Give Away

Give Away hos Phoebe og Høstbarn!

Flott giveaway hos Phoebe!
Sjekk bloggen hennes for nærmere informasjon!

Selv krysser jeg alt jeg har for at vi er de heldige vinnerene. Se disse tøffe klærne da! Hadde passet perfekt for min lille tøffe Mo! Kryss fingrene for oss dere og!

Bildet er linket

Konkurranser og Give aways!

Vil bare minne om at jeg har en egen plass for konkurranser og slikt i sidemenyen min. Der legger jeg bilde og link til konkurranser jeg deltar på.

Akkurat nå er det link til en konkurranse hos søteste Phoebe, hvor man kan vinne en Duplo Creative Sorter. Jeg krysser alt jeg har for at jeg og Mo vinner!!

Ligger også link til en annen søt give away, hos Musefletta, hvor jeg deltar. Der kan man vinne en søt kopp og deilig te.

Det er de konkurransene jeg deltar på akkurat nå. Men følg med i det feltet på sidemenyen, for plutselig er det nye konkurranser der!

Give away hos Sofie!

Fineste Sofie har give away, og en riktig så fin en og – se bare her:

Photobucket

Sofie er ei kjempesøt jente, og skriver en veldig fin blogg – som har blitt en av mine favoritter. Så anbefaler alle å titte innom den uansett!

Give away hos «Oss i Ugleveien»

Kom over en give away her nå i kveld, som jeg måtte delta i. Titt innom bloggen og delta du også! Man kan vinne premier fra Kremmerhuset (se bilde).

Photobucket

Har titta rundt på bloggen, og virker som en flott blogg. Så anbefaler alle til å stikke innom, selv om de ikke har tenkt å delta i give away’en!

Vil du bli en fornøyd OneCall-kunde?

Visste du at OneCall-kunder er de mest fornøyde kundene? Vil du også bli en fornøyd OneCall-kunde? Lenge gått å tenkt på å overføre ditt gamle mobilnummer til OneCall? Da har du sjansen nå, for jeg gir bort fem gavekort på 500 kr fra OneCall. Og her er det «først til mølla»-prinsippet som gjelder.

Med hjelp av gavekortet under her, så kan du få dekket opptil fler måneder med mobilregning, alt avhengig av forbruket ditt såklart. Det eneste du gjør er å gå inn på http://onecall.no og velger å overføre ditt mobilnummer til OneCall ved å bestille en av deres pakkeabonnementer.

Og det beste av alt, dersom én av dere benytter dere av dette tilbudet – så gir dere meg 500 kr, som jeg kan bruke til å dekke min mobilregning. Høres ikke det fantastisk ut?

~~~~~~

Og med dette sier jeg GOD HELG!
Jeg skal snart på foreldrekaffe på skolen til Em, for deretter å reise inn til Trondheim for å hjelpe min kjære lillesøster og hennes Richard å flytte fra den lille leiligheta deres til et lite hus! Blir der til i morgen kveld. Skal også innom Toys R Us og IKEA iallefall, få shoppet litt julegaver.
Det er jeg, Em og mamma som reiser. Mo skal være hos pappaen sin – men ettersom han har arbeidshelg, så skal Mo være på Myra til tante Beate og dem på lørdagen på dagen. Det blir spennende, og sikkert fint for både Mo og dem!

Hva er deres planer for helga??

Vinneren av Give Away’en!

Husker dere DENNE?

Photobucket

Jeg har nå hatt trekning på denne give away’en :

Photobucket

Og vinneren ble da CAROLINE, som var nummer 5 som kommenterte på innlegget om give away’en :)

Gratulerer!!!

Send meg adressen din på – kriztella @ live *dått* no - så skal jeg forsøke å sende koppen så snart som mulig! Skal på ferie fra i morgen til 8. august omtrent, men skal ta med meg koppen, og forsøke å sende den underveis – hvis ikke så blir den sendt så snart jeg kommer hjem! :)

Bitteliten GIVE AWAY på Mo sin 6 månedersdag!

Da har jeg gjort det igjen, bestilt noe som vi ikke kommer til å få bruk for. Sist var det Sing Sang-kortene som jeg hadde glemt å avbestille, og som Rebekka – Fru.Mæla vant :) Denne gangen har jeg handlet TO Tommee Tippee kopper, til Mats-Oliver – men så viser det seg at han ikke får til å suge noe ut av de koppene. Så da blir det give away på den som ikke er åpnet og brukt :)

Vet om mange som er fornøyd med Tommee Tippee, det var derfor vi kjøpte dem. Dessverre at han ikke forstår hvordan han skal suge ut av dem. Er nok fordi han er for inngrodd i andre typer.

Det er en slik en:

Photobucket

Og hva må du gjøre for å VINNE denne fine tut-koppen?

1. Legg igjen en kommentar på innlegget her, og skriv hvorfor du ønsker denne koppen
2. Bli gjerne følger av bloggen på Bloglovin og Facebook.

Verre er det altså ikke – Og du trenger ikke bli følger, men det er jo koselig om du blir det da ;)

Fristen er en uke – så neste lørdag vil jeg presentere en vinner! Lykke til alle sammen!

And the winner is …

Etter å ha skrevet ned 16 navn, hvor noen hadde 2 lapper og andre hadde 5 lapper, putta jeg lappene sammenbretta i et påskeegg av plast. Rista godt på det, åpna og trakk en lapp – og på den sto det :

*tommevirvel*

Photobucket

Rebekka Mæla, som blogger på Mer enn bare ord. Hun er mamma til Thea Emilie som blir 2 år i sommer, og jeg tenker nok at Thea Emilie vil få stor glede av disse singsang-kortene!

Gratulerer så masse :) Send meg en mail på kriztella@live.no med adressen din, så kommer det snart singsang-kort i posten til dere :)

Ps: Har jeg ikke hørt fra deg innen en ukes tid, så må jeg trekke ny vinner.

Siste sjanse: Give away – trekning 27. april

Minner om give away’en min, som dere finner HER. Trekning i morgen, 27.april!!

Photobucket

Minner om give away!

Vil bare minne dere om give awayen på bloggen min, som dere finner her. Litt lite deltagelse, så håper fler vil slenge seg på konkurransen – det er ikke mye man trenger å gjøre :)

Fristen er 27. april – min fødselsdag – og jeg gleder meg til å trekke en vinner da :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket