Uke for uke

35 uker, og medisinslutt.

Fra 35 uker og 0 dager til 35 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 2500 g
CRL: 31 cm
Full lengde: 42,5 cm

OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 33 uker gammelt. Om du kunne plassere fingeren din i fosterets håndflate, ville den lille hånden lukket seg. Tåneglene når tåspissene.

Navlestrengen er rundt en halv meter lang og mellom en og to centimeter i diameter. Trykket i den og konsistensen gjør at det sjelden blir knute på den, og skjer dette, løsner den som regel av seg selv. Fosteret bruker gjerne navlestrengen som leke og klemmer på den, men det klarer ikke å klemme så hardt at det skades.

Det er i de siste ukene av svangerskapet fosteret legger mest på seg, gjerne over 200 gram i uken!

~~~~~~

Da har jeg kommet så langt at om det skulle skje noe nå, så får jeg føde i Namsos :) Vel, iallefall om det ikke er veldig dramatisk da. For de i Namsos har ikke noen prematur-avdeling, og derfor kan man ikke føde før man har nådd 35 uker der. Da blir man sendt til Levanger. Har jeg hørt, iallefall. Søkte det opp, og på siden deres står det:

Hos oss kan du føde fra svangerskapsuke 35. Dersom fødselen starter før dette, vil du bli henvist til Sykehuset Levanger eller St. Olavs Hospital i Trondheim, avhengig av hvor mange uker gravid du er.

Så da stemmer det vel det jeg har hørt da :) Fint å vite at det blir Namsos nå da, for jeg liker meg der. Vet at de er flinke der oppe, og det er nært hjemme :)

I dag er første dag uten medisin også. Acetyratio (albyl-E – blodfortynnende). Har tatt en tablett hver dag siden uke 12, så det blir rart å plutselig ikke ta den. Men må slutte på den i god tid før fødsel, i og med at det er blodfortynnende, og man kan som kjent blø litt under en fødsel. Jeg har gått på medisinen for å minske risikoen for svangerskapsforgiftning, og sørge for at blodet kom seg greit gjennom til morkaka og livmora og babyen. Om det er medisinen sin fortjeneste eller ikke, det vet jeg ikke – men det har gått bra så langt iallefall. Babyen får all den næringen han skal, og er stor og sunn. Blodgjennomstrømmingen har fungert perfekt! Derfor blir det ekstra spennende å se hvordan det går nå som jeg slutter på medisinen. Gynekologen på føden sa at hva som helst kunne skje, og om det skjedde noe – så var jeg nå kommet så langt at det ikke var noe problem å sette i gang fødselen.

Skal på ny kontroll til jordmor neste tirsdag. Også er det ny ultralyd 3. januar. Så det blir spennende å se da. Skal følge litt ekstra med på blodtrykket hjemme nå. Selv om det ikke har vært en blodtrykksdempende medisin dette, så er jeg redd BT kan stige mer nå som jeg har sluttet på medisinen. Vi får se. Har hørt og lest om ulike erfaringer når det kommer til dette.

I helga har lillegutt vært utrolig rolig, og jeg ble nesten litt bekymra. Kjente bare noen små dult både lørdag og søndag, så små dult at jeg måtte tenke «var dette egentlig et spark?»… Tenkte at jeg skulle ringe føden i går, om det ikke tok seg opp.  Men så drakk jeg en halv liter med husholdningssaft før jeg la meg på søndag, og da jeg målte BT når jeg lå i senga, kjente jeg noen gode spark. Og i går var det masse rørelse inni der. Så han hadde vel bare en hvilehelg da. Ingen festløve her i gården nei! ;P

De sier på føden at man skal ha lav terskel for å ringe dit om man er bekymra. Likevel er terskelen min høy. Jeg vet ikke helt hvorfor. Redd for å være overhysterisk kanskje, eller redd for å være til bry. Redd for å ikke bli tatt på alvor, eller ledd av. Har hatt to små blødninger i løpet av svangerskapet, ikke mye – bare pittelitt. Andre har nærmest kommandert meg til å ringe, og jordmor sa det også når jeg nevnte det for henne på en kontroll uka etter – IKKE nøl med å ring, man vet aldri hva det kommer av.  Likevel ringte jeg ikke neste gang jeg opplevde det. Det gikk jo fort over da, og ser jo greit ut nå. Så det var jo ingenting alvorlig. Men må kanskje lytte til fagfolket, som sier at man skal ha lav terskel for å ringe… Vel, håper jeg slipper å vurdere å ringe siden da – iallefall før det er tid for fødsel! :) Som jommen er om bare litt over en måned!!

Photobucket

34 uker!

Fra 34 uker og 0 dager til 34 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 2300 g
CRL: 30 cm
Full lengde: 41 cm

OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 32 uker gammelt. Nå flyter det ikke lenger, men hviler i livmoren.

Øynene åpnes når fosteret er våkent, og lukkes når det sover. Øyefargen er vanligvis blå uansett hva som blir den endelige fargen fordi pigmenteringen ikke er ferdig ennå. Endelig utvikling av øyefarge krever at øyet blir utsatt for lys, og det kan ta flere uker etter fødselen før barnet får sin endelige øyefarge. Fingerneglene begynner nå å bli så lange at fosteret kan klore seg selv.

~~~~~~

34 uker da. Og på først kommende lørdag er jeg regnet som høygravid, for da er det 40 dager igjen til termin!

Fikk time til ny ultralyd i posten i dag, og skal inn den 3. januar. Da er jeg 37 uker på vei, og har gått uten medisinen i 2 uker, så det kan bli spennende da – å se om det er noen endringer etter medisinslutt. Ny jordmorkontroll i morgen, spent på om hvordan det er med urinen, ettersom det i forrige uke var litt av hvert der!

Ellers er det lite nytt å meddele. Eller, jeg tror jeg har råd til å kjøpe meg den quadroliften jeg ønsker meg!!! :D

Photobucket

33 uker, og ny UL på onsdag!

Week33_19778.jpg
Fra 33 uker og 0 dager til 33 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 2100 g
CRL: 29 cm
Full lengde: 39 cm

OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 31 uker gammelt. Ettersom det er mindre plass i livmoren, vil ikke fosteret kunne bevege seg like fritt som tidligere og bevegelsene blir mindre. Pupillene begynner å reagere på lys. Kanskje kjenner du rytmiske bevegelser – det er kanskje fosteret som hikker!

Ingen vet hva fostre tenker eller drømmer om, men nå har fosteret REM (Rapid Eye Movement) søvn, som vanligvis indikerer en drømmefase.

~~~~~~

33 uker tilsvarer nesten bare 50 dager igjen til termin! Ganske spennende det da!

Og nå er det tid for ny ultralyd også, for å sjekke hvordan Lissinj vokser. Nå i morgen, og mamma skal være med meg – og det setter jeg pris på. Pappaen ville ikke være med så…. Så skal jeg også innom Familieambulatoriet en tur, det blir spennende da. Skal også høre om det er mulig å få noe akupunktur mot bekkenet mitt, ettersom jeg har blitt anbefalt det av flere – deriblant tanta til Lissinj :)

Måtte nemlig høre med alderspensjonatet på søndag, om de hadde noen krykker som det var mulig å låne. Ettersom bekkenet mitt var så vondt at jeg knapt kunne røre meg uten at det gjorde så vondt at jeg begynte å gråte. Det å gå på do var et mareritt, og var eneste gangen jeg i det hele tatt turte å opp å gå. Når Ingrid kom med krykkene jeg fikk låne, så var det faktisk mulig å komme seg til og fra badet uten at det var så alt for vondt. Men Ingrid kunne fortelle at (tante) Beate hadde hatt god erfaring med akupunktur, så da skal jeg nevne det på føden, og høre om det kan være noe for meg. Spurte på Mammanett om dette også, og flere kunne bekrefte at det funka. Men ei skrev på facebook til meg at hun ikke kunne ha det, pga faren for å sette i gang fødselen. Så jeg må høre litt. Skal også spørre om å få låne krykker der, ettersom de på pensjonatet egentlig ikke låner ut slik, men de lånte jo ut om det var noe da.. :) Også var den ene ødelagt i den gummien under… Så er litt småredd for å bruke de inne på gulvet vårt..

Går litt bedre å gå uten krykkene nå da. Er ikke så helsikkes vondt lenger.

Kunne godt skrevet litt om hvorfor jeg plutselig har så vondt, men pokker heller – orker ikke fyre meg opp over det igjen. Det er ikke godt for blodtrykket mitt, tror jeg.

Men ellers har vi det bra. Forrige onsdag var jeg hos ny jordmor, i Namsos – og det gikk veldig bra. Hun var lett å prate med, og jeg fikk mye god informasjon :) Og alt så bra ut med blodtrykket og babyen. Hadde spor av proteiner og +1 på glukose i urinen. Men ikke noe faretruende :) Skal tilbake til henne 15. desember.

På fredag var jeg hos legen, fikk resept på paracet, som jeg ikke kommet til å bruke så mye av – for jeg har ikke tro på at bekkenet blir bra ved å kaste i meg paracet. Og en henvisning til fysioterapi for veiledning i egentrening. Etter det leverte jeg inn skiltene på bilen min… :/ Og jeg og mamma dro på besøk hos Filip og Line <3 Før vi tok turen til Steinkjer på shopping. Hadde trodd jeg skulle bli skikkelig gåen av den turen, og det ble jeg også – men det var ikke så ille som jeg hadde trodd det skulle bli, og dagen etter var jeg mer oppegående enn jeg hadde sett for meg. og det var bra, for Sarah kom på besøk :D Og på søndag bakte vi pepperkaker og var ute i snøen, jeg, Em og Sarah. Det var da «ulykken» med bekkenet skjedde. Så kom Kris Even, Line og Filip på middagsbesøk, og Ole Marius og Ingrid var her og. Koselig :D

I går var jeg, mamma og Em i bassenget. Noe som gjorde godt for bekkenet.

Vel, vi har det iallefall bra, til tross for smerter og sånn. Snart jul, snart termin. Løøøøv it!!!

Photobucket

32 uka allerede!

Fra 32 uker og 0 dager til 32 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 1800 g
CRL: 28 cm
Full lengde: 38 cm

OM BARNET

Photobucket

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 30 uker gammelt. Kroppen vokser ikke like fort

lenger, men hjernens vekst fortsetter i samme tempo. Når nye hjernefolder dannes, presses hodeskallen utover slik at hodestørrelsen øker. Antallet nervesammenkoblinger i hjernen øker enormt!

Håret på hodet blir tykkere, og nå er både tå- og fingernegler ferdig formet. Lanugohåret dekker stadig mindre deler av kroppen, og øyebryn og øyevipper blir stadig lengre.

Nå har fosteret så dårlig plass i livmoren at det må trekke føttene opp og innta det vi kalles fosterstilling. Fosteret får stadig mer fett under huden slik at noe av rødfargen forsvinner og huden ikke lenger er så rynkete. Nå er fosteret i ferd med å få det litt lubne utseende som hos nyfødte.

~~~~~~

Her er alt bra med oss. Sliter litt med en jæ***** vond bekkenløsning for tiden, men det går da greit likevel. Det er jo bare å ta det rolig, så går det jo greit. Så er jeg innmari spent på onsdagen, for da skal jeg til ny jordmor for første gang. Så da skal jeg til Bente Grande (?) i Namsos. Så det blir spennende. Har hørt mye bra om henne da, så håper jeg også kan komme å si mye bra om henne :)  Wish me luck!

Og tenk, under 2 mnd igjen. 8 uker. 58 dager !!

Photobucket

31 uker – og nesten 7 fullgåtte måneder.

Fra 31 uker og 0 dager til 31 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 1750 g
CRL: 27,5 cm
Full lengde: 37 cm 

OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 29 uker gammelt. Det øver seg iherdig på å svelge og tisser en halv liter hver dag. Det høres gjerne ikke så appetittlig ut, men husk at fostervannet fornyer seg hver tredje time. Etter som fosteret svelger, fylles også tarmen opp med barnets første avføring, mekonium, også kalt barnebek. Noen fostre har sin første avføring før de blir født, men de fleste venter til noen timer etter fødselen.

Øynene reagerer på lys, og vil gjerne reagere dersom sterkt lys skinner gjennom den stadig tynnere livmorveggen. Noen ganger strekker fostre seg mot lyskildene og kan følge en lyskilde med øynene.

Lungene og fordøyelsessystemet er nesten modne, men lungene vil fungere best om fosteret forblir i livmoren en stund til.

~~~~~~

31+2 = 7 fullgåtte måneder, så det er om 2 dager med andre ord! Bare 2 mnd igjen. 9 uker. Nærmer seg med stormskritt. 65 dager igjen, og det vil si 25 dager til høygravid – tre uker unna med andre ord. Vi har det bra :) Skal til lege på ny blodtrykkskontroll på onsdag, så er det ny jordmorkontroll uka etter der igjen -denne gangen hos ny jordmor, så det blir spennende. Uka etter der er det igjen tid for ultralyd. Så er det jul! :) Vel, nesten iallefall. Skal forsøke å ikke stresse så mye med jula i år. Men litt baking må det bare bli, hvis ikke blir det ikke jul for meg.. Så pepperkaker skal vi iallefall få til – jeg og Em :)

Photobucket

10 uker og 2 dager igjen til termin!

Fra 30 uker og 0 dager til 30 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 1600 g
CRL: 26,5 cm
Full lengde: 36 cm

OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 28 uker gammelt. Hjernens overflate blir stadig mer rynkete etter hvert som vindingene dannes. Forskere mener intelligensen kommer fra dette laget. Når vindingene snor og bukter seg på overflaten, maksimeres antallet hjerneceller og overflaten blir større. Nå kontrollerer hjernen den rytmiske pusteøvelsen og regulerer temperaturen selv!

Lanugohårene begynner å forsvinne, men forblir lengst på ryggen og skuldrene. Fosteret har nå ordentlige hår på hodet. Fettlaget under huden blir tykkere og glatter ut huden. Fettet isolerer og fungerer som energikilde.

Fosteret fortsetter å bevege seg så mye som mulig på den begrensede plassen og sparker med føttene og dunker med hendene. Noen fostre begynner også å snu seg med hodet ned nå. Dette kjenner du når fosteret sparker og dunker mot mellomgulvet og ribbeina, og hodet presser mot bekkenbunnen.

~~~~~~

30 uker da, og da er det jammen ikke lenge igjen! Kjenner jeg er glad for at jeg har alt av store ting i hus nå. Stellebord, seng, vogn, bilstol :) Mangler bare småting som bade- og stellesaker, bleier, ammesaker, smokker og slik.

Har egentlig ikke så mye å meddele. Vi har det bra, og det som står i hodene våre om dagen er bursdag! :)

Skal forresten på legekontroll i morgen. Ekstra blodtrykks- og urinsjekk! Satser på at det går bra. Selv om det blir litt rart, for legen er jo ikke klar over at BT mitt er normalt hjemme, selv om det kan være litt høyt hos jordmor feks. Men får jo forklare dette da, og høre hva legen sier.

Photobucket

29 uker, jordmor-bytte og ekstra BT-kontroll!

Fra 29 uker og 0 dager til 29 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 1350 g
CRL: 25,5 cm
Full lengde: 35 cm

OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 27 uker gammelt. Studier har vist at når mor slapper av ved å lytte til rolig musikk, blir også barnets bevegelser og hjerterytme roligere. Ettersom barnet blir vant til denne musikken, roer hjerteslag og -rytme seg raskere.

Dette er en indikasjon på at barnet har utviklet hukommelse og kan kjenne musikken igjen. Barnets hode har nå omtrent riktig størrelse i forhold til kroppen.

~~~~~~

Jordmorkontroll i dag igjen. Fire uker siden sist. Urinprøven var fin i dag, men BT var litt høyt – så jordmor vil jeg skal dra på legekontoret for en ekstra BT- og urinkontroll om 1 uke. Og det er jo greit da, har bestilt time til neste onsdag kl. 12:40. En strek i regninga det da, ettersom det er Em sin bursdag, og jeg burde vært hjemme og ordna i stand selskap. Men mamma er jo hjemme da, og hun har lovt å hjelpe til :)

Ellers så ligger han med hodet ned, og det kjenner jeg – for sparkene kommer i øvre del av magen. Og hjertelyden var fin. Symfyse – fundusmålet er som det skal.
Photobucket

Ellers så må jeg bytte jordmor. Fordi jeg ikke har tilgang til bil på tirsdagene, og JM bare er på Namdalseid på tirsdager. Så da må jeg på Familiens hus i Namsos, og har fått Bente som jordmor. Skal dit onsdag om 3 uker. Det blir spennende. Mamma sier at det er hun som tok i mot Ole Marius for 19 år siden! Og hun er visstnok veldig dyktig og trivelig. Så håper bare jeg liker henne. Litt kjipt å bytte, fordi jeg liker Randi på eide veldig godt. Og hun kjenner situasjonen min, og tar den så veldig på alvor. Men det går vel bra. Så lenge jeg går på acetyratio’en, så føler jeg meg ganske trygg på at det ikke skjer noe. Føler at dette skal gå bra. Det blir spennende når jeg skal slutte på den når jeg kommer til uke 35.

Han sparker mye iallefall, og vokser som han skal. Jeg har det bra jeg også. Merker det begynner å bli tyngre til kroppen da. Og bekkenet/symfysen er skikkelig vrang enkelte dager. Men stort sett smiler vi og har det bra :)

Photobucket

28 uka ♥

Fra 28 uker og 0 dager til 28 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 1100 g
CRL: 24,5 cm
Full lengde: 33,5 cm

OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 26 uker gammelt. Hjernebølgenes mønster ligner det nyfødtes.

Fosteret blir stadig flinkere til å åpne og lukke øynene, suge og svelge. Lungene kan nå puste luft, men det er fremdeles best for fosteret å forbli i livmoren slik at det kan vokse seg større. For hver dag som går bedres prognosene for å få et sunt og friskt barn om for tidlig fødsel inntreffer. Fosterets kropp består av mellom to og tre prosent fett.

Sentralnervesystemet begynner også å bli så modent at fosteret klarer å regulere kroppstemperaturen og gjøre regelmessige pusteøvelser.

Hos gutter begynner testiklene å synke ned i pungen.

~~~~~~

27 uker, og 9 av 10 overlever om de blir født nå!

Fra 27 uker og 0 dager til 27 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt:
1000 g
CRL: 23,5 cm
Full lengde: 32 cm

OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 25 uker gammelt. Denne uken åpner gjerne fosteret øynene for første gang, men det ser ikke særlig godt. Nyfødte barns syn er heller ikke særlig godt utviklet, og de er nærsynte. Hørselen er mye bedre enn tidligere, så fortsett å prate og synge for fosteret! Lydene vrenges nok noe av fostervannet, og fosteret har gjerne vernix i ørene også.

Nå samles nytt fett under huden hele tiden, slik at huden blir mindre gjennomsiktig og rynkete. Hjertelyden kan høres i stetoskop, og enkelte vil kunne høre det lille hjertet slå ved å legge øret mot magen.

Du begynner kanskje å merke at fosteret har fått tydeligere søvnmønster, og vil kunne kjenne igjen aktive og rolige perioder på omtrent samme tidspunkt fra dag til dag.

~~~~~~

Tenk, nå er Lissinj omtrent 1 kg!!! Vi har kommet til uke 27, og da er det bare 13 uker igjen. For to dager siden passerte jeg 6 fullgåtte måneder :) Og i dag har jeg kommet dit hvor «9 av 10 overlever om de blir født» – og det er ganske trygt å tenke på!! :)

I gårkveld/natt og i mårrest har Lissinj vært kjempeaktiv. Tror han har snudd seg fra å sitte, til å ligge med hodet ned. For det var utrolig til turnering der inne, og nå kjenner jeg sparkene mer øverst i magen igjen.

Ellers har bekkenet plaga meg litt igjen i det siste, og det er jo typisk nå som jeg skal til Trondheim til helga – og traske rundt på IKEA. Blodtrykket er veldig varierende. Fra å være normalt til å være ganske høyt. Jeg tror det er alt for mye stress og bekymringer i livet mitt, som spiller inn. Så fra nå av vil jeg forsøke å ikke la meg påvirke av den negative dritten som andre forårsaker.

Denne uka skal jeg hente hjem barnevogna, og jeg skal til Trondheim å handle babyutstyr :) Det blir utrolig gøy å få ting på plass nå i nærmeste framtid. Jeg kan nesten ikke vente!! Så er jeg stolt av at jeg klarer å handle det meste selv :D Altså, økonomisk.. Godt å ikke være avhengig av at noen må hjelpe til… Selv om det sikkert hadde vært koselig å bli spandert på barnevogn, slik som mange andre jeg kjenner – så er det litt stas å kunne ha kjøpt det selv også :) Noen småting kommer jeg kanskje til å ønske meg i julegave da :) Vi får se hva jeg finner ut at jeg mangler :)

En annen ting er at jeg ikke har peiling på hvordan jeg kommer meg på de neste jordmorkontrollene, ettersom bilen min ikke blir Eu-godkjent, og det blir alt for dyrt å fikse den – den er rett og slett ikke verdt det. Skal høre med jordmor om jeg må gå til henne på eide, eller om jeg kan komme til Namsos å treffe henne en onsdag i stedet – for da har mamma fri fra jobb, og jeg kan låne bilen hennes. Jordmor er jo på eide bare annenhver tirsdag..

Uansett, vi har det bra. Alle tre. Kommende storesøster MÅ kjenne på magen hver kveld, og synge og snakke og kose med lillebror i magen!! Det er så koselig :)

Photobucket

26 uker, og ny ultralyd i dag!

Fra 26 uker og 0 dager til 26 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 900 g
CRL: 22,5 cm
Full lengde: 31 cm

OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 24 uker gammelt. Hjernebølger begynner å aktivisere hørsels- og synssystemer, og både munn og lepper viser større sensitivitet. Hjernevindingene utvikles gradvis fra nå av. Fosteret begynner nå å reagere på både lys og lyder som kommer utenfra livmoren. Neseborene som til nå har vært lukket, åpnes.

Lungene begynner å bli bedre forberedt på et liv utenfor livmoren hvis barnet skulle bli født for tidlig. Ryggraden vokser for å støtte opp om fosterets vekt. Ryggraden består nå av 33 ringer, 150 ledd og 1000 sener.

Den neste måneden vil være en svært aktiv periode for fosteret, og det vil vokse mye og legge godt på seg.

~~~~~~

Tiden flyr, som jeg vel har skrevet veldig ofte. Bare 14 uker igjen, babyen er over 30 cm og er aktiv inni magen hver dag. Og Em har kjent det med hånda si også noen ganger nå! :)

I dag er det tid for ultralyd. Hadde veldig lyst til å ha med meg en av mine beste venner – men slik ble det ikke. Enda jeg var ute i god tid for å sikre meg avtale. Man må vel bare innse at man ikke er så viktig, i forhold til alt annet. Litt trist og veldig skuffet, men sånn er livet.
Satser på å få en fin ultralyd likevel. Og at vi får vite kjønnet, og får med oss fine bilder hjem som vi kan vise frem til familien!! :)

Skal også i vei å kjøpe seng til Em, som blir stående hos Kris Even og Line – fram til de har tid og mulighet til å ha den med utover, eller vi har mulighet til å dra dit å hente den.

Kommer nok en liten oppdatering når vi har kommet hjem fra byen!! :)

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket