eBay

MAM smokker i posten!

Kjente at jeg var så møkklei alle de kjedelige smokkene til Mats-Oliver, de har jo liksom INGEN kule i butikkene her. Så jeg tok en titt på eBay og jeg tok en titt på hjemmesidene til MAM – det er jo MAM som er favoritten her.

Fant mange kjempefine og kule, så var vanskelig å velge. Men vi valgte disse under her, og fikk de i posten i romjula – og hentet de ut på mandag! Mo er kjempefornøyd med sine nye «m-kka» :)

2ac9ccc2504a8160359a855690ab427f c68f83b885e92f0665369c81d5f76f3a f1395913c45e02792dd7ec2e9c6ffdc9

 

I tillegg til disse bestilte jeg også noen navnesmokker! Har nemlig savnet å kunne bestille det andre steder, så ble så glad når jeg så det var mulig her. Da kan vi sikre oss at Mo sine smokker ikke forsvinner i BHG, fordi de tar feil :) Litt kjedelige, men likevel gøy at det står navnet hans på dem! Bestilte 3 av dem!

IMG_4758

(Beklager dårlig bilde, hadde kun mobilen tilgjengelig og Photoshop er midlertidig ute av drift..)

Men tips til andre, som kanskje vil spare noen kroner, så selger de smokker på eBay også. Har handlet der noen ganger tidligere. Søk etter merke (MAM eller Avent feks) og pacifier. Et tips når man handler på eBay, er å sjekke hvor høy prosent positiv feedback selgeren har. Kan være greit å velge de som er «top-rated seller». Sjekk også siste feedback som selger har fått, om tidligere kunder har vært fornøyd eller ikke. Om noen er interessert, så kan jeg forsøke å lage en guide til hvordan å handle på eBay?!

Ebay-tips!

Jeg har blitt så glad i todelte pyjamaser til Mo, men er ikke så lett å finne slike i størrelse 1 år synes jeg. Men på Ebay har jeg nå funnet en selger som har noen kjempefine todelte pyjamaser for unger. Vi har to derfra nå, og venter tre til. Selgeren kaller seg vaenaitbaby, og har ganske rask leveringstid og 99,9% positiv tilbakemelding.
De to øverste her har vi fra før, den blå med ugla selvfølgelig. Utrolig søt!!
Og den nederste var jo nydelig! Klart han må ha en slik!

Photobucket

Baby toddler leggings!

Lenge siden jeg kjøpte min første baby toddler leggings på ebay. Da valgte jeg den «smile panda». Når vi fikk den i posten, ble jeg forelska. Den var kjempegod, og utrolig søt. Så jeg måtte bestille fler. Neste gang kjøpte jeg 4 i slengen, og nå sist kjøpte jeg en til – som jeg har venta over 1,5 mnd på. Den siste med giraffen kom i posten nå i dag, og den var akkurat like flott som de andre. Kommer til å bestille fler slike, er mange av de jeg har lyst på. De er så snedige å ha når vi er bare hjemme her. Lett å bevege seg i dem! Så det er ofte han har bare body og en slik på seg her hjemme.

Photobucket

Kan anbefale selgeren Inda-Bayi!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket