Anbefaling

Sko på nett

Noen som handler sko på nett? Og har sjekket Zalando.no?

Zalando har et stort utvalg av både klær og sko, og de har også et stort salg pågående.

På siden sin skriver Zalando:

Zalando tilbyr sko til alle anledninger. Skulle det være et par ballerinasko til en dag i parken, høye hæler til festen, snøresko til jobbhverdagen, støvletter for gåturer i vinterkulden, eller sandaler på varme sommerdager – Zalando har alt et skohjerte kan begjære. I Zalandos skoavdeling finner du mer en 800 forskjellige skomerker, i 22.000 forskjellige modeller – og ikke kun til damer. Zalando tilbyr også et rikt utvalg av barnesko og herresko.

Selv har jeg skodilla når det kommer til å handle sko til barna, men ikke like mye når det kommer til å handle sko til meg selv. Så jeg har tittet litt på Zalando, og funnet et utvalg sko jeg kunne tenkt meg til ungene.

Først til Mats-Oliver:
S2114C01M-702@1.1 GB114A00C-855@1.1 G5414A006-502@1.1 AD114A02H-802@1.1

 

Så til Emma-Isabelle:

FU213A02M-002@1.2 FU213A01Q-402@1.1 SK113A02R-802@1.1

 

Er ikke helt bortevekk i sko, så har jo titta litt på noen til meg selv også da!

sko4 sko3 Sko1

 

Deler også et lite utvalg av klær. Først gutter, så jenter og så dame:Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.08.45

Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.12.35 Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.14.57 Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.15.46

Skjermbilde 2013-02-24 kl. 12.18.24

(innlegget er skrevet i samarbeid med Zalando)

 

Anbefaling; Web-Linn SmykkeDesign!

Det er ikke ofte jeg kommer med anbefalinger på bloggen min, men har sett at det er fler som lager slike mammasmykker for tiden – og da må jeg bare få fram den jeg synes lager de fineste! Fordi hun fortjener litt reklame, slik at fler legger merke til henne!!

Jeg har selv vunnet øredobber og armbånd på bloggen hennes, og fikk da med et smykke også (til Em ♥) – og det er øredobber, smykke og armbånd som har blitt mye brukt. De er kjempesøte!

Akkurat nå har hun en konkurranse på Facebook-siden sin, hvor det blir trukket en vinner når siden når 200 «likes».

(Bildet er linket)

 

Jeg synes disse mammasmykkene er utrolig søte!! Og har selv tenkt å bestille, bare ikke bestemt meg for hvordan jeg ønsker det skal være enda.

Men anbefaler ALLE å innom siden hennes, og bloggen for den saks skyld!

Skal du kjøpe barnevogn?

…og bor i nærheten av Namsos/Trondheim – så synes jeg du skal kikke innom denne annonsen på FINN.no! Det er broren min og dem, som selger barnevogna si. Det er ei kjempeflott vogn, som er kjøpt i Danmark i 2008. Selv liker jeg kjempegodt de store hjulene den har!

Photobucket

(Bildet er linket!!)

Konkurranser og Give aways!

Vil bare minne om at jeg har en egen plass for konkurranser og slikt i sidemenyen min. Der legger jeg bilde og link til konkurranser jeg deltar på.

Akkurat nå er det link til en konkurranse hos søteste Phoebe, hvor man kan vinne en Duplo Creative Sorter. Jeg krysser alt jeg har for at jeg og Mo vinner!!

Ligger også link til en annen søt give away, hos Musefletta, hvor jeg deltar. Der kan man vinne en søt kopp og deilig te.

Det er de konkurransene jeg deltar på akkurat nå. Men følg med i det feltet på sidemenyen, for plutselig er det nye konkurranser der!

Anbefaling: Kjekke Facebook-grupper.

Er medlem i noen facebook-grupper jeg gjerne vil dele med dere, da det hadde vært kjekt med fler medlemmer der inne :)

 

Alle disse gruppene er grupper som er lukket, så man må søke om tilgang. Og det som skrives der inne blir ikke vist på tidslinjen din eller noe.

Både Trøndermamma og Alenemamma er grupper som er ganske aktive, og nå i slutten av januar arrangerte vi et lite alenemammatreff i Trondheim. Det var hyggelig. Blir nok fler slike små treff også. Er en del trøndere i gruppa, men gruppa er åpen for alenemødre fra hele landet.
Ebay-gruppa er vel også ganske aktiv. Og det samme er mammablogg-gruppa, men der blir det stortsett bare delt linker da – men gruppa er åpen for å dele andre ting også.
De andre gruppene er nokså nye, og derfor ikke så veldig aktiv enda. Men jo fler medlemmer, jo mer aktivitet blir det. Selv synes jeg det er kjempegøy å kunne dele tips og erfaringer med andre på den måten, og jeg bruker gruppene på facebook en del!

Fler som har gruppe-anbefaling?

 

Ebay-tips!

Jeg har blitt så glad i todelte pyjamaser til Mo, men er ikke så lett å finne slike i størrelse 1 år synes jeg. Men på Ebay har jeg nå funnet en selger som har noen kjempefine todelte pyjamaser for unger. Vi har to derfra nå, og venter tre til. Selgeren kaller seg vaenaitbaby, og har ganske rask leveringstid og 99,9% positiv tilbakemelding.
De to øverste her har vi fra før, den blå med ugla selvfølgelig. Utrolig søt!!
Og den nederste var jo nydelig! Klart han må ha en slik!

Photobucket

Give away hos Sofie!

Fineste Sofie har give away, og en riktig så fin en og – se bare her:

Photobucket

Sofie er ei kjempesøt jente, og skriver en veldig fin blogg – som har blitt en av mine favoritter. Så anbefaler alle å titte innom den uansett!

Give away hos «Oss i Ugleveien»

Kom over en give away her nå i kveld, som jeg måtte delta i. Titt innom bloggen og delta du også! Man kan vinne premier fra Kremmerhuset (se bilde).

Photobucket

Har titta rundt på bloggen, og virker som en flott blogg. Så anbefaler alle til å stikke innom, selv om de ikke har tenkt å delta i give away’en!

BlogKeen – Velkomstpakke

Blogkeen er et ganske nytt nettsted, noe ala Bloglovin – hvor man kan følge sine favorittblogger. Selv syntes jeg siden virka spennende, og har meldt meg inn – og da fikk jeg velkomstpakke, da det var et tilbud de hadde akkurat da.

I dag fikk jeg pakken, og pakke i posten er alltid gøy!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

I pakken var det en boks med løsvipper, neglelakk (begge fra Depend) og pepperminte-drops.

Til vanlig (og fest) bruker jeg vel omtrent aldri neglelakk eller løsvipper. Løsvipper har jeg aldri prøvd en gang, men skal selvfølgelig prøve dem. Neglelakken blir fin til Emma-Isabelle – hun liker veldig godt å pynte seg med neglelakk.

Du kan følge bloggen min på Blogkeen, ved å trykke her :
3hjerters hverdag

Vil du bli en fornøyd OneCall-kunde?

Visste du at OneCall-kunder er de mest fornøyde kundene? Vil du også bli en fornøyd OneCall-kunde? Lenge gått å tenkt på å overføre ditt gamle mobilnummer til OneCall? Da har du sjansen nå, for jeg gir bort fem gavekort på 500 kr fra OneCall. Og her er det «først til mølla»-prinsippet som gjelder.

Med hjelp av gavekortet under her, så kan du få dekket opptil fler måneder med mobilregning, alt avhengig av forbruket ditt såklart. Det eneste du gjør er å gå inn på http://onecall.no og velger å overføre ditt mobilnummer til OneCall ved å bestille en av deres pakkeabonnementer.

Og det beste av alt, dersom én av dere benytter dere av dette tilbudet – så gir dere meg 500 kr, som jeg kan bruke til å dekke min mobilregning. Høres ikke det fantastisk ut?

~~~~~~

Og med dette sier jeg GOD HELG!
Jeg skal snart på foreldrekaffe på skolen til Em, for deretter å reise inn til Trondheim for å hjelpe min kjære lillesøster og hennes Richard å flytte fra den lille leiligheta deres til et lite hus! Blir der til i morgen kveld. Skal også innom Toys R Us og IKEA iallefall, få shoppet litt julegaver.
Det er jeg, Em og mamma som reiser. Mo skal være hos pappaen sin – men ettersom han har arbeidshelg, så skal Mo være på Myra til tante Beate og dem på lørdagen på dagen. Det blir spennende, og sikkert fint for både Mo og dem!

Hva er deres planer for helga??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket
33 år gammel sykepleier som blogger om livet som mamma til mine tre skjønne barn - Emma-Isabelle (Em), Mats-Oliver (Mo) og Kory-Evander. Em er født 17.11.03. Mo er født 16.01.11. Og Kory-Evander ble født 04.05.16. Bloggen handler i hovedsak om livet vårt, og alle de som er rundt oss. Jeg er glad i å ta bilder, så det blir delt en del bilder her inne også. Og har oppdaget en ny hobby - nemlig strikking. Bloggen er mitt sted for å dele tanker og følelser, samt å ytre meninger.

Photobucket
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Photobucket
På 3hjerter.com ~
Denne måneden ~
Denne uken ~
I dag ~
Online nå ~

Photobucket