barnehagen, prøvde jeg og Em den – og da var det greit for han å prøve den etterpå også. Og etter det ville han ikke ta den av igjen!

Når vi kom hjem fikk han gaven sin fra meg og Em, og han ble SÅÅÅ fornøyd!! Og dere kan vel forstå hvorfor!?! Han er jo så glad i biler, traktorer, gravemaskiner og slike store maskiner. Så gaven var midt i blinken!

IMG_4798

IMG_4803

 

Vi hadde en liten feiring den ettermiddagen, hvor de fra Rønningåsen kom på besøk. Kris Even, Line, Sarah og Filip. Vi spiste litt kaker, og kosa oss. Fra dem fikk han en tøff genser og bukse, samt tre bøker med Cars med lyd. Og han var – som dere kan forstå – veldig begeistret for bøkene! Boys will be boys!

En mer ordentlig feiring av dagen hadde vi til helgen. Da reiste vi til Statland, og hadde invitert familie fra både min side og pappaen sin side. Var bare de fra min side som dukket opp da. Marianne, Richard og Nikolai kom fra Trondheim, de fra Rønningåsen kom og tante Brit kom.
Vi spiste kaker og kosa oss. Og jeg MÅ bare skryte av Emma-Isabelle, som baka sjokoladekaka! Den var KNALLGOD, og alle skrøt av den!

IMG_4848

Ser ut som jeg er klar til å blåse, men Mo blåste dem ut helt alene altså!

(dårlige mobilbilder, men..)

Ønskeliste til 2årsdag!

6 dager til Mats-Oliver blir hele 2 år! Tiden går så utrolig fort, at det nesten er trist! Sitter å mimrer litt og tenker tilbake til 2011. Da lå jeg på sykehuset, – og var bekymra, sliten og lei (Sykehusliv 09.01.11). Der ble jeg bestevenn med søsterhjelpen, og kunne ikke klart meg uten, – slik jeg slet med bekkenet mitt. Jeg husker jeg sto å vugga fram og tilbake på sykerommet mitt, for å forsøke å få «Lissinj» lenger ned i bekkenet – etter tips fra mange av de flotte damene i termingruppa jeg var medlem i! 15. januar ble det bestemt igangsettelse, og 16. januar kl. 18:50 kom fineste Mats-Oliver til verden! Helt perfekt! ♡

Men dette skal ikke være et innlegg med mimring – det kan jeg gjøre senere. Noen lurer kanskje på hva de skal kjøpe i bursdagsgave til Mo, og derfor tenkte jeg å skrive et lite innlegg om det.

Han fikk utrolig masse leker til jul, så han trenger egentlig ikke leker. Han fikk masse biler, traktorer, duplobiler osv! Men noe leker står også på listen, ting som ikke kom til jul.

Her er ønskelisten

★ Klær

 • Langermet body
 • Myke dongeribukser
 • Joggebukser (fine!)
 • Langermet genser
 • Strømpebukser
 • Todelt pyjamas
 • Superundertøy/ull

Alt av klær i størrelse 92. Han er veldig glad i biler (Cars), så noe med det hadde falt i smak til han – ellers annet med biler/traktor/gravemaskin/tog/fly. Mammaen liker godt klær i nøytrale farger – f.eks brun, sort, grå. Gjerne uten for mye mønster og dill.

★ Til rommet

Her er han også veldig glad i biler, og sengesett/gardiner med dette hadde nok falt i smak! Mammaen liker noe roligere, i lyse farger med stjerner f.eks.

★ Leker og annet

 • Brio togbane m/tog
 • Lego Duplo klosser! Har masse biler, dyr og menn – men lite byggeklosser
 • Uteleker – typ bøtte, spade, store biler til sandkasse/snø
 • Solid lekekasse (som ikke går i stykker om ungene leker med den, slik alle våre i plast har gjort)

Kort sagt er biler (og da spesielt figurene fra Cars), gravemaskiner og andre store maskiner, traktorer, fly og tog VELDIG populært! Så han selv hadde blitt glad uansett hva det var, så lenge det var noe slikt!

Ellers vil jeg gjerne informere om at dere kan gratulere Mats-Oliver, ved å gi en ballong inne på lokalavisa! Det kan dere gjøre HER. Det hadde vi satt veldig stor pris på!

IMG_9054

Gi en ballong!

På lørdag er det 9årsdag her i hus, og Em ønsker seg MANGE ballonger i Namdalsavisa! (Se HER) Håper MANGE vil være med å gi ballong, da blir hun glad!!

Ellers er jeg litt trist for at hun er til pappaen sin til helga. Jeg har HVERT år tatt bilde av henne på slaget 00:53 – da hun ble født. Nå i år får jeg ikke gjort det. Men pappaen hennes har lovet å gjøre det!

Feiringen med venner blir på torsdag, og jeg håper det blir en suksess. Hun er jo ny her, så føler denne feiringen blir litt viktig. Vi har valgt å holde den i Oasen (svømmehallen her i Namsos), slik som en del av hennes klassevenner alt har gjort. Da kan vi faktisk invitere hele klassen – eller alle jentene i klassen som vi valgte da.

Familiefeiringa ble gjort første helga i november, da feiret vi Em og Filip samtidig. Så blir det vel en liten feiring med pappaen sin familie til helga nå.

TENK at jenta mi er 9 år alt!

Og en litt vittig sak. Når man møter folk på føden, havner på samme rom, men reiser hvert til sitt etter et par dager – så tenker man at det er mennesker man kanskje aldri ser igjen. På mandag møtte jeg hun ene jeg lå på rom med på føden for 9 år siden. Hun syntes det var noe kjent med meg, og jeg syntes det var noe kjent med henne – men vi klarte ikke helt å finne ut av det. På kvelden satt jeg å tenkte på det, og ble mer og mer sikker. Så sendte henne en melding på facebook, og det stemte at sønnen hennes blir 9 på søndag! Så det var veldig hyggelig da. Gjeste-lærer på øvingsavdelingen på studiene mine liksom! Verden er liten!  Bare dumt vi ikke kom på det når vi faktisk sto ansikt til ansikt. Men, men…

Men dere, gi en ballong da ♡

 

Familietrivsel ♡

30. oktober fylte tantehjertet Filip hele 2 år! Synes virkelig ikke det er så lenge siden han ble født jeg! Når jeg satt i Trondheim med stormagen, etter å ha vært på 3D-ultralyd der. Mamma var hjemme og passet Em, mens jeg hadde bilen i Trondheim, og skulle være der hele helgen. Handle babyutstyr på IKEA blant annet. Jeg, Marianne og Richard satt å så film når vi først fikk beskjeden om at det var noe på gang. Kris Even skulle kjøre til Statland å hente mamma og Em, slik at de kunne være med Sarah mens Kris Even og Line dro på sykehuset. Ikke lenge etter fikk vi ny telefon, Kris Even ville ikke rekke å hente dem og derfor måtte det en del organisering til. Et vennepar av dem måtte skaffe seg barnevakt, slik at hun kunne sitte med Sarah, mens han kunne hente mamma og Em – og Kris Even og Line måtte dra rett til sykehuset. Mamma og dem kom ikke lenger enn til Bangsund (40 minutter) – før de fikk telefon om at Filip var født.Og jeg og Marianne fikk SMSmelding akkurat i det vi la oss.

Dagen etter kjørte jeg hjem igjen fra Trondheim, med bilen full av seng, kommoder, stellebord og masse annet. Men måtte også til Namsos å hente mamma og Em. Så jeg kjørte til Statland, fikk hjelp til å laste ut av bilen, før jeg kjørte til Namsos og fikk innom sykehuset å hilse på vesle Filip. ♡ Og dette er nå 2 år siden. Han har blitt en stor og utrolig flink gutt! Tantehjertet er varmt!

I tillegg er det bare 2 uker til Emma-Isabelle blir 9 år! NI ÅR – dere! Vesla mi er blitt en stor jente / en liten dame! Det er utrolig rart å tenke på! Husker så godt når hun ble født også jeg! Selv om jeg synes det er en evighet siden! Men derimot synes jeg ikke det er så lenge siden hun var 3-4 år gammel. Det er den tiden med henne jeg husker best, det er som om det var i går. Nå er hun snart 9 år gammel. Stor flinke gode hjertejenta mitt!

I helgen var Marianne, Richard, Nikolai, Ole Marius og Ingrid Marie kommet fra Trondheim, og vi feiret derfor både Filip og Emma-Isabelle. Line laget dansk julemiddag, som var UTROLIG GOD! Og vi spiste masse gode kaker etterpå. Ble en kjempekoselig familiefeiring av ungene! Og Em var kjempefornøyd med de gavene hun fikk i går.

 

 

Bursdagshelg – #2

På lørdagen kom Line, Kris Even, Sarah og Filip. Og alle unntatt Kris Even og Line trilla tur. Trilla bort til mormor, for å la henne treffe Nikolai for første gang. Og det satte hun nok pris på, selv om Mo og Filip var over alt! Hehe…

20120502-001309.jpg

Line var hjemme og bakte kaker mens vi var ute. Hun bakte «veien til ditt hjerte- terte» og blåbær-ostekake, som det er bilde av. Begge var veldig gode.

20120502-001422.jpg

Fikk gave av dem også, som Sarah hadde plukket ut. Den var fra Mestergull, Namsos – som faren til Line eier. Var et nydelig armbånd i lilla!!

20120502-001732.jpg

Når de minste ungene var lagt, skulle vi ha raklett. Men viste seg at av og på knappen var ødelagt. Så vi måtte steke kjøttet og slikt i stekepanna istedenfor. Ble ikke helt det samme, men ble veldig godt likevel. Kosa oss masse. Ble også litt vindrikking, som vi fortsatte med etter maten og. Ble en kjempemorsom kveld, det er lenge siden jeg har ledd SÅ mye!!!!! Ler bare jeg tenker på det.

På søndag gikk vi en tur etter lunchen, for å lufte ungene og oss selv. Og når vi kom tilbake var det tid for kaker. Dessverre var det ingen av de andre jeg hadde invitert, som kunne komme.. :( men ble mye gode kaker på oss da!!

Etter kakene gikk vi ut i det deilige været, og ungene lekte masse. Å ble en fin avslutning på helga. Ann Eli kom også innom med pakker, det var koselig.

Hadde ei utrolig trivelig, koselig, morsom og FIN helg med min nærmeste familie. Var bare pappa og Ingrid Marie som mangla. Pappa sitter oppe i nord-Norge, og Ingrid var bedt i bursdag i Trondheim til ei venninne, og skulle også lese til eksamen.

Familietrivsel er hjertemedisin.

(blogget fra iPad3)

Bursdagshelg – #1

20120501-235859.jpg

Happy bursdag til meg. På fredag hadde jeg bursdag, og har gått inn i mitt siste år i 20årene. YES!! Ser fram til å være ferdig med dem, til neste år! «Ballongen» på bildet fikk jeg i 18-års gave fra klassen min det året. 2BUR på Steinkjer 2000/2001. Fin gjeng!!

Når mamma kom hjem på fredagen, hadde hun med blomster til meg. En kjempefin blå orkide!! Jeg har tidligere sagt at jeg har hatt lyst på en slik, så det var KOSELIG!!

20120502-000225.jpg

På kvelden kom Marianne, Richard og Nikolai! Vi koste oss med Kylling i Cola, og så tv. Og kosa oss med vesle Nikolai, selv om han var litt skeptisk til oss…

20120502-000354.jpg

Fikk også pakke i posten, og det var fra Rebecca. Og vesle Emma hadde laga kortet. Pakken passa perfekt, da det var tilbehør til iPaden. Og en håndkrem. Tuuuusen takk.

20120502-000608.jpg

(blogget fra iPad3)

Happy birthday, sis! Og jeg har åpnet gave!!

Først av alt; GRATULERE med dagen til verdens beste lillesøster! Marianne fyller 26 år i dag. Hun ble født dagen før min 3årsdag, og jeg har alltid sagt at det er den fineste bursdagsgave jeg noen gang har fått.

20120426-104727.jpg

Snakker om bursdagsgaver! Jeg fikk jo pakke i posten forrige uke, fra fine Ida! Var lenge usikker på om jeg skulle vente med å åpne den, eller ikke.. Men nå har jeg altså åpnet den da. Og det var en kjempefin gave, jeg ble kjempeglad!!! Tuuuusen takk Ida. *hjerte*

20120426-103710.jpg

Når jeg skulle ta bilde av gaven i sta her, oppdaga jeg konvolutt med navnet til meg og søsteren min. Det er mormor sin håndskrift. Fineste mormor har ordnet gave til oss. Så det blir spennende å åpne i morgen.

20120426-104112.jpg

I morgen kommer faktisk Marianne, Richard og Nikolai hit. Så det blir koselig familiehelg. Egentlig var det meningen at Filip, Sarah, Line og Kris Even skulle komme fredag de og, men de kommer til lunsj på lørdag i stedet. Gleder meg veldig! Jeg er så heldig som har så fin familie!

Første innlegg fra iPad

Dette er et testeinnlegg, forsøker å blogge fra min fine bursdagsgave (til Kristel, fra Em og Mo (Kristel)). En iPad – som jeg er veldig fornøyd med. Syntes jeg fortjente det, nemlig.

I dag er det 4 dager til bursdagen min. Og 3 dager til søstra mi sin bursdag. Og til helga skal vi alle treffes. Marianne, Richard og lille Nikolai kommer :) Line, Kris Even, Sarah og Filip kommer :) Og forhåpentligvis kommer Ole Marius og Ingrid innom også. Så det blir ei helg med mye familietrivsel :)
På søndag er det mulig det kommer fler også, og da blir det kaffe og kaker.

Jeg har allerede fått en bursdagsgave også, den kom i posten like før helga og var fra Ida

20120423-084205.jpg

20120423-084345.jpg

Fin ja??

Forresten noen som vet om det er noen begrensning på hvor mange bilder man kan laste opp til innlegg vis iPad? Fikk til bare to, det tredje mislyktes.. Har det noen med antall kb å gjøre?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket