Mobil

Første innlegg fra iPad

Dette er et testeinnlegg, forsøker å blogge fra min fine bursdagsgave (til Kristel, fra Em og Mo (Kristel)). En iPad – som jeg er veldig fornøyd med. Syntes jeg fortjente det, nemlig.

I dag er det 4 dager til bursdagen min. Og 3 dager til søstra mi sin bursdag. Og til helga skal vi alle treffes. Marianne, Richard og lille Nikolai kommer :) Line, Kris Even, Sarah og Filip kommer :) Og forhåpentligvis kommer Ole Marius og Ingrid innom også. Så det blir ei helg med mye familietrivsel :)
På søndag er det mulig det kommer fler også, og da blir det kaffe og kaker.

Jeg har allerede fått en bursdagsgave også, den kom i posten like før helga og var fra Ida

20120423-084205.jpg

20120423-084345.jpg

Fin ja??

Forresten noen som vet om det er noen begrensning på hvor mange bilder man kan laste opp til innlegg vis iPad? Fikk til bare to, det tredje mislyktes.. Har det noen med antall kb å gjøre?

Morsdagsgave!

Emma-Isabelle var å overnatta hos tante Line, onkel Kris Even, Sarah og Filip på fredagen. Og da hadde hun og tante Line laget morsdagsgave til meg. Tusen takk Line for at du hjalp Em med det, du må være beste svigerinna som finnes! *hjerte*

Ble utrolig rørt og glad av gaven jeg fikk. Hjemmelaget gaver er koselige. Og spesielt når jeg ser at Em har lagt så mye kjærlighet og omtanke bak gaven.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Det er en hjerteboks, som det var sjokoladehjerter av melkesjokolade i, og to glass for å ha telys i. De er pyntet med decoupage! Er det ikke nydelig??

Em var så stolt da hun kom inn på soverommet mitt og ga meg gaven i senga i mårrest! Var så koselig!

I tillegg tok hun med seg lillebror opp, så jeg fikk sove litt lenger. Og hun laget frokost til oss alle, med egg og rundstykker! Flinke gode storjenta mi!! Jeg er så stolt av henne!

 

(Bildene er tatt med iPhone 4s, og redigert med iDarkroom)

iPhone!

Da har en iPhone inntatt huset mitt. Er så langt veldig fornøyd med den, og det var kjempeflott å endelig kunne spille Wordfeud igjen! «frkangell» – legg meg gjerne til.

Har allerede lastet ned noen apps, men har du noen tips til noen jeg bare MÅ ha, så legg igjen en kommentar. Gjerne også de beste barnevennlige apps’ene!

Er det noen andre tips og triks i forhold til iPhone så del gjerne! Min første iPhone dette, så trenger litt tips.

Photobucket

Vil du bli en fornøyd OneCall-kunde?

Visste du at OneCall-kunder er de mest fornøyde kundene? Vil du også bli en fornøyd OneCall-kunde? Lenge gått å tenkt på å overføre ditt gamle mobilnummer til OneCall? Da har du sjansen nå, for jeg gir bort fem gavekort på 500 kr fra OneCall. Og her er det «først til mølla»-prinsippet som gjelder.

Med hjelp av gavekortet under her, så kan du få dekket opptil fler måneder med mobilregning, alt avhengig av forbruket ditt såklart. Det eneste du gjør er å gå inn på http://onecall.no og velger å overføre ditt mobilnummer til OneCall ved å bestille en av deres pakkeabonnementer.

Og det beste av alt, dersom én av dere benytter dere av dette tilbudet – så gir dere meg 500 kr, som jeg kan bruke til å dekke min mobilregning. Høres ikke det fantastisk ut?

~~~~~~

Og med dette sier jeg GOD HELG!
Jeg skal snart på foreldrekaffe på skolen til Em, for deretter å reise inn til Trondheim for å hjelpe min kjære lillesøster og hennes Richard å flytte fra den lille leiligheta deres til et lite hus! Blir der til i morgen kveld. Skal også innom Toys R Us og IKEA iallefall, få shoppet litt julegaver.
Det er jeg, Em og mamma som reiser. Mo skal være hos pappaen sin – men ettersom han har arbeidshelg, så skal Mo være på Myra til tante Beate og dem på lørdagen på dagen. Det blir spennende, og sikkert fint for både Mo og dem!

Hva er deres planer for helga??

Kort oppsummering av den siste tida.

Photobucket

 • Em har fått seg ny seng. Fra meg og pappaen sin, i bursdagsgave! Er den ikke fin?
 • Em – akkurat 8 år gammel.
 • Bake Hello Kitty Muffins med Sarah og Em
 • Slik ble muffinsene
 • På handletur. Mo med ny lue.
 • Rampegutten har funnet vaniljesukkeret
 • Pakke i posten fra Jeanette og Malin (http://malinogmamma.net)
 • Giraffpute til Mo, Bok til meg, Pengepung og lipgloss til Em. TAKK Jeanette og Malin *hjerte*
 • Mo med «riks-tv antenne»
 • Badenymfe
 • Kjekkas med ny genser.
 • Strikkedilla – TRIVSEL!
Er flink til å dele bilder via mobilen på Facebook, men dårlig på å vise de på bloggen. Så her er en liten oppsummering. Har funnet photoappen til Android, som heter Little Photo – den bruker jeg en del. Men mobilbilder er mobilbilder da.. :p

Stormens herjinger på Statland!

Photobucket

Selv om det i følge alle værmeldinger på nettet, om at vi bare skulle få laber bris og stiv kuling her på Statland, så nådde Berit helt inn og romsterte mer enn hva vi var forberedt på. Men selv om vi ikke var forberedt på full storm, så tok vi inn trampolina (egentlig alt for seint uansett) og passet på så ingen løse ting lå ute. Og det var vi innmari glad i utover fredagskvelden, når vi merket stormen mer og mer.

Lyset blinka fler ganger, og en gang ble det borte en stund også. Utover kvelden ble vindkastene sterkere, og i natt tror jeg det må ha vært ganske sterk vind.

Jeg og min søte niese Sarah, som er på besøk i helga, kjørte oss en tur å titta – etter at vi hadde vært på «Frosken» og kjøpt oss lørdagsgodterier. Sarah får ikke til Kj-lyden i Kiosken, så da blir det Frosken. Synes det er litt søtt!

Vel, stormen. Den har rast godt på Statland i natt. Naust lå på fjorden, naustdører har løstnet, vannstanden er høy, gjerder har ramlet over ende.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Det fjøset har vært falleferdig lenge da. Men det har blitt verre etter stormen. Nesten pussig at det fortsatt står.

Oppe hos oss er alt som det skal. Ingenting som har løsna og fløyet av gårde. Det blåser mindre i dag, selv om det ikke er helt stille i dag heller. Blitt sagt det skal ta seg opp litt til kvelden, men tror nok ikke det blir som i går.

Været er fascinerende, og jeg har STOR respekt for naturens krefter!

Photobucket

Alle bildene er tatt med HTC Desire HD, og foto-appen «Little Photo»

Liker du Scrabble?

og har Android-telefon eller iPhone??

Vel, da må du laste ned Wordfeud på markedet, for så å legge til Kriztella

Har nylig lastet ned dette, og har så få mennesker å spille med. Så vil gjerne spille med fler. Jeg er ikke så flink, men synes det er kjempemorsomt likevel. Man kan spille sammen, og legger ut på tur. Det har ingenting å si om man ikke er tilgjengelig, det er bare å ta opp spillet senere og fortsette. Man kan få varsel på telefonen når motspilleren har lagt inn, og det er din tur igjen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Bilder hentet fra Androidmarkedet)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket