BLOGG

Sko på nett

Noen som handler sko på nett? Og har sjekket Zalando.no?

Zalando har et stort utvalg av både klær og sko, og de har også et stort salg pågående.

På siden sin skriver Zalando:

Zalando tilbyr sko til alle anledninger. Skulle det være et par ballerinasko til en dag i parken, høye hæler til festen, snøresko til jobbhverdagen, støvletter for gåturer i vinterkulden, eller sandaler på varme sommerdager – Zalando har alt et skohjerte kan begjære. I Zalandos skoavdeling finner du mer en 800 forskjellige skomerker, i 22.000 forskjellige modeller – og ikke kun til damer. Zalando tilbyr også et rikt utvalg av barnesko og herresko.

Selv har jeg skodilla når det kommer til å handle sko til barna, men ikke like mye når det kommer til å handle sko til meg selv. Så jeg har tittet litt på Zalando, og funnet et utvalg sko jeg kunne tenkt meg til ungene.

Først til Mats-Oliver:
S2114C01M-702@1.1 GB114A00C-855@1.1 G5414A006-502@1.1 AD114A02H-802@1.1

 

Så til Emma-Isabelle:

FU213A02M-002@1.2 FU213A01Q-402@1.1 SK113A02R-802@1.1

 

Er ikke helt bortevekk i sko, så har jo titta litt på noen til meg selv også da!

sko4 sko3 Sko1

 

Deler også et lite utvalg av klær. Først gutter, så jenter og så dame:Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.08.45

Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.12.35 Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.14.57 Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.15.46

Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.18.24

(innlegget er skrevet i samarbeid med Zalando)

 

Bedre sent, enn aldri!

Det er vel rette overskriften å ha på dette innlegget.

24. mars 2012 ble jeg annonsert som vinner av en Duplo putteboks inne på bloggen til Hanne / Frk Lommerusk. Premien kom aldri… Og etter en stund sendte jeg mail til Hanne, og etterspurte denne. Og Hanne lovet å ordne opp. Så aldri noe til premien, og det hele ble glemt.

Når jeg kom hjem til mamma og pappa i går, lå det en hentelappe fra posten her. Skjønte ikke helt hvor pakken kom fra, og når jeg så pakken og det sto avsender Hanne – så skjønte jeg iallefall ingenting! Haha, hadde helt glemt dette. Men når jeg åpnet pakken, DA skjønte jeg! Vedlagt lå det et brev, hvor Hanne skriver at hun hadde funnet premien i boden og at hun beklager at hun ikke hadde sendt den før.

Jeg kan ikke annet enn å le av situasjonen, og takke Hanne for at hun er ærlig og sender den nå – så lenge etter. Det er en ærlig sak å «glemme hele greia». Jeg vet hvor hektisk hverdagen kan være, og hvor fort gjort det er å ikke få tid – og etterhvert glemme bort slike ting.

Men premien er mottatt, og jeg gleder meg kjempemasse til Mats-Oliver kommer her i ettermiddag, så han kan få den.

Så TUSEN TAKK Hanne!!!

Polarn O. Pyret har gratis frakt denne uken!

I går kveld fikk jeg mail fra ei dame som jobber hos Polarn O. Pyret, hun fortalte at de like før sommeren startet nettbutikk i Polarn O. Pyret. Dette er jo kjempekjekt for travle småbarnsforeldre, som ikke kommer seg så ofte på shopping. Jeg vet med meg selv iallefall, at jeg handler mer online – enn å gå i butikker. Hun fra Polarn O. Pyret ville ha et samarbeid med bloggen min, så dette innlegget er sponset.

 

I mailen fikk jeg også tips om at det nå i uke 33 er FRI FRAKT om man handler i nettbutikken. Derfor har jeg i dag handlet litt i nettbutikken. Og gleder meg til pakken kommer. Jeg bestilte et sett til Mats-Oliver (Longs og genser), samt lue og hals i samme mønster. Skikkelig stilig. Har tidligere handlet hos Polarn O. Pyret, så vet at klærne derfra er gode klær – så tenker at dette settet blir kjempebra å ha i barnehagen utover høsten og vinteren!

Butikken er veldig oversiktlig synes jeg, og det er lett å finne fram. Dog måtte jeg lete litt for å finne noe i rett størrelse til Emma-Isabelle og Mats-Oliver, så det er mulig det er litt utplukket akkurat nå. Derfor ble det bare dette ene settet til Mo, denne gangen.

 

For å komme til nettbutikken, trykker du HER. (Det øverste bildet er også linket).

Nettbutikken har kortbetaling eller PayByBill (faktura eller delbetaling). Å betale med kort er kjempekjekt, men savner Paypal merker jeg. Som levering kan man velge klimanøytral servicepakke og «på døren» gjennom posten.. Man kan også velge My Pack – noe jeg gjorde, ettersom jeg har dårlig erfaring med posten. Derfor var det en stor fordel at man kan velge My Pack! Handlekurven og kassesystemet i nettbutikken er helt greit, og som nettbutikker flest – det er lett å finne fram og lett å få betalt.

Mer om min opplevelse med Polarn O. Pyret kommer når klærne har kommet. Da kommer jeg til å skrive litt om hvor fornøyd jeg er/ikke er, både om levering av pakken og klærne i seg selv. Samt en kort oppsummering av helheten.

 

(Dette innlegget er sponset.)

Buzzador; Tassimo!

For en stund siden ble jeg invitert inn til kampanjen til Buzzador, med Tassimo kaffemaskin! Jeg takket ja, i og med at jeg syntes det var et godt tilbud (sparte mye penger), og fordi jeg tidligere har prøvd Dolce Gusto, og ville forsøke en konkurrent.

Var ganske stas å hente Tassimo på posten, og var veldig spent når jeg pakka den ut. Første som slo meg var hvor mye som var med i pakken! Masse kaffe, kakao og te. Stativ for å holde dem på plass, og den røde flotte maskinen.

Emma-Isabelle ble veldig raskt glad i kakao’en som var med, og det er vel ikke mange slike igjen nå. Mamma har fler ganger fått smake den originale kaffen, og Line og Ole Marius har fått smake den «dark». Og ingen har klagd iallefall!

Kommer nok til å bruke denne en del framover. Og gleder meg til å teste ut de smakene jeg enda ikke har fått prøvd. 

 

Første innlegg!

Woohoo! Endelig er Macbook Pro i hus! Ventet lenge på den.. For en uke siden fikk jeg skattepengene og Mac’en ble bestilt!

I dag sov jeg og Mo lenge, fordi han er syk. Startet med feber i går, og sent i gårkveld kasta han opp. Vet ikke om det er fordi han hoster til han brekker seg, eller om det er fordi han har fått omgangen. Uansett, bråvåknet av at det ringte på døra – det var postmannen. Han kom med hele 6 pakker til meg, og omtalte seg selv om selveste julenissen! Haha!! Vi har i allefall én god postmann her!

Han kom med Mac’en, Time Capsule, HP photosmart 6510 (all-in-one printer), garn fra Pickles, pakke fra eBay og sengesett fra Hansen & Dysvik.

Mo sover nå i senga mi, etter at han kasta opp til lunchen igjen. Stakkars liten!!

Em sitter med sine nye PC. Min gamle Dell, som jeg har formatert for henne. Og jeg skriver mitt aller første blogginnlegg fra Mac! Og det innlegget vil jeg bruke på å stille noen spørsmål… Jeg er jo fersk på dette med Mac, så er mye jeg ikke vet.

 

 • Hvordan legger jeg inn egne fonter? Hvor?
 • Noen apper som jeg MÅ ha?
 • Kan man koble seg opp trådløst til en skriver?
 • Tips og triks jeg bør vite?
 • Tips om hvordan jeg best organiserer bilder og dokumenter? (På pcen hadde jeg ingen gode system på dette…)
 • Hvordan markere en tekst/deler av en tekst lett? Typ ctrl+home/end på PC..
 • Hvordan åpne en lenke i ny fane?

Akkurat nå står det helt stille, men kommer sikkert med fler spørsmål etterhvert. Men har dere Mac’ere noen gode tips som handler om helt andre ting enn hva jeg har spurt om her, så fyr løs!

Jeg gleder meg!!

I dag har jeg drevet å pakket litt, og i morgen må jeg pakke mer / pakke om. For i morgen kveld setter jeg snuten mot Trondheim / Hundhamaraen. Skal dit å overnatte til søstra mi og familien hennes, for på onsdag reiser jeg videre med fly til Torp! Skal til søte Kristine i Larvik!! ♥

Og på fredagen henter vi fine Line ♥  Og sammen kjører vi tre til Sarpsborg. For i år er det årlige bloggtreffet til Caroline!!

Jeg gleder meg kjempemasse! Skal bli så koselig å se alle igjen, og kanskje treffe noen nye også!

Jeg blir der nede til søndagen. Da tar jeg fly hjem igjen, og Marianne henter meg på flyplassen så skal jeg sove der til mandagen igjen ♥  Så da får jeg kosemosa masse med tantegull også!

Tar med meg iPaden, men hvor mye blogging det blir er uvisst!  Tror dette er bilde fra alle treff jeg har vært på..

 • Sommer 2009 – Hos Caroline i Sarpsborg
 • April 2010 – Caroline og Kristine og Jenny kom på bursdagen min ♥
 • Sommer 2010 – Hos Kristine i Larvik
 • Sommer 2010 – Hjemme hos meg!
 • Mars 2012 – Minitreff i Larvik + Kaizers konsert.
 • Sommer 2012 – Hos Caroline i Sarpsborg igjen

Det er 3 stykker som har vært på alle sommertreffene. Det er Caroline, Kristine og meg. Det er også vi tre som har invitert hjem til oss! Den harde kjerne ♥

Artisteer, wordpress og Footer!

I mai en gang, endra jeg litt på designet mitt i artisteer. Laget blant annet ny header. Og jeg er opptatt av å kreditere fontene jeg bruker i headeren – og det bruker jeg å skrive inn i footeren. Men enda jeg skrev det inn i artisteer, så kommer det ikke opp når jeg laster opp temaet.

Derfor lurer jeg på om det kan være noen innstillinger i wordpress. Men har ikke funnet ut HVOR enda!

Så om noen har tips, så  fyr løs!! Synes det blir feil at det står de fontene i footeren nå, bruker jo ingen av de lenger..

 

Dette er riktig:

Forandringer

Har gjort noen små forandringer på bloggen i det siste. Fant ut at det var på tide med en ny header. Den er ikke så veldig ulik den forrige, men den har nyere bilder av oss tre, og annen skrifttype. Jeg har også da endret avataren, slik at den står i stil med headeren. Denne ser dere blant annet på facebook-siden vår, og når jeg kommenterer via disqus.
Når vi er inne på disqus, så kan jeg fortelle at jeg har endret kommentarfelt, så nå er det disqus-kommentarfelt på bloggen! Er ganske fornøyd med det, og håper det fungerer greit for dere som skal kommentere!

Om det er noen problemer med dette, så håper jeg dere kan ta kontakt på facebook-siden eller noe.

Ønsker veldig å bli flinkere til å blogge, og blir litt mer inspirert når bloggen ser bra ut! :) Så satser på at det kommer noen fler innlegg fra meg framover. Jeg vil jeg vil jeg vil! Og tenker nok at mine lesere også vil!

Anbefaling; Web-Linn SmykkeDesign!

Det er ikke ofte jeg kommer med anbefalinger på bloggen min, men har sett at det er fler som lager slike mammasmykker for tiden – og da må jeg bare få fram den jeg synes lager de fineste! Fordi hun fortjener litt reklame, slik at fler legger merke til henne!!

Jeg har selv vunnet øredobber og armbånd på bloggen hennes, og fikk da med et smykke også (til Em ♥) – og det er øredobber, smykke og armbånd som har blitt mye brukt. De er kjempesøte!

Akkurat nå har hun en konkurranse på Facebook-siden sin, hvor det blir trukket en vinner når siden når 200 «likes».

(Bildet er linket)

 

Jeg synes disse mammasmykkene er utrolig søte!! Og har selv tenkt å bestille, bare ikke bestemt meg for hvordan jeg ønsker det skal være enda.

Men anbefaler ALLE å innom siden hennes, og bloggen for den saks skyld!

Skal du kjøpe barnevogn?

…og bor i nærheten av Namsos/Trondheim – så synes jeg du skal kikke innom denne annonsen på FINN.no! Det er broren min og dem, som selger barnevogna si. Det er ei kjempeflott vogn, som er kjøpt i Danmark i 2008. Selv liker jeg kjempegodt de store hjulene den har!

Photobucket

(Bildet er linket!!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket