Sponset

Sko på nett

Noen som handler sko på nett? Og har sjekket Zalando.no?

Zalando har et stort utvalg av både klær og sko, og de har også et stort salg pågående.

På siden sin skriver Zalando:

Zalando tilbyr sko til alle anledninger. Skulle det være et par ballerinasko til en dag i parken, høye hæler til festen, snøresko til jobbhverdagen, støvletter for gåturer i vinterkulden, eller sandaler på varme sommerdager – Zalando har alt et skohjerte kan begjære. I Zalandos skoavdeling finner du mer en 800 forskjellige skomerker, i 22.000 forskjellige modeller – og ikke kun til damer. Zalando tilbyr også et rikt utvalg av barnesko og herresko.

Selv har jeg skodilla når det kommer til å handle sko til barna, men ikke like mye når det kommer til å handle sko til meg selv. Så jeg har tittet litt på Zalando, og funnet et utvalg sko jeg kunne tenkt meg til ungene.

Først til Mats-Oliver:
S2114C01M-702@1.1 GB114A00C-855@1.1 G5414A006-502@1.1 AD114A02H-802@1.1

 

Så til Emma-Isabelle:

FU213A02M-002@1.2 FU213A01Q-402@1.1 SK113A02R-802@1.1

 

Er ikke helt bortevekk i sko, så har jo titta litt på noen til meg selv også da!

sko4 sko3 Sko1

 

Deler også et lite utvalg av klær. Først gutter, så jenter og så dame:Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.08.45

Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.12.35 Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.14.57 Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.15.46

Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.18.24

(innlegget er skrevet i samarbeid med Zalando)

 

Polarn O. Pyret har gratis frakt denne uken!

I går kveld fikk jeg mail fra ei dame som jobber hos Polarn O. Pyret, hun fortalte at de like før sommeren startet nettbutikk i Polarn O. Pyret. Dette er jo kjempekjekt for travle småbarnsforeldre, som ikke kommer seg så ofte på shopping. Jeg vet med meg selv iallefall, at jeg handler mer online – enn å gå i butikker. Hun fra Polarn O. Pyret ville ha et samarbeid med bloggen min, så dette innlegget er sponset.

 

I mailen fikk jeg også tips om at det nå i uke 33 er FRI FRAKT om man handler i nettbutikken. Derfor har jeg i dag handlet litt i nettbutikken. Og gleder meg til pakken kommer. Jeg bestilte et sett til Mats-Oliver (Longs og genser), samt lue og hals i samme mønster. Skikkelig stilig. Har tidligere handlet hos Polarn O. Pyret, så vet at klærne derfra er gode klær – så tenker at dette settet blir kjempebra å ha i barnehagen utover høsten og vinteren!

Butikken er veldig oversiktlig synes jeg, og det er lett å finne fram. Dog måtte jeg lete litt for å finne noe i rett størrelse til Emma-Isabelle og Mats-Oliver, så det er mulig det er litt utplukket akkurat nå. Derfor ble det bare dette ene settet til Mo, denne gangen.

 

For å komme til nettbutikken, trykker du HER. (Det øverste bildet er også linket).

Nettbutikken har kortbetaling eller PayByBill (faktura eller delbetaling). Å betale med kort er kjempekjekt, men savner Paypal merker jeg. Som levering kan man velge klimanøytral servicepakke og «på døren» gjennom posten.. Man kan også velge My Pack – noe jeg gjorde, ettersom jeg har dårlig erfaring med posten. Derfor var det en stor fordel at man kan velge My Pack! Handlekurven og kassesystemet i nettbutikken er helt greit, og som nettbutikker flest – det er lett å finne fram og lett å få betalt.

Mer om min opplevelse med Polarn O. Pyret kommer når klærne har kommet. Da kommer jeg til å skrive litt om hvor fornøyd jeg er/ikke er, både om levering av pakken og klærne i seg selv. Samt en kort oppsummering av helheten.

 

(Dette innlegget er sponset.)

Sponset blogg?

Har alltid synes det har virka så gøy å bli sponset, og lurt på hva man må gjøre for å bli det. Om det kun er toppbloggerene som blir sponset, eller om den vanlige mann i gata også kan bli det.
Ble tipset om sponsetblogg.no , og har nå registrert meg der. Så da er det bare å vente å se om jeg har noen mulighet til å bli litt sponset da :)

  • Er du sponset?
  • Hva gjorde du for å bli det?
  • Noen erfaringer med sponsetblogg.no?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket