BABYUTSTYR

Sko på nett

Noen som handler sko på nett? Og har sjekket Zalando.no?

Zalando har et stort utvalg av både klær og sko, og de har også et stort salg pågående.

På siden sin skriver Zalando:

Zalando tilbyr sko til alle anledninger. Skulle det være et par ballerinasko til en dag i parken, høye hæler til festen, snøresko til jobbhverdagen, støvletter for gåturer i vinterkulden, eller sandaler på varme sommerdager – Zalando har alt et skohjerte kan begjære. I Zalandos skoavdeling finner du mer en 800 forskjellige skomerker, i 22.000 forskjellige modeller – og ikke kun til damer. Zalando tilbyr også et rikt utvalg av barnesko og herresko.

Selv har jeg skodilla når det kommer til å handle sko til barna, men ikke like mye når det kommer til å handle sko til meg selv. Så jeg har tittet litt på Zalando, og funnet et utvalg sko jeg kunne tenkt meg til ungene.

Først til Mats-Oliver:
S2114C01M-702@1.1 GB114A00C-855@1.1 G5414A006-502@1.1 AD114A02H-802@1.1

 

Så til Emma-Isabelle:

FU213A02M-002@1.2 FU213A01Q-402@1.1 SK113A02R-802@1.1

 

Er ikke helt bortevekk i sko, så har jo titta litt på noen til meg selv også da!

sko4 sko3 Sko1

 

Deler også et lite utvalg av klær. Først gutter, så jenter og så dame:Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.08.45

Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.12.35 Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.14.57 Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.15.46

Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.18.24

(innlegget er skrevet i samarbeid med Zalando)

 

MAM smokker i posten!

Kjente at jeg var så møkklei alle de kjedelige smokkene til Mats-Oliver, de har jo liksom INGEN kule i butikkene her. Så jeg tok en titt på eBay og jeg tok en titt på hjemmesidene til MAM – det er jo MAM som er favoritten her.

Fant mange kjempefine og kule, så var vanskelig å velge. Men vi valgte disse under her, og fikk de i posten i romjula – og hentet de ut på mandag! Mo er kjempefornøyd med sine nye «m-kka» :)

2ac9ccc2504a8160359a855690ab427f c68f83b885e92f0665369c81d5f76f3a f1395913c45e02792dd7ec2e9c6ffdc9

 

I tillegg til disse bestilte jeg også noen navnesmokker! Har nemlig savnet å kunne bestille det andre steder, så ble så glad når jeg så det var mulig her. Da kan vi sikre oss at Mo sine smokker ikke forsvinner i BHG, fordi de tar feil :) Litt kjedelige, men likevel gøy at det står navnet hans på dem! Bestilte 3 av dem!

IMG_4758

(Beklager dårlig bilde, hadde kun mobilen tilgjengelig og Photoshop er midlertidig ute av drift..)

Men tips til andre, som kanskje vil spare noen kroner, så selger de smokker på eBay også. Har handlet der noen ganger tidligere. Søk etter merke (MAM eller Avent feks) og pacifier. Et tips når man handler på eBay, er å sjekke hvor høy prosent positiv feedback selgeren har. Kan være greit å velge de som er «top-rated seller». Sjekk også siste feedback som selger har fått, om tidligere kunder har vært fornøyd eller ikke. Om noen er interessert, så kan jeg forsøke å lage en guide til hvordan å handle på eBay?!

Skal du kjøpe barnevogn?

…og bor i nærheten av Namsos/Trondheim – så synes jeg du skal kikke innom denne annonsen på FINN.no! Det er broren min og dem, som selger barnevogna si. Det er ei kjempeflott vogn, som er kjøpt i Danmark i 2008. Selv liker jeg kjempegodt de store hjulene den har!

Photobucket

(Bildet er linket!!)

Anbefaling: Playtray!

Først av alt, beklager lite oppdateringer i det siste. Har mange ideer til blogginnlegg, men føler at tiden ikke strekker til. Så til innlegget..

Det er en stund siden vi fikk tak i dette, og jeg har lenge tenkt å skrive en anbefaling.. Vi har nemlig kjøpt oss PLAYTRAY! Playtray er et brett for å ha på Stokke Tripp Trapp.

Vi har et lite kjøkkenbord, så han når jo ALT der. Derfor er det så kjekt med playtray, for nå har han eget bord rett foran seg. Vi er fornøyd begge to, selv om han i starten helst ville løfte det av igjen.

Brettet er utrolig lett å vaske av, det hadde jeg virkelig ikke sett for meg – som regel sitter all mat så godt fast synes jeg, det liksom klebber seg overalt. Men her gjør det ikke noe om jeg ikke husker/gidder å tørke av med en gang etter måltidet, for selv etter en stund er det lett å vaske rent brettet.

De fås i tre farger – hvit, sort og blank. De er litt dyre, men jeg mener helt klart det er verdt det. Her var vi så heldig at vi fikk 100kr rabatt, da de hadde fått noen i retur pga ødelagt emballasje – måtte benytte sjansen da. Og angrer ikke. Hadde nok kanskje kjøpt et om jeg ikke kom over rabatten også.

Photobucket

(Bildet er linket)

Bilstoltrøbbel!

I følge trygg trafikk (link) og sikring av barn i bil (link), så skal man bytte bilstol om stolen har vært med i en kollisjon hvor det var fart på mer enn 25 km/t. Dette uavhengig av om stolen var i bruk eller ikke ved kollisjonen.

I dag var pappa i en liten kollisjon, og bilstolen til Mats-Oliver sto i hans bil. En bil som mistet kontrollen i en sving, pappa forsøkte å stoppe, men bilen kom likevel i fronten på pappa. Bilen til pappa ble litt inntrykt på førersiden, og var ikke kjørbar etterpå. Mens den andre bilen ble totalvrak, fronten var helt inntrykt. Så det ble en solid krasj. Men HELDIGVIS ingen alvorlige personskader. Den andre føreren hadde litt smerter etter bilbeltet, men pappa slapp greit fra det.

Men nå må vi bytte stolen til Mats-Oliver. Den nye fine stolen vi kjøpte like før jul. 4000 kr.

Det går nok på forsikringen, men det var ikke bare bare. For jeg måtte da ha kvitteringen, og den fant jeg ikke – den har nok blitt kastet. Men Tøff og Liten i Namsos var behjelpelige og ordnet kvittering til meg. De visste jo når jeg var der og kjøpte den, de kjenner meg jo.

Men dette kan ta tid. Må sende inn kvitteringa sammen med kravet. Kan jo ta en evighet!

Og vi trenger bilstol til helga! For da skal vi til Namsos, på overnatting hos svigerinne/tante Line og ungene!

Mamma tok saken i egne hender, og leia lik så gjerne en stol fra Tøff og Liten. 140 kr i uka. Så da har vi bilstol den neste uka iallefall. Så er det bare å krysse fingrene for at forsikringselskapet ikke somler, og at alt går i orden. Hvis ikke må jeg vel få pappa til å pushe på, vi må jo ha en trygg bilstol til Mats-Oliver!! Og jeg hører fra andre at IF er flinke på å gi ny stol på dagen, faktisk!

Wish us luck!

Liste over nettbutikker med barneklær og utstyr

#

A

B

C

 D

E

F

G

H

K

L

M

N

 O

 

P

R

S

T

 U

V

 

Badetruse fra Monkey Doodlez

Første gangen jeg tok med Mats-Oliver i svømmehallen var han bare 7 uker gammel. Og da var vi i svømmehallen hver uke en stund framover (til påske – da bassenget her har sesongåpent fra høstferien til påskeferien). Men siden da har vi vært i både Oasen og Dampsaga ved fler anledninger (med barselgruppa).

Mats-Oliver er veldig glad i å bade, både hjemme i badekaret og i en stor svømmehall. Man ser det på hele han at han trives!

Jeg er ikke så glad i de engangs badebleiene man får kjøpt i butikken. Jeg synes de blir tunge, og de har lett for å gli av (særlig min lille som er «tynn»). Derfor googlet jeg «badebleie» og kom inn på siden Hippehippo, hvor de har diverse babyutstyr, og kanskje i hovedsak tøybleier.

Fant disse søte badetrusene fra Monkey Doodlez, og måtte jo bare kjøpe det til Mo. Den første vi kjøpte kjøpte vi i størrelse Small, og var blå med bilde av en kulefisk på rumpa. Den begynner nå å bli litt liten, så jeg har kjøpt en ny i størrelse Medium. Den er lysblå med bilde av en krokodille. De har med giraff også, men den er selvfølgelig rød – og jeg er kanskje litt gammeldags, med rød blir litt jentete for oss!

Photobucket

Nå har ikke vi hatt noen «uhell» i disse badetrusene, men de sier jo at de skal holde på «storarbeidet». De sitter iallefall godt på, blir ikke tung når den blir våt, og er i tillegg kjempekul og søt!

  • Tar du med ungen din i svømmehallen?
  • Hvor tidlig startet du å ha med ungen i svømmehallen?
  • Foretrekker du engangsbleier eller badetruser som dette?
I kveld skal vi i bassenget, og da skal vi ha på den nye med krokodille! Vi gleder oss!! =)
~~~~

Ny vogn!

Jeg har gått til innkjøp av ei reisetrille, som vi kan ha med oss på ferie i sommer. Vi har nemlig ikke så stor bil, og når vi er fire mennesker som skal på bilferie, trenger vi litt plass – da kan vi ikke ha ei vogn som tar opp hele bagasjerommet. Derfor kjøpte jeg denne reisetrilla – noe både Em og Mo syntes var stas.

Photobucket

Den var grei å trille. Lett å klappe sammen, og tar ikke SÅ stor plass. Den var heller ikke så dyr. Det er trehjuling da, og jeg er egentlig ikke så glad i dem, men ettersom det er STOR kurv under, så har den gjort opp for seg ;) Man kan heldigvis låse det hjulet foran, og det er et stort pluss.

Tenker nok at denne også fint kan brukes på byturer, så slipper jeg å ha med den store Emmaljunga Edge Duo’en. Den tar litt plass :)

Rimi-pakken 6-12 mnd!

Photobucket

Gravide og spebarns-familier får en del gratispakker rundt omkring – alle vil vise litt av hva de har å tilby av produkter, og forsøker å bestikke oss via gratispakker. De fleste pakkene er fra 3 mnd før fødsel og til barnet er 3 måneder gammelt. Men Rimi og Libero har pakke også ved 6 månedersalderen! Jippi!!

Så nå har vi hentet hjem Rimi-pakken 6-12mnd. Og det er godt mulig jeg har blitt kravstor, men jeg ble faktisk litt skuffet over pakken. Den inneholdt nesten akkurat det samme som i den fra 0-6 mnd, bare at bleiene var i større størrelse. Men sånn alt i alt, så er det jo en kjekk pakke da. Det er jo gratis! Gratis er gøy! Bleiene var forresten søte, med giraffer – som vi er så glad i.

Pampers våtserviettene vet jeg ikke om jeg vil bruke, de kom skikkelig dårlig ut i en test nå nylig – var det i Foreldre og Barn tro? Ja, det var det – sitter nå med artikkelen foran meg. Pampers sensitive + aloe vera & chamomille inneholder flere problematiske stoffer – blant annet bensyl alcohol og disodium EDTA. Begge mine unger har sensitiv hud, så jeg må være nøye med hva jeg bruker på dem.

Men ellers en fin pakke. Bleiene er snart brukt opp. Gøy å teste dem også, vet ikke om de klarer å overbevise meg nok – så vi fortsetter nok med Libero.

Photobucket

Oppussing av gammel baby-stol!

Hadde tenkt på det leeenge! Det å finne fram den gamle babystolen etter Em, som har stått og forfalt i kjelleren, for å pusse opp den til Mo. Babystolen er gått i arv lenge, og jeg vet ikke helt hvor mange som har brukt den. Men jeg _tror_ min lillebror, som blir 20 i år, brukte den når han var liten! Så kanskje ikke så rart den var slitt og dårlig!

Photobucket

Først når dåpen nærmet seg kom jeg i gang, fordi jeg ville ha den ferdig til dåpen – slik at Mo kunne sitte i den ved middagsbordet sammen med oss. Men ettersom jeg enda ikke hadde fått pute til den, og Mo satt stødigere i IKEA-stolen enn denne, så la jeg prosjektet litt på is – og heller konsentrerte meg om alle de hundre andre tingene jeg skulle gjøre før dåpen!

Men her om dagen tok jeg fram malekosten igjen, for å fortsette på arbeidet. Manglet nemlig bare ett strøk med maling, så var den ferdig!

Fargen heter Alladin, og er lys blå. Synes den er veldig fin. Em syntes den så litt grå ut. Så den er kanskje litt blågrå.

Den ble helt enkel, men fin synes jeg.

Photobucket

Men i og med at Mo ikke sitter stødig enda, så måtte jeg ha pute. Fant ei fin ei på ebay, som skulle passe til de fleste høystoler – og den passer jo, i og for seg… Men den er litt stor, kantene er litt høye i forhold til stolen. Men det har absolutt ingenting å si. Mo sitter mykt og godt, stødig. Og noen ganger lener han seg bakover, og da er det godt med den høye ryggen på puta.

Stolen skal uansett bare brukes til Mo-pappaen får somlet seg til å kjøpe Stokke sin Tripp Trapp stol – som han tenkte å kjøpe i dåpsgave (Jada, litt forsinka :p)

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket