Konkurranse

Bedre sent, enn aldri!

Det er vel rette overskriften å ha på dette innlegget.

24. mars 2012 ble jeg annonsert som vinner av en Duplo putteboks inne på bloggen til Hanne / Frk Lommerusk. Premien kom aldri… Og etter en stund sendte jeg mail til Hanne, og etterspurte denne. Og Hanne lovet å ordne opp. Så aldri noe til premien, og det hele ble glemt.

Når jeg kom hjem til mamma og pappa i går, lå det en hentelappe fra posten her. Skjønte ikke helt hvor pakken kom fra, og når jeg så pakken og det sto avsender Hanne – så skjønte jeg iallefall ingenting! Haha, hadde helt glemt dette. Men når jeg åpnet pakken, DA skjønte jeg! Vedlagt lå det et brev, hvor Hanne skriver at hun hadde funnet premien i boden og at hun beklager at hun ikke hadde sendt den før.

Jeg kan ikke annet enn å le av situasjonen, og takke Hanne for at hun er ærlig og sender den nå – så lenge etter. Det er en ærlig sak å «glemme hele greia». Jeg vet hvor hektisk hverdagen kan være, og hvor fort gjort det er å ikke få tid – og etterhvert glemme bort slike ting.

Men premien er mottatt, og jeg gleder meg kjempemasse til Mats-Oliver kommer her i ettermiddag, så han kan få den.

Så TUSEN TAKK Hanne!!!

Vinn Duplo Creative Sorter hos Hodetmitt.no

 

Det er mange bloggere som har denne konkurransen gående nå. Der kan du delta på Gudrun sin, det er bare å trykke på bildet!

Jeg deltar fordi dette hadde vært en kjempefin ting for Mats-Oliver. Han har en Laban putteboks, og har begynt å lære seg hvor han skal putte de ulike figurene. I tillegg er han kjempeglad i lego, og har nå begynt å skjønne hvordan han setter dem sammen – selv om det er mest gøy å ta dem fra hverandre og rive tårn som jeg bygger.

Konkurranser og Give aways!

Vil bare minne om at jeg har en egen plass for konkurranser og slikt i sidemenyen min. Der legger jeg bilde og link til konkurranser jeg deltar på.

Akkurat nå er det link til en konkurranse hos søteste Phoebe, hvor man kan vinne en Duplo Creative Sorter. Jeg krysser alt jeg har for at jeg og Mo vinner!!

Ligger også link til en annen søt give away, hos Musefletta, hvor jeg deltar. Der kan man vinne en søt kopp og deilig te.

Det er de konkurransene jeg deltar på akkurat nå. Men følg med i det feltet på sidemenyen, for plutselig er det nye konkurranser der!

Konkurranse hos Vi Venter

 

Anne Cecilie på Vi Venter har en konkurranse gående, hvor man kan vinne en valgfri strømpebukse fra lillebaby.no. Selv syntes jeg den på bildet over her var innmari søt, og kunne godt tenkt meg denne til Mo. Jeg er jo alt for han ;)  

Titt innom bloggen hennes, og delta du og! 

Jeg er en vinner!

Web-linn

Museflettas skatter!

Ei fantastisk dame jeg kjenner via nettet har åpnet sin egen flotte nettbutikk,

og i den anledning har hun giveaway på bloggen sin.

Både bloggen og nettbutikken er verdt en titt ;) Samme med facebooksiden til nettbutikken.

Konkurranse hos Web-Linn

 

Alina har kjørt i gang en konkurranse, hvor alt man trenger å gjøre er å legge ut dette bildet på bloggen sin – da er man med i trekningen om fine smykker hun har laget! Go do it! (Eller ikke, for da er sjansen for at JEG vinner større – men titt uansett innom bloggen hennes, for den er verdt å titte innom!! Flott design, fine bilder. Kreativ dame, med en nydelig sønn på 6 mnd! )

Minner om Lano-ungen

Dere kan stemme på Mats-Oliver HER, én gang hver dag i hele sommer.

Vi hadde satt veldig stor pris på alle stemmer :) )

Stem på Mats-Oliver til årets Lano-unge!!

Vil dere være så vennlig å avgi en liten stemme på Mats-Oliver til årets Lano-unge? *blunke blunke*

Bildet vi deltar med er dette

Photobucket

og du kan trykke HER for å komme direkte til bildet!

Tusen takk til dere som stemmer på oss *kisses*

 

Først er det «trekning» av fylkesvinnere – noe som er ut i fra hvor mange stemmer de har fått, trykkvaliteten til bildet og om bildet kan brukes til å markedsføre Lano. Så 19 vinnere går videre til finalen. Hver fylkesvinner vinner et årsforbruk av lano-produkter. Og som alenemor uten fast jobb hadde vi virkelig trengt det!
Den som vinner lano-ungen 2011 vinner et reisegavekort på 30.000, samt at man får bildet sitt på lano-refillen!

Vil dere stemme på oss?

Photobucket

Deltar i en konkurranse med dette bildet av MO – og håper noen vil stemme på oss. Kan stemme fram til midnatt.

Her kan dere stemme: www.babyfestivalen.no/kid.php?id=1897

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket