Barselgruppe

Barseltreff

Tirsdag 3. mai var vi på første barseltreff utenom helsestasjonen. Vi var invitert hjem hos Kine og Timon, og jeg hadde SÅÅ lyst til å dra. Men ettersom det var på en tirsdag, ble det litt vanskelig for meg. Jeg har jo bare tilgang på bil om onsdagene.

Spurte Ole Marius om å få låne bilen hans, men han var usikkert. Fikk først avklart dette tirsdagsmorgenen. Så da trilla jeg og Mo nedover til jobben til Ole Marius for å hente bilen, for så å kjøre til Namdalseid. Var godt å ut å trille i det fine været :)

Når vi kom fram til skolen på Namdalseid, så var det fler som kom samtidig – så vi parkerte bilene der og trilla resten.

Vi var ganske mange som møtte opp, tror vi var 9 stykker. Satt først hjemme hos Kine og Timon og skravla, før vi tok en trilletur rundt på Namdalseid.

Når vi var hjemme hos Kine, så var det litt vanskelig å komme i gang med praten – men når vi var ute å trilla, så ble vi gående mer to og to, evnt tre – og da var det lettere å prate. Så det var koselig da :) Og tempoet var behagelig. Når jeg triller alene, så triller jeg med litt tempo – må jo øve på det om jeg skal trille sammen med Line etterhvert ;) Men barselgruppa mi trilla i behagelig tempo på tirsdag :)

Når vi kom tilbake, var klokka så mye at de andre begynte å dra hjem. Men Mats-Oliver hadde våkna, så jeg måtte gi han mat før vi dro. Så jeg og ei til ble igjen, og da var det også lettere å prate, når vi var bare tre stykker :) Så det var kjempekoselig. Var nesten slik at jeg ikke ville dra hjem riktig med en gang, men måtte det – for bilen måtte være tilbake til 15:30!

Men gleder meg til neste barseltreff allerede, og gleder meg til å bli mer kjent med disse damene :) Og neste treff blir på Statland, faktisk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket