Gratispakker

Rimi-pakken 6-12 mnd!

Photobucket

Gravide og spebarns-familier får en del gratispakker rundt omkring – alle vil vise litt av hva de har å tilby av produkter, og forsøker å bestikke oss via gratispakker. De fleste pakkene er fra 3 mnd før fødsel og til barnet er 3 måneder gammelt. Men Rimi og Libero har pakke også ved 6 månedersalderen! Jippi!!

Så nå har vi hentet hjem Rimi-pakken 6-12mnd. Og det er godt mulig jeg har blitt kravstor, men jeg ble faktisk litt skuffet over pakken. Den inneholdt nesten akkurat det samme som i den fra 0-6 mnd, bare at bleiene var i større størrelse. Men sånn alt i alt, så er det jo en kjekk pakke da. Det er jo gratis! Gratis er gøy! Bleiene var forresten søte, med giraffer – som vi er så glad i.

Pampers våtserviettene vet jeg ikke om jeg vil bruke, de kom skikkelig dårlig ut i en test nå nylig – var det i Foreldre og Barn tro? Ja, det var det – sitter nå med artikkelen foran meg. Pampers sensitive + aloe vera & chamomille inneholder flere problematiske stoffer – blant annet bensyl alcohol og disodium EDTA. Begge mine unger har sensitiv hud, så jeg må være nøye med hva jeg bruker på dem.

Men ellers en fin pakke. Bleiene er snart brukt opp. Gøy å teste dem også, vet ikke om de klarer å overbevise meg nok – så vi fortsetter nok med Libero.

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket