Foto-oppdrag

Marianne og magen!

Nesten helt siden lillesøstera mi ble gravid, så har vi snakket om at jeg måtte ta bilder av henne som høygravid. Og det var hele veien planen at jeg skulle ta bilder av henne i jula. Men jula gikk fort, og plutselig var det romjul. Da ble vi enige om 4. juledag. Som tidligere nevnt på bloggen, så måtte jeg på legevakta sendt 3. juledag, og ble derfra innlagt på kirurgisk avdeling med akutt blindtarmbetennelse. Ble operert 4. juledag, og ikke hjemme før 5. juledag – og da hadde søstra mi og kjæresten alt reist tilbake til Trondheim.

Vi syntes det var litt dumt, men jeg hadde hele veien et håp om at de kom i 1årsdagen til Mats-Oliver. Men det gjorde de ikke, noe jeg kan forstå veldig godt da. med bare 3 uker igjen til termin, så er det ikke noe særlig å kjøre 20 mil for bare ei lita helg.

Men siste helga i januar hadde jeg ingenting fore, og var også blitt invitert på alenemammatreff. Jeg ønsket veldig å dra på besøk til Marianne og Richard, for å ta bilder av magen!

Helga gikk også fort, så bildene ble ikke tatt før på lørdagskvelden. Så hadde litt dårlig lys. Hadde det også stressende når jeg pakka bilen på fredag, så glemte enkelte ting jeg hadde tenkt å ha med til fotograferingen. Blant annet den lyseblå sløyfa til dåpskjolen. Så på bildene brukte vi et grønt silkebånd, som jeg redigerte på i photoshop, slik at det ble blått.

Richard var ikke særlig villig til å være med på bilder, så fikk vel ett ordentlig bilde der han var med.

Men nå er bildene tatt, så da kan Nikolai bare komme. 8 dager igjen til termin i dag. Jeg tippet 1. februar, så blir spennende å se om han kommer. Andre dager jeg holder en knapp på er 7. februar, 12. februar og 21. februar. Blir spennende å se, og jeg gleder meg mye til han kommer!

Men her er iallefall bildene:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Pga dårlig lysforhold, så er ikke bildene av den beste kvaliteten. Men sånn går det når man skal ta bilder i en kveldsmørk stue. Men koselige bilder likevel da!

Konfirmasjonsfotografering

19. juli fikk jeg forespørsel via facebook – «Kan du ta konfirmasjonsbilder av Lene?» – joda, det kunne jeg vel. Og samme dagen kjørte jeg utover til Ledang for å ta bilder. Jeg har aldri tatt slike foto-oppdrag før, så var ganske spent.

Det viktigste for meg var at kunden ble fornøyd, og det ble de. Jeg har fått tillatelse til å dele noen av bildene på bloggen:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Hva synes dere? Selv synes jeg det ble greit. Ganske kritisk til meg selv… Fordi jeg ønsker så veldig å lykkes liksom. Men det viktigste er som sagt at kunden er fornøyd.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket