Leker

Helt glemt det jo…

… å fortelle at vi har hatt besøk 15. mai av

Photobucket

…min kusine Caroline, som nå nylig har kommet hjem etter 7 mnd på Gran Canaria. Vi har savnet henne, og det var så koselig å ha besøk av henne.

Photobucket

…mamma sin venninne Sissel, som var på Statland den helgen. Hun hadde til og med med gave til Mats-Oliver – en kjempesøt larve-draleke.

Photobucket

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

… å fortelle om storesøster som er så flink å hjelpe til med å gi lillebror mat.

Photobucket

Hun liker å hjelpe til. Av og til. Noen ganger spør hun om å få mate, og da får hun som regel prøve litt – men det er ikke alltid hun har tålmod til å sitte i ro hele måltidet, så da må mamma ta over. Mens andre ganger skal hun til og med være storjente og ta seg av rapingen og.

Nye og gamle innkjøp

Jeg er veldig veldig glad i å handle inn nye ting, spesielt til Mats-Oliver eller Emma-Isabelle. Og netthandling er kjempegøy.

I dag fikk jeg ei bok i posten, «Lattlaget barnemat» som jeg bestilte på cdon.com etter et tips. Så nå skal jeg lese meg opp på den, for så å lage barnemat til Mo på egenhånd. Det blir spennende.

Så må jeg vise fram andre ting jeg har kjøpt da.

For litt over en mnd siden fikk vi denne trekassen med treklosser i posten. De er kjempefinne og gammeldagse. Gleder meg til Mo blir gammel nok til å leke med dem. Til nå står de bare til pynt.

Har også kjøpt en NYDELIG draleke fra Brio, nemlig en giraff! Det er ingen hemmelighet at jeg og Mats-Oliver liker giraffer, så vi har en god del ting med giraffer på – dermed passa også denne draleken veldig. Den står også bare til pynt nå, ettersom han er for liten til å leke med den. (Vel, bortsett fra de gangene storesøster leker med «Mira» – som hun kaller den).

Og i går gjorde jeg mitt aller første ebay-kjøp. (Ja, jeg har vært pingle tidligere, og ikke turt å handle der med tanke på moms og toll og slik!) Men fikk gode instrukser fra ei, og da turte jeg å shoppe. Så de søte skoene med giraff kommer i posten til Mo om ikke så lenge – satser vi på.

Photobucket

Skal forsøke å bli flinkere til å vise fram hva jeg har handlet til ungene og meg selv. Synes jo det er så gøy å se slike innlegg på andre sine blogger.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket